Berúgta az ajtót a FIFA 18

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 5.
  • Hír
Link másolása
Ahogyan az várható volt, nagyon sokan rákattantak a múlt héten megjelent FIFA 18-ra. Az szinte borítékolható volt, hogy a briteknél rögtön trónra ül az eladásokat tekintve, de amit az első hétvégén produkált a játék, az még durvább.

Hétfőn nyilvánosságra hozták az elmúlt hét játékeladási listáját az Egyesült Királyságban, amelynek legfontosabb pontja az új belépő, a FIFA 18 trónfosztása volt. Ez önmagában persze még nem lenne akkora meglepetés, hiszen ezt a lépést majdnem minden évben megteszi a fociszimulátor, amit azonban az első hétvégéjén produkált, az már valami. Az EA hivatalos Twitter-oldalán tette közzé a játékosszámot, amit a hét utolsó napjain elért a program az összes platformot figyelembe véve.

Ez a döbbenetes szám pedig nem kevesebb, mint 1,6 millió játékost jelent. Az Electronic Arts nem véletlenül büszkélkedik az eredménnyel, hiszen ebben az évben rekordnak számít ez a szám, az első hétvége egy időben játszó felhasználóit tekintve. Az persze igaz, hogy a FIFA legújabb része minden jelentős platformon tiszteletét tette, mégis respekt illeti.

A játék tesztjét hamarosan nálunk is olvashatjátok.

14.
14.
delphijos
#13: Mondjuk ez is igaz. Van olyan haverom aki annyira fanatikus, hogy tart box-ot és PS-t is direkt a FIFA miatt, hogy tudjon játszani a különböző platformon levő haverjaival. Mással alig játszik
13.
13.
logic5
#12: Meg azt se, hogy lehet kb ezzel az egy játékkal játszik! ÉN NEM VAGYOK FIFÁS, nem játszom vele, úgy mondom ezt. Rengeteg haverom az! Ha nekik ez kell, vegyék meg nyugodtan! Ez ennyi!
5.
5.
Beniciodeltoro
Hát nem tudom én annyira nem ájultam el tőle, kb két napig nyüstöltem a karriert, de már kedvem sincs bekapcsolni, unalmas egyhangú.
Rossz nézni a toporgó játékosokat, semmi lendület nincs benne, és figyeljétek meg a Fifa 19 éppen ilyen lesz, csak lesz a Hunternek egy 3. sztori módja amiben Hunter fiát kell irányítani 2030-ban :P
4.
4.
Norbiii
Értem is meg nem is. Értem, mert nagyon népszerű, értem a licenceket, de az emberek nem veszik észre, hogy a PES realisztikusabb és nagyobb az igazi fociélmény?

Én elsődlegesen FIFÁS VAGYOK, de most PES 18-at vettem, pontosan azért, mert ráuntam a fifa "vonaltól vonalig" vezetésére, a passzok "zsinóron" húzására és egyéb másra, ami pesben sokkal realisztikusabb. No meg a demo sem győzött meg, elsőre fifa 17 kettőt láttam benne, igaz érzékenyebbek és reálisabbak lettek a passzok és a lövések, jobb lett a játékmechanika, mint a fifa 17-ben. Egyébként a fifa 18 is tetszik, teljesen a kezemre áll, jól megy....
3.
3.
tityesz
Kb tiz eve ugyanaz a Fifa, meg csak minimalis valtoztatasokat sem probalnak meg...vicc,hogy ez a legnepszerubb sportjatek ilyen gyenge fizikaval
2.
2.
almaspite
Ezért rakhatak bele denuvot. Ha van hozzá törés akkor is megveszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...