Szezonbérlettel érkezik az új South Park-játék

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő South Park: The Fractured but Whole-hoz is lesz szezonbérlet, ami többek között két történetközpontú bővítménnyel egészíti majd ki az alapjátékot.

A Ubisoft tájékotatása szerint a hamarosan megjelenő South Park-játék is kap majd szezonbérletet, ami többek között kosztümöket, extra kihívásokat és történetközpontú küldetéssorozatokat fog tartalmazni.

Az első szezonbérletes tartalom október 17-én jelenik meg. A Relics of Zaron új külsőket és perkeket kínál. Ezt követi majd a Towelie: Your Gaming Bud, ami október 24-én mutatkozik be. Az év utolsó hónapjában, decemberben jön a Danger Deck, ami egy komoly harcos kihívást kínál, amivel aztán újabb kosztümöket és ereklyéket kaphatunk meg.

Jövőre jön a From Dusk till Casa Bonita, ami már történetközpontú csomag lesz. Ebben összeállunk majd The Coonnal és Mysterionnal, hogy legyűrjük a démoni Casa Bonitát.

A szezonbérlet október 17-től lesz megvásárolható és természetesen a Gold Editionnek alapjáraton a része lesz. A South Park: The Fractured But Whole szintén ezen a napon jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Portalgeist
#3: Én is gondoltam rá hogy előrendelem a Stick of Truth miatt, de aztán megnéztem hogy mennyiért lehet megvenni a SoT-t és rájöttem hogy nem éri meg. Inkább megveszem azt külön és mire kijátszom már remélhetőleg lesz olcsóbban ez is.

Egyébként nem nagyon értem a hírt, már jó ideje ott van a Steam-en a Gold előrendelés, és benne van hogy season pass is lesz hozzá.
3.
3.
n_csacsi
#2: oké köszi

igen, tudom mit tartalmaz a deluxe mert azt rendeltem elő a Stick of Truth miatt
2.
2.
Ooorky
#1: Gold Edition uPlay-en van, +20 € (tavaly ingyen adott The Crew-val ki lehet farmolni 100 upontot, amit be lehet váltani 20% kedvezményre).
Deluxe csak néhány extra skin-t tartalmaz, meg 3 képeslapot...
1.
1.
n_csacsi
Gold edition-nel én nem találkoztam mikor előrendeltem vagy az lehetséges, hogy a Deluxe lenne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...