Látványos előzetesen a Justice League

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 8.
  • Cooltúra
New Yorkban épp javában zajlik a Comic-Con, ahol a Warner Bros. kihasználva a lehetőséget, bemutatta a Justice League legújabb, elképesztően zúzós előzetesét. Ebben talán már Joss Whedon munkája is visszaköszön.

November 16-án a Warner és a DC végre összeereszti moziverzumának hőseit, és megalakul az Igazság Ligája. A csapat ezúttal minden eddiginél nagyobb gonosszal néz majd szembe, aki nem más lesz, mint Steppenwolf és serege.

30.
user101
#24: Nyilván, hiszen a BvS-nek az egyetlen értéke, hogy rosszabb a Sharknadonal :))) Látom megértetted a lényeget . :P
29.
#28: Szóval csak azért jó, mert DC?
28.
Onion
Mindegy milyen lesz a film. Úgy is marvel barmok, ezt a filmet is lefogják fikázni. Alig várom tőlük a negatív kritikákat.
27.
#21: Nekem több száz CD-s kollekcióm van filmzenékből és komolyzenéből is.
Hans Zimmer-nek vannak jó munkái, ezt nem tagadom, de szerintem igen gyenge egy zenét hoztak Junkie Xl-el össze ehhez a BvS filmhez.

Ezerszer magasabb szinten áll egy Téli álmok Csajkovszkij-tól, pedig a szerzőnek eme első szimfóniáját sokat támadták, lévén nem is annyira szimfónia ha értő füllel hallgatod, akkor bizony rájössz.
Viszont még így is egy remek, de kár is lenne vitázni, hiszen 1 a lényeg.

Az öreg zsenit a mai világ elfeledi, de ez a szintetikus önismétlő "Nagymesteri" jelzővel ellátott Hans Zimmer az igazi élvezet.
26.
delphijos
#25: Szerintem senkinek sem bizonygatni semmit, csak el kell fogadni hogy ha nekünk bejön valami, akkor másnak nem ( esetleg olyasmi miatt ami nekünk fel sem tűnik ) és fordítva.
25.
mephi
Nehéz időket élünk, amikor a másiknak kell bizonygatni, hogy bizony, ami neki tetszik az szar...
24.
Necreon
#22: A post végére csak kibújt a szög a zsákból.

Mindig azt vallottam hogy sosem azt kell nézni először mit mond a másik, hanem hogy ki mondja.

Nem is várható el hogy megértsd a BvS értékét ha Sharknado-val szórakozol.
23.
Necreon
#21: Az a baj, hogy nem vagy filmszakértő bevallásod szerint, majd kijelented hogy 100 oldalban tudnál írni róla.

Gyakorlatilag leírtad hogy akárki sültbolond tud írni bármiről, attól az nem lesz igaz.
22.
user101
Alapvetően a legnagyobb baj az összes múvival, hogy le van hólivúdosan butítva és szemen köpi az alapanyagot ( a rajongókkal egyetemben ) amiből készült. Holt primitív, buta és ostoba a cselekmény, egydimenziós hiteltelen az összes karakter.

Azt gondolom, hogy a BvS értékelhetetlen, 0 ( azaz nulla ) pontos, a Man of Steel középszerűen szar, a Wonder Woman, pedig ugyanolyan nevetségesen ostoba és annak nézi a célközönségét is, mint a többi. A Suicide Squad legalább picit kilóg a sorból és néhol tényleg úgy érzi az ember, nem veszi komolyan magát és ez jól áll(na) neki. De mivel ez csak morzsa, ezért végül simán beleáll a sorfalba.

Nem azt mondom, hogy a Marvel jobb, mert nem érdekel, hogy ki melyik oldal mellé áll, de a DC művei olyanok, mint amit az Asylum / Syfy csinál: film+ -os délutáni, kora-esti "zs" kategóriás gagyi. Semmivel sem jobb, mint egy Mega Piranha vagy egy Sharknadó. De azok legalább szórakoztatóak ! :(((
21.
cyberstaker
#20 Az a baj, hogy 100 oldalas kritikát tudnék róla írni, miért volt egy emberiség ellen elkövetett bűncselekmény a BvS, pedig nem vagyok filmszakértő. A zenén kívül, amit Hans Zimmer komponált, nem sok mindent lehet felhozni a film mellett. Ahogy te is írtad, a karaktereket gyakorlatilag megerőszakolták. A képregénnyel párhuzamba se merem vonni, de ha csak a filmet nézzük, akkor is olyan motiválatlan irracionális egoista mű"hősöket" produkáltak a forgatókönyvírók, akik célkitűzéseivel, személyiségeivel, motivációjával nem lehet azonosulni. A forgatókönyv gyakorlatilag kuka, nem is tudom ennyi klisé hogy fért bele a filmbe. De persze volt benne pár meglepetés, mint például amit te is írtál. A hirtelen térfél váltás az egyező anyuci név miatt, ami instant öri barikká varázsolta a 2 nagyszerű hőst :D A főellenség annyira rossz, és hiteltelen hogy... kuka, Az operatőri munka.. nem volt, A színészek játéka... nem volt, amihez Ben Affleck hozzá nyúl, az bizony szarrá változik, de a többi színész is kritikán aluli volt, már ha figyelembe vesszük azt, hogy ebből a forgatókönyvből mit lehetett kihozni. A CGI elment, de ez azt hiszem nem mentség a film számára :D Ezen a filmen csak az tud jól szórakozni, aki nem ismeri a képregényeket, 5 év alatt van, és öntudatlan állapotban vegetál.
20.
delphijos
#17: Hát nekem hasonló volt a BvS-ben amikor dőlnek az épületek, de a Wayne vállalatnál mindenki annyira munkamániás hogy amíg Bruce nem telefonál , mindenki bent melózik. A jobbkeze meg olyan hülye hogy el sem megy. És mindez azért hogy “megmagyarázza” miért utalja annyira Superman-t , hogy ki akarja nyírni. De a düh fél perc alatt elszáll, mert az anyjuk neve ugyanaz volt. Az hogy Clark-nak mi baja volt Batman-nal ( nem tetszett neki hogy “önbíráskodó” ? ) is egy kicsit zavaros. Amúgy nem volt rossz film, nekem ezek a mondvacsinált mozgatórugók nem tetszettek.
18.
Duken
#4: Jé én meg azt hittem egyedül vagyok. Örülök hogy más is vágja.
17.
cyberstaker
#16 Jah, nem elég hogy öngyilkos lesz egy kutya miatt, Clark ezt minden további nélkül végignézi. Tök hiteles. Irdatlanul rossz film, de a Batman V Supermanhoz képest A keresztapa komplexitásával és élményfaktorával bír.
16.
#15: Amikor fater rohan a kutyáért és végül Morzsival együtt elviszi a szellő.
14.
#13: A MoS-ben van talán az egész képregényes filmverzum legbutább jelenete. Szerintem.
13.
PaprikaJancsi
Man of Steel - 7/10
Batman v Superman - 8/10
Suicide Squad - 5/10 (megjelenéskor az év egyik legjobb filmjének tituláltam, az idő múlásával ezt visszaszívnám, ha lehet :D)
Wonder Woman - 8/10

Nincs szerintem ezekkel komolyabb baj, csak amiért nem Marvel le is húzzák rendesen.
12.
Derivel
#7: Habár nem tudom, hogy ő éppen hogy gondolja, de én irónia nélkül egyetértek ezzel.
Persze, nem vinném ennyire túlzásba a kinyilatkoztatást, de nem is ellenzem.
11.
cyberstaker
#7 Ha ez nem irónia, akkor Isten irgalmazzon a lelkének :D
6.
Aang
Számomra is furcsa, hogy a BVS a kritikusok meg a dívat fikázók szerint a legrosszabb képregény film. Mikőzben az öngyilkos osztag, az új Superman, vagy az amerika kapitány 3, esetleg valamelyik xar Thor film, majdnem nézhetetlen kategória . A BVS egyértelműen a legjobb az útóbbi években.
5.
Yanez
Ennek is az akció lesz a lelke. Kezd nagyon egy kaptafa lenni az összes superhero muvi...
4.
Necreon
#3: Kit érdekelnek a divatfikázók? Már a BvS is cseszett jó volt - igaz nem a mozis cut, hanem az Ultimate - a Man of Steel-t pedig egyenesen a mennyekből küldték le közénk hogy purgálja a tucatfos MARVEL filmeket amiből úgy egy tucattal van több szám szerint, mint ahány forgatókönyv készült (újrafelhasználva).

Ez persze az én véleményem. És senki ember fia nem tudja nekem megmérgezni a pontszámaival. Ha máshogy nem hát azzal hogy gagyibb lesz a folytatás azzal hogy "elképregényesedik", aminek azért vannak már itt is aggasztó jelei :(.
3.
kopic
Hát 5-6 pontoknal ez sem fog többet kapni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...