Novemberben jön a Hand of Fate 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Bő egy fél évet késik a 2015-ös év egyik meglepetésjátékának folytatása. A kártyajáték-brawler hibrid november elején veszi be a boltokat, és már azt is tudjuk, ki lesz a főhős utolsó társa a nagy kalandban.

Hasonlóan elődjéhez, a Hand of Fate 2 is a kártyajátékok és a brawlerek jellegzetességeit ötvözi. Ezúttal kapunk egy térképalapú metajátékot is, ahol a társainkkal együtt kalandozhatunk.

Eredetileg 2017 elejére vártuk a folytatást, de végül bő fél évvel később kerül a boltokba a játék, egészen pontosan november 7-én PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ha beruházol az Xbox One X-be, bizonyára örülni fogsz a 4K felbontás támogatásának.

A dátum mellett az utolsó társunkról is lehullt a lepel. Ő Ariadne of Stiegal, aki páncéltörő képességgel rendelkezik harc közben, míg a kártyajáték-oldalon más lapokat is képes másolni.

Csekkold a friss és ropogós előzetest!

1.
1.
PaprikaJancsi
Az első részben nekem a boss túl unfairnek érződött, így végigvitel nélkül hagytam ott a játékot. Pedig összességében egy jó kis game, volt benne ötlet, még a megvalósításon lehetet volna egy pöppet csiszolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...