Befutott a Star Wars: The Last Jedi új előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy azt a Lucasfilm és a Disney korábban jelezte, a Monday Night Football szünetében bemutatták az év egyik legjobban várt filmje, a Star Wars: The Last Jedi új előzetesét.

Rian Johnson, a Star Wars: The Last Jedi írója és rendezője az új trailer bemutatkozása előtt még úgy nyilatkozott, ha a decemberi premierre akarod tartogatni az összes meglepetést, akkor annak ellenére, hogy nagyon jó lett az előzetes, nem biztos, hogy meg kellene nézned. Persze később már visszakozott, de tényleg jogos volt a figyelmeztetése.

A Star Wars: The Last Jedi legújabb, a történetbe jobban belemenő kedvcsinálója ugyanis tényleg sokat mutat és sokat árul el, de ennek ellenére vétek lenne kihagyni, mert Johnsonnak abban is igaza volt, hogy nagyon jól sikerült.

A The Last Jedi december 14-én debütál a hazai mozikban és ne feledjétek, a mai naptól megindul a jegyelővétel is!

117.
117.
Yato
#115: Nem semmi!!! szerintem gyüjtők már egy kisebb vagyon adnak ilyen dolgokért! Jahh van még trafikban vett SW-os fényképem is, nem láttam hozzá hasonlót, anno 7.- ért vettem darabját. Kb két éve egy bontattlan Magyar fröccs öntött pici birodalmi katonát árvereztek el Angliában, induló ár átszámolva 1,2 milló forint!!! :)
115.
115.
Macifasz
#112: Uuuuh, az nagyon retro lehet. :-D Nekem a Mad Max első része van meg így. Végig ugyan az a hang, és rendre Őrült Max-nak hívja benne Mad Maxot. :-D
113.
113.
Macifasz
#110: Nem ők fogják, sőt. Már rendezőt is cseréltek, mert az elsődlegesen kinevezett rendező páros munkájával nem voltak megelégedve és idő előtt lecserélték őket. Szóval nem túl jók az előjelek sajnos.
112.
112.
Yato
#109: Jahh eszembe jutott még valami, megvan video kazettán alá mondással, monoton egy hang nyomja végig :)
111.
111.
Macifasz
#107: Embere válogatja. Az Episode III a Sithek Bosszúja tényleg rendben van, de az Episode I és az Episode II nálam olyan messze van a nagybetűs Star Wars filmtől és érzéstől, mint Makó Jeruzsálemtől. Nálam az a mai napig az eredeti trilógia (sorrendben: Birodalom/Jedi/Remény), az előzmény nálam meg sem közelíti őket. Még a Sithek Bosszúja sem, pedig az tetszett összességében.
110.
110.
Yato
#109: igenigen tökéletesen igazad van, elismerem :) Remélem Ugyan az a banda fogja készíteni aki a Rouge-t!
109.
109.
Macifasz
#108: No offense, de a Rogue One-nak már van folytatása, mégpedig a New Hope ami immáron 40 éves. ;-) Szóval várnod se kell, csak beraknod a lemezt a lejátszóba és megnézned. Ami jövőre jön SW spin-off, az nem a Rouge One folytatása lesz, hanem egy Han Solo eredet film.
107.
107.
Banderas
#103: A másik amit meg el szerettem volna mondani. A sok fanatikus jön azzal hogy veder nagyúr hitelességet nem hozza vissza semmi a 80 as évekből , a fiatal kylo egy ripacs hozza képest , az előzmény trilógia egy szar nem is star wars. Szerintem meg nem veder nagyúr meg a fia luk a star wars igazi mozgató rugója. Hanem egyedül anakin sky (veder később ) és ezzel együtt az előzmény trilógia a nagybetűs STAR WARS. És persze a jedi visszatér mert ott a halála előtt visszatér anakin és veder megy a levesbe . Szerintem Lukász apánk is így vélekedik erről . Különben nem fordított volna 3 részt csak anakin felemelkedesere és bukására .
106.
106.
Yato
#66: Szerintem hasonlít rád kylo ren, fiatal idegbeteg , az az igazi kihaééénnneeem. Barátom írásod alapján meg sem születtél amikor a Magyar mozikban ment az első klasszikus trilógia. Azokat fikázod hogy nyugdijjas akik megteremtették neked a lehetőséget, hogy nézd a folytatást. Szóval Obivan és Vader neked nyugdijas. Szép....
105.
105.
Yato
#57: Hát apám amit te most leírtam, siralmas!!!! Pokultúra kapta fel.. ahhha azért emlegeti mai napig az a nemzedék mint élete meghatározó filmjét. Öcsééém akkora baromságot írtál, hogy nem is vitázom veled, katasztrófálisan buta vagy. Ennyi.
103.
103.
Banderas
#102: 32 évesen a véget végig bőgöm lassan 10 év után is
102.
102.
Banderas
#101: Így vagyok ezzel én is
101.
101.
Pain
#98: Nekem mai napig a sithek bosszúja a kedvenc részem.
98.
98.
Banderas
Csak egy kérdés . A második trilógia (ami ugye az első) az senkinek se tetszett?
93.
93.
user101
Ha már mindenképp meg a bajusz húzogatás és a farokméregetés, remélem kindzsongun legalább bóvliwoodot célozta be ...
59.
59.
delphijos
#53: A New Hope amúgy 77-es, hamár többször leírod legalább legyen jó. Vader “kirúgta” magát, de az “első” filmben közel sem volt az a badass.

Egyébként meg az a véleményem hogy lehet egy SW film bármilyen. Az összes rajongót úgysem lehet kielégíteni. Van aki tele van elképzelésekkel , azt azért nem, van aki meg “semmit” se vár, de amikor megkapja, akkor rájön hogy “nem ezt várta”. A maradék meg elfogadja ami van, még ha lehetett volna jobb is. Mint ahogy minden lehetne jobb.
58.
58.
Kalácsképű
#57: Egyetertek. Raadasul, reszben a felsoroltak miatt, borzalmasan oregedett az elso trilogia.
57.
57.
Firsttime
#53: A star wars első részei sem film legendák. Csak felkapta őket a pop kultúra. Csak, hogy tudd. Eleinte még maga lyukas györgy is kételkedett benne, hogy egyátalán sikeres lesz e a film. Abban az időben semmi más nem vitte el az új reményt a hátán, mint a látvány. Csak úgy mint manapság sok más filmnél, amit mindenki csak popcorn mozinak hív. A színészek újak voltak és ismeretlenek, a kutya nem hallott róluk ezelőtt. A színészi játékuk förtelem. Luke olyan mint egy alzheimeres, mindenen csak csodálkozik, leia meg szegényem a nagy wannabe tryhard. Annyira túljátsza a dolgokat, hogy még egy egyszerű pisztolylövés arcmimikájából is képes egy életem legnagyobb orgazmusa arcot kihozni. Fergeteges. Ford meg a pózer macsó, előre megírt ócska dumákkal. Semmi kiemelkedő nincs az első trilógiában. Semmi nincs darth vaderben ami jobb főgonosszá tenné, mint kylo rent. Maximum a regmúlt szép idők emlékei amik még életben tartják ezeket a teóriákat. Mai szemmel nézve egy vicc az a film. De mondom. Az akkor kor szemléletei szerint sem több egy látvány filmnél.
53.
53.
Yato
#52: Én nem sírnék.
Nézd ahogy írtam már, nekem a klasszikus első 3 rész 1976-tól, tetszett meg a Zsivány.
Az összes többi max 1x nézős elfelejtős, nem lesz belőlük film legenda
52.
52.
delphijos
#51: De ott már nem is volt az a tejfölösszájú tanonc... Ez a Kylo meg még az. Ennyi idősen Vader is inkább Padme-t reszelte...

Ha meg lenne valami idősebb komolyabb durvább, akkor meg mindenki azon sirna hogy honnan jött?
45.
45.
#43: Akkor készülj fel, itt +300 kommentes hírek várhatóak :D
44.
44.
hoaw
Na, valószínüleg jan 3-án megyek a Sugárba barátnőmmel.:)
40.
40.
A Force Awakens és a Rogue One után erre is sikerült premierre jegyet szerezni, yay. Eddig 3/3.
38.
38.
Kalácsképű
Nekem nagyon bejon. Varom mint allat.
35.
35.
kopic
#34: Az alatta levo zene nagyon adja !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...