Hand of Fate 2 MAC, PC

Folytatást kap a kártyagyűjtögetős brawler, a Hand of Fate.
Típus:

Az Alien: Isolation és a Hand of Fate 2 vár az Epicen

Csütörtök van, tehát tölthetővé váltak az Epic Games Store eheti ajándékai. Ezúttal két hajthatatlan ellenféllel is szembeszállhatunk: az Alien: Isolation xenomorphja és a Hand of Fate 2 nyers humorú Osztója is csak ránk vár.

Jövő héten ismét ingyenes lesz az Alien: Isolation

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy most öt játékot kínál ingyen az Epic Games Store, jövő hétre pedig újabb két címet tárazott be az online üzlet. Lássuk a teljes felhozatalt!

Bezár a Hand of Fate fejlesztőcsapata

A 2010-ben alapított Defiant Development hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy kilencévnyi működés után kénytelenek lehúzni a rolót. Mint írták, sajnos nem tudták lekövetni a játékipar változásait, ez pedig anyagi problémákat eredményezett.

Switchre is jön a Hand of Fate 2

A Hand of Fate 2-ért felelős Defiant Development bejelentette, hogy a népszerű kártyás dungeon crawler hamarosan ellátogat Nintendo Switchre is. A megjelenésig pedig csak egy hetet kell várnunk.

Végtelen kártyázást ígér a Hand of Fate 2

Eddig sem lehetett panaszunk a Hand of Fate második része kapcsán, ha a tartalomról volt szó. A Defiant Development folyamatosan szállítja az ingyenes frissítéseket, melyek közül a legújabb az Endless Mode.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Novemberben jön a Hand of Fate 2

Bő egy fél évet késik a 2015-ös év egyik meglepetésjátékának folytatása. A kártyajáték-brawler hibrid november elején veszi be a boltokat, és már azt is tudjuk, ki lesz a főhős utolsó társa a nagy kalandban.

PS4-re is megjelenik a Hand of Fate 2

Még tavasszal értesültünk róla, hogy folytatást kap a Hand of Fate, a fejlesztők pedig ma azt is megerősítették, hogy a kártyajáték-brawler hibrid az Xbox One mellett PS4-re is befut 2017 első negyedévében.

Folytatást kap a Hand of Fate

A Defiant Development megerősítette, hogy folytatást kap a Hand of Fate. A kártyajáték-brawler hibrid második része Windowsra, Linuxra és Macre készül, és a tervek szerint jövő év elején jelenik meg.