Befutott a Star Wars: The Last Jedi új előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 10.
  • Cooltúra
Ahogy azt a Lucasfilm és a Disney korábban jelezte, a Monday Night Football szünetében bemutatták az év egyik legjobban várt filmje, a Star Wars: The Last Jedi új előzetesét.

Rian Johnson, a Star Wars: The Last Jedi írója és rendezője az új trailer bemutatkozása előtt még úgy nyilatkozott, ha a decemberi premierre akarod tartogatni az összes meglepetést, akkor annak ellenére, hogy nagyon jó lett az előzetes, nem biztos, hogy meg kellene nézned. Persze később már visszakozott, de tényleg jogos volt a figyelmeztetése.

A Star Wars: The Last Jedi legújabb, a történetbe jobban belemenő kedvcsinálója ugyanis tényleg sokat mutat és sokat árul el, de ennek ellenére vétek lenne kihagyni, mert Johnsonnak abban is igaza volt, hogy nagyon jól sikerült.

A The Last Jedi december 14-én debütál a hazai mozikban és ne feledjétek, a mai naptól megindul a jegyelővétel is!

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
120.
Yato
#119: kimoderált üzenet
119.
Fakjee
#118: kimoderált üzenet
118.
Yato
#114: kimoderált üzenet
117.
Yato
#115: Nem semmi!!! szerintem gyüjtők már egy kisebb vagyon adnak ilyen dolgokért! Jahh van még trafikban vett SW-os fényképem is, nem láttam hozzá hasonlót, anno 7.- ért vettem darabját. Kb két éve egy bontattlan Magyar fröccs öntött pici birodalmi katonát árvereztek el Angliában, induló ár átszámolva 1,2 milló forint!!! :)
116.
Fakjee
#115: Ahh, ott még nem húzta le a v8 elfogó hangsávját az idióta szinkronstúdió mikor Max beröffenti... :)
115.
Macifasz
#112: Uuuuh, az nagyon retro lehet. :-D Nekem a Mad Max első része van meg így. Végig ugyan az a hang, és rendre Őrült Max-nak hívja benne Mad Maxot. :-D
114.
Fakjee
#108: Kár volt ennyit írni mert leszarom.
Az értelmetlen összevetésed amire megpróbáltam rávilágítani bemutatta mennyire vagy mérvadó vitapartner a témában. Semennyire. Csak a szokásos fröcsögő fikázás. Irogass csak. :)
113.
Macifasz
#110: Nem ők fogják, sőt. Már rendezőt is cseréltek, mert az elsődlegesen kinevezett rendező páros munkájával nem voltak megelégedve és idő előtt lecserélték őket. Szóval nem túl jók az előjelek sajnos.
112.
Yato
#109: Jahh eszembe jutott még valami, megvan video kazettán alá mondással, monoton egy hang nyomja végig :)
111.
Macifasz
#107: Embere válogatja. Az Episode III a Sithek Bosszúja tényleg rendben van, de az Episode I és az Episode II nálam olyan messze van a nagybetűs Star Wars filmtől és érzéstől, mint Makó Jeruzsálemtől. Nálam az a mai napig az eredeti trilógia (sorrendben: Birodalom/Jedi/Remény), az előzmény nálam meg sem közelíti őket. Még a Sithek Bosszúja sem, pedig az tetszett összességében.
110.
Yato
#109: igenigen tökéletesen igazad van, elismerem :) Remélem Ugyan az a banda fogja készíteni aki a Rouge-t!
109.
Macifasz
#108: No offense, de a Rogue One-nak már van folytatása, mégpedig a New Hope ami immáron 40 éves. ;-) Szóval várnod se kell, csak beraknod a lemezt a lejátszóba és megnézned. Ami jövőre jön SW spin-off, az nem a Rouge One folytatása lesz, hanem egy Han Solo eredet film.
108.
Yato
#94: Fakjee, elmagyarázom. Beülnek sokan a moziba, nagyrésze az összes SW-t látta. Mikor vége a filmnek egy háááát és szájhúzás. Szerinted? Ha nekem csak a régi lenne a jó akkor miért tetszett baromira a Zsivány 1!? Ha valaki akkor én aztán rühellem a divatbólmegnézem filmeket és ujjongok értük. Hagymár ezzel a karakter elemzés ökör dumáddal, vagy jó egy film vagy nem. Jelen pillanatban kylorennes SW Disney film kategoria lett, nézd meg egészséggel és karakter elemezz vagy amit akarsz. Én a Rouge One folytatását várom, ezt meg majd talán dvd-n. Jarjar,kylo, istenem mi jön még. Lehet ebbe a pokemont is bele rakták. Neked pont jó lesz :)
107.
Banderas
#103: A másik amit meg el szerettem volna mondani. A sok fanatikus jön azzal hogy veder nagyúr hitelességet nem hozza vissza semmi a 80 as évekből , a fiatal kylo egy ripacs hozza képest , az előzmény trilógia egy szar nem is star wars. Szerintem meg nem veder nagyúr meg a fia luk a star wars igazi mozgató rugója. Hanem egyedül anakin sky (veder később ) és ezzel együtt az előzmény trilógia a nagybetűs STAR WARS. És persze a jedi visszatér mert ott a halála előtt visszatér anakin és veder megy a levesbe . Szerintem Lukász apánk is így vélekedik erről . Különben nem fordított volna 3 részt csak anakin felemelkedesere és bukására .
106.
Yato
#66: Szerintem hasonlít rád kylo ren, fiatal idegbeteg , az az igazi kihaééénnneeem. Barátom írásod alapján meg sem születtél amikor a Magyar mozikban ment az első klasszikus trilógia. Azokat fikázod hogy nyugdijjas akik megteremtették neked a lehetőséget, hogy nézd a folytatást. Szóval Obivan és Vader neked nyugdijas. Szép....
105.
Yato
#57: Hát apám amit te most leírtam, siralmas!!!! Pokultúra kapta fel.. ahhha azért emlegeti mai napig az a nemzedék mint élete meghatározó filmjét. Öcsééém akkora baromságot írtál, hogy nem is vitázom veled, katasztrófálisan buta vagy. Ennyi.
104.
Yato
#56: A hangulatot és az összes részt vetem össze. A fa....ság az amit te írsz!
103.
Banderas
#102: 32 évesen a véget végig bőgöm lassan 10 év után is
102.
Banderas
#101: Így vagyok ezzel én is
101.
Pain
#98: Nekem mai napig a sithek bosszúja a kedvenc részem.
100.
Aang
#98: Voltak hibái, de nekem tetszett. Azok tényleg új filmek voltak, nem csak az előzőek újra rendezve.
99.
Aang
#96: kimoderált üzenet
98.
Banderas
Csak egy kérdés . A második trilógia (ami ugye az első) az senkinek se tetszett?
97.
greenmelon
96.
Fakjee
#95: kimoderált üzenet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...