Látványos előzetesen a Justice League

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 8.
  • Cooltúra
Link másolása
New Yorkban épp javában zajlik a Comic-Con, ahol a Warner Bros. kihasználva a lehetőséget, bemutatta a Justice League legújabb, elképesztően zúzós előzetesét. Ebben talán már Joss Whedon munkája is visszaköszön.

November 16-án a Warner és a DC végre összeereszti moziverzumának hőseit, és megalakul az Igazság Ligája. A csapat ezúttal minden eddiginél nagyobb gonosszal néz majd szembe, aki nem más lesz, mint Steppenwolf és serege.

30.
30.
user101
#24: Nyilván, hiszen a BvS-nek az egyetlen értéke, hogy rosszabb a Sharknadonal :))) Látom megértetted a lényeget . :P
29.
29.
#28: Szóval csak azért jó, mert DC?
28.
28.
Onion
Mindegy milyen lesz a film. Úgy is marvel barmok, ezt a filmet is lefogják fikázni. Alig várom tőlük a negatív kritikákat.
27.
27.
#21: Nekem több száz CD-s kollekcióm van filmzenékből és komolyzenéből is.
Hans Zimmer-nek vannak jó munkái, ezt nem tagadom, de szerintem igen gyenge egy zenét hoztak Junkie Xl-el össze ehhez a BvS filmhez.

Ezerszer magasabb szinten áll egy Téli álmok Csajkovszkij-tól, pedig a szerzőnek eme első szimfóniáját sokat támadták, lévén nem is annyira szimfónia ha értő füllel hallgatod, akkor bizony rájössz.
Viszont még így is egy remek, de kár is lenne vitázni, hiszen 1 a lényeg.

Az öreg zsenit a mai világ elfeledi, de ez a szintetikus önismétlő "Nagymesteri" jelzővel ellátott Hans Zimmer az igazi élvezet.
26.
26.
delphijos
#25: Szerintem senkinek sem bizonygatni semmit, csak el kell fogadni hogy ha nekünk bejön valami, akkor másnak nem ( esetleg olyasmi miatt ami nekünk fel sem tűnik ) és fordítva.
25.
25.
mephi
Nehéz időket élünk, amikor a másiknak kell bizonygatni, hogy bizony, ami neki tetszik az szar...
24.
24.
Necreon
#22: A post végére csak kibújt a szög a zsákból.

Mindig azt vallottam hogy sosem azt kell nézni először mit mond a másik, hanem hogy ki mondja.

Nem is várható el hogy megértsd a BvS értékét ha Sharknado-val szórakozol.
23.
23.
Necreon
#21: Az a baj, hogy nem vagy filmszakértő bevallásod szerint, majd kijelented hogy 100 oldalban tudnál írni róla.

Gyakorlatilag leírtad hogy akárki sültbolond tud írni bármiről, attól az nem lesz igaz.
22.
22.
user101
Alapvetően a legnagyobb baj az összes múvival, hogy le van hólivúdosan butítva és szemen köpi az alapanyagot ( a rajongókkal egyetemben ) amiből készült. Holt primitív, buta és ostoba a cselekmény, egydimenziós hiteltelen az összes karakter.

Azt gondolom, hogy a BvS értékelhetetlen, 0 ( azaz nulla ) pontos, a Man of Steel középszerűen szar, a Wonder Woman, pedig ugyanolyan nevetségesen ostoba és annak nézi a célközönségét is, mint a többi. A Suicide Squad legalább picit kilóg a sorból és néhol tényleg úgy érzi az ember, nem veszi komolyan magát és ez jól áll(na) neki. De mivel ez csak morzsa, ezért végül simán beleáll a sorfalba.

Nem azt mondom, hogy a Marvel jobb, mert nem érdekel, hogy ki melyik oldal mellé áll, de a DC művei olyanok, mint amit az Asylum / Syfy csinál: film+ -os délutáni, kora-esti "zs" kategóriás gagyi. Semmivel sem jobb, mint egy Mega Piranha vagy egy Sharknadó. De azok legalább szórakoztatóak ! :(((
21.
21.
cyberstaker
#20 Az a baj, hogy 100 oldalas kritikát tudnék róla írni, miért volt egy emberiség ellen elkövetett bűncselekmény a BvS, pedig nem vagyok filmszakértő. A zenén kívül, amit Hans Zimmer komponált, nem sok mindent lehet felhozni a film mellett. Ahogy te is írtad, a karaktereket gyakorlatilag megerőszakolták. A képregénnyel párhuzamba se merem vonni, de ha csak a filmet nézzük, akkor is olyan motiválatlan irracionális egoista mű"hősöket" produkáltak a forgatókönyvírók, akik célkitűzéseivel, személyiségeivel, motivációjával nem lehet azonosulni. A forgatókönyv gyakorlatilag kuka, nem is tudom ennyi klisé hogy fért bele a filmbe. De persze volt benne pár meglepetés, mint például amit te is írtál. A hirtelen térfél váltás az egyező anyuci név miatt, ami instant öri barikká varázsolta a 2 nagyszerű hőst :D A főellenség annyira rossz, és hiteltelen hogy... kuka, Az operatőri munka.. nem volt, A színészek játéka... nem volt, amihez Ben Affleck hozzá nyúl, az bizony szarrá változik, de a többi színész is kritikán aluli volt, már ha figyelembe vesszük azt, hogy ebből a forgatókönyvből mit lehetett kihozni. A CGI elment, de ez azt hiszem nem mentség a film számára :D Ezen a filmen csak az tud jól szórakozni, aki nem ismeri a képregényeket, 5 év alatt van, és öntudatlan állapotban vegetál.
20.
20.
delphijos
#17: Hát nekem hasonló volt a BvS-ben amikor dőlnek az épületek, de a Wayne vállalatnál mindenki annyira munkamániás hogy amíg Bruce nem telefonál , mindenki bent melózik. A jobbkeze meg olyan hülye hogy el sem megy. És mindez azért hogy “megmagyarázza” miért utalja annyira Superman-t , hogy ki akarja nyírni. De a düh fél perc alatt elszáll, mert az anyjuk neve ugyanaz volt. Az hogy Clark-nak mi baja volt Batman-nal ( nem tetszett neki hogy “önbíráskodó” ? ) is egy kicsit zavaros. Amúgy nem volt rossz film, nekem ezek a mondvacsinált mozgatórugók nem tetszettek.
18.
18.
Duken
#4: Jé én meg azt hittem egyedül vagyok. Örülök hogy más is vágja.
17.
17.
cyberstaker
#16 Jah, nem elég hogy öngyilkos lesz egy kutya miatt, Clark ezt minden további nélkül végignézi. Tök hiteles. Irdatlanul rossz film, de a Batman V Supermanhoz képest A keresztapa komplexitásával és élményfaktorával bír.
16.
16.
#15: Amikor fater rohan a kutyáért és végül Morzsival együtt elviszi a szellő.
14.
14.
#13: A MoS-ben van talán az egész képregényes filmverzum legbutább jelenete. Szerintem.
13.
13.
PaprikaJancsi
Man of Steel - 7/10
Batman v Superman - 8/10
Suicide Squad - 5/10 (megjelenéskor az év egyik legjobb filmjének tituláltam, az idő múlásával ezt visszaszívnám, ha lehet :D)
Wonder Woman - 8/10

Nincs szerintem ezekkel komolyabb baj, csak amiért nem Marvel le is húzzák rendesen.
12.
12.
Derivel
#7: Habár nem tudom, hogy ő éppen hogy gondolja, de én irónia nélkül egyetértek ezzel.
Persze, nem vinném ennyire túlzásba a kinyilatkoztatást, de nem is ellenzem.
11.
11.
cyberstaker
#7 Ha ez nem irónia, akkor Isten irgalmazzon a lelkének :D
5.
5.
Yanez
Ennek is az akció lesz a lelke. Kezd nagyon egy kaptafa lenni az összes superhero muvi...
4.
4.
Necreon
#3: Kit érdekelnek a divatfikázók? Már a BvS is cseszett jó volt - igaz nem a mozis cut, hanem az Ultimate - a Man of Steel-t pedig egyenesen a mennyekből küldték le közénk hogy purgálja a tucatfos MARVEL filmeket amiből úgy egy tucattal van több szám szerint, mint ahány forgatókönyv készült (újrafelhasználva).

Ez persze az én véleményem. És senki ember fia nem tudja nekem megmérgezni a pontszámaival. Ha máshogy nem hát azzal hogy gagyibb lesz a folytatás azzal hogy "elképregényesedik", aminek azért vannak már itt is aggasztó jelei :(.
3.
3.
kopic
Hát 5-6 pontoknal ez sem fog többet kapni.
1.
1.
Necreon
Picit úgy érzem túl sokat mutatott az akcióból, nem érdemes megnézni ha már láttad a korábbiakat. Illetve Superman is visszatér valamilyen formában ami spoileres lehet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...