Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 12.
  • Hír
Link másolása
Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker, úgy néz ki, elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.

A Middle-earth: Shadow of War hatalmas várakozások közepette végre felkerült a boltok polcaira. A kritikák egészen meggyőzőek és az idei Gamescomon mi is meg voltunk elégedve a produktummal. De hogy ne legyen minden a legnagyobb rendben a Warner háza táján, ismételten a Denuvót kell megemlítenünk. A kiadó sok hezitálás után végül úgy döntött, hogy beleteszi a játékba a rendszert, azóta azonban valószínűleg már kétszer is megbánta ezt a döntést.

Történt ugyanis, hogy egy élelmes cracker kevesebb mint egy nap alatt feltörte a védelmi rendszert, újabb figyelmeztetést küldve ezzel a fejlesztőknek, akik a Denuvóval terveznek a jövőben is. Ezzel a teljesítménnyel a Shadow of War beállt a Total War: Warhammer II és a FIFA 18 sorába, amelyeknél szintén egy napig tartott ki a védelmi rendszer a megjelenés után. Az említett játékok fejlesztői a blamát követően eltüntették a rendszert a játékukból, kérdés, hogy mi lesz a Middle-earth: Shadow of War esetében a Denuvo sorsa.

65.
65.
Berkes2000
Valaki elárulná mennyit veszítek ha más konzolon játszom vele mint az előzővel? PS4-en kiplatináztam és minden ork vezér a csicskám felturbózva 20-as szintre. Ez elvileg mind átvihető ebbe a játékba. Viszont xboxra fél áron kapnék letöltőkódot.
Pls help!

54.
54.
#32: Huhh, a Warnernél most mindenki felköti magát bánatában.
49.
49.
hedzsooo
#47: +1 Közepes/alap nehézségen tolom a játékot és azért lehet benne haladni de szerencsére tényleg van benne bőven mit felfedezni! :-)

Reménykedtem, h így lesz és a Skyrim + Witcher 3 után ismét akad valami nekem, amibe pár száz órát is akár szívesen beleteszek. Nem zavar, ha pl. 1 év múlva érek a játék végére, sosem szoktam sietni. Még a GOTHIC 3 volt azt hiszem az első olyan játék 1ébként, amihez közel 1 év kellett, h befejezzem! ^^ :D
48.
48.
FrankBlack
#47: Szia. Jó régen láttalak már itt :)

Egyébként én is ebben reménykedem. Amúgy meg szvsz az előző részben is nagyon OP volt a karakter, de én pont ezért a fele skill-t nem váltottam be, nem használtam, meg a rúnákat sem, és nem hipnotizáltam magamnak sereget, hanem egyedül gyúrtam arra, hogy megtakarítsam a táblát freeroam módban, leszarva a sztori szálat (amit amúgy szintén megcsináltam vagy 2x). Ja, meg sokszor direkt nem fedtem fel, vagy nem néztem meg, hogy kinek mi a gyenge pontja, hanem amikor ott voltam vele szemben, akkor magam próbálgattam, és harc közben jöttem rá, hogy hopp ez nem jön be, akkor más taktika kell :D Na így már van benne kihívás. Nekem legalábbis élvezetes. Épp ma délelőtt menetem vele megint így.
46.
46.
#45: Whoops...

Ez CSOI 35. kommentjére ment volna.
45.
45.
"Ha valami bugos szar, mert átesel a pályán, az nem von le semmit a tény relevanciáján, hogy az mondja-e aki fizetett ért vagy az aki nem..."

Ezzel nagyon egyetértek mindamellett, hogy már veszem a játékokat és nem csak töltöm. Felesleges ebből a szempontból külön venni a fizető és a nem fizető játékosokat, ha mind a kettő magáról a játékról beszél.

Engem is ért már nagy csalódás vásárolt játéknál és voltak életre szóló élmények kalóz példányoknál is. Maga a játékról alkotott véleménye egy játékosnak független attól, hogy megvette, vagy elvette a játékot.

Persze lehet mondani, hogy a fizető játékos kapott egy patchet 3 hét múlva és már nem esik át a pályán, ez igaz. Csakhogy abban az első hétben, amíg végigvitte a játékot ő is átesett a pályán. Az élmény ugyan az.
41.
41.
renato999
Mik ezek a sületlenségek a hírben? Honnan szedtétek azt, hogy a warhammer 2-ből meg a fifa 18-ból kivették a denuvot? Egyikből sem patchelték ki.
39.
39.
GAMEROD
Egy adott másolásvédelem alapját csak egyszer kell feltörni, ami hosszú hónapokig tart. Utána már csak az adott játékhoz kell igazítani, ami pár nap.
29.
29.
hedzsooo
Egyébként kurtajó a játék, ne hallgassatok a nyavajgókra! ;D :-)
26.
26.
hedzsooo
#24: Ja, meg amúgy hangulatos szerintem, mint az első része, a Shadow of Mordor, szóval nálam megérte az árát, én szívesen el leszek vele kapásból kb. 100 órát, gondolom. ^^
24.
24.
hedzsooo
Részemről 1ébként már megvan a játék és semmit nem zavart a "mikrotranzakció", v. mi a manó eddig amit kellett, meglelet Talion, hogy haladhassak szépen a feladatokban, szóval megy a történet előre, ahogyan korábban is. Gondolom ezek a része a játéknak inkább annak szól, aki gyorsan szeretné nagyon kipörgetni a játékot, kevés ideje van játékra de érdekli a története... Mondjuk olcsóbban megúszná az illető, ha csak megnézné YouTube-on a végigjátszást csak hát ugye az mégsem ugyanaz, mint játszani...
23.
23.
hedzsooo
#21: "Lásd NFS 2015 v For Honor máig nincs tört. "
Mert nem is éri ezekre a címekre senkinek sem az idejét pazarolni feltörésekkel.

Amit viszont nagyon akarnak, azt úgy is feltörik, megtalálják a módját h futtatható legyen pl. offline/privát szervereken, ha már az online védelmet említetted.
22.
22.
FrankBlack

Szerintem jó dolog, hogy a játékosok a mikrotranzakció ellen fellépnek, lázadnak, nemtetszésüket nyilvánítják ki. Mint amikor a GTA 5 moddolását ellehetetlenítették, mire a játék steam oldalát ellepték a negatív értékelések, ezzel tiltakozván az intézkedés ellen. Ezt jó dolognak tartom. DE attól még a játék lehet jó.
21.
21.
Neo1989
Ennek a védelemnek ma már semmi értelme nincs. Átlag egy 7 alatt feltörik.
A holnapi Evil Within 2 se fogja több ideig húzni.

Ha komoly védelmet akar egy cég akkor a részleges v teljes online jelenlétet vezessék be. Lásd NFS 2015 v For Honor máig nincs tört.
Egyébként semmi értelme másnak.

Aki meg értékeli a munkát az megfogja venni mindig aki meg nem az marad a torrentnél.
20.
20.
Gunslinger
Tudjátok kit moderáljatok ki!
19.
19.
logic5
#18: Igen, én is erre gondoltam amúgy :D
18.
18.
azureknight0715
Tök mindegy maga a shadow of war is fent van már codex-el
17.
17.
logic5
#16: Mondjuk ez nem denuvós, most nézem :D Pedig úgy volt, hogy az lesz :D
16.
16.
logic5
#13: Igen, már a CODEX is tudja törni a denuvót :D Már csorog is lefelé. Ha jó, persze megvesszük... De előbb próba!
13.
13.
manhunt1992
12.
12.
Grabowsky30+
Ha lesz olyan jó, mint az első akkor szerintem ennek nem lesz gondja az eladásokkal denuvo nélkül se!
10.
10.
Shannaro
*emeli poharát* Ezt azokra, akik mernek reálisan pontozni.
5.
5.
Yanez
Itt mindenki önmagáért beszél, de senki sem mondja el önmaga véleményét. LOL
4.
4.
PaprikaJancsi
A metacritic 1.8 önmagáért beszél XD (xbox user score) LOL
3.
3.
FrankBlack
A metacritic 1.9 önmagáért beszél XD (pc user score) LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...