Jönnek a Capcom hősei a Dead Rising 4-be

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 7.
  • Letöltés
Link másolása
Ha a korábbi rengeteg elborult képesség nem lenne elég, akkor bizonyára örülni fogsz annak, hogy a Dead Rising 4 következő frissítésében a Capcom más játékhősinek is beöltözhetünk, és akár az erejüket is magunkba szippanthatjuk.

Hamarosan egy új ingyenes frissítés érkezik a Dead Rising 4-hez. Ahogy azt a címe is mutatja, a Capcom Heroes a kiadó más játékhőseit ülteti át a zombis anyagba, mégpedig úgy, hogy Frank West szert tehet azok kosztümjeire és jellegzetes képességeikre. Itt lesz Dante a Devil May Cryból, Mega Man, illetve Cammy a Street Fighter 5-ből és sokan mások is.

A Capcom Heroesszal lényegében alternatív módszerekkel vihetjük végig a sztorit. Frank megkeresheti a világban szétszórt arcade gépeket, így új ruhákhoz férhet hozzá, és megszerezheti a Capcom-hősök erejét, amit aztán a zombikkal vívott harc során kamatoztathat.

A frissítés bekerül a decemberben érkező PS4-es verzióba is.

4.
4.
crytek
#3: "WinStore-os felhasználok" Valaki látott már ilyen lényeket? :)

Azokra a számokra kíváncsi lennék ,de a világégés miatt sosem lesznek ilyen adatok :)
3.
3.
PaprikaJancsi
#1: És ha ehhez még jön a WinStore-os felhasználok, amivel még így sem hiszem, hogy nagyon elérné a 100.000-t. Én meg fogom venni, de csak egy nagyobb leértékelésnél.
2.
2.
almaspite
A steam chart még szomorúbb eredményt mutat.
1.
1.
crytek
Csak úgy dübörög az eladás főleg pc-n:

63,063 db steam user ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...