South Park: The Fractured but Whole PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a South Park: The Stick of Truth.
1628337600

Új játékon dolgozik a South Park-csapat

A hírek szerint gigászi üzletet kötöttek a South Park készítői a Comedy Central anyacégével, amelynek az újabb sorozatévadok és filmek mellett egy új South Park-játék is a részét képezi.
1541892833

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.
1533060000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!
1531911600

Újabb South Park DLC a láthatáron

Ráadásul hamarosan meg is érkezik! Alig két hetet kell még várnunk, és jön a South Park: The Fractured but Whole Bring the Crunch címet viselő DLC-je új pályákkal, új karakterrel és új történettel.
1524729600

Switch-en a South Park: The Fractured but Whole

Végre a Nintendo konzolján is megjelent a második South Park-játék. Befutott egy launch trailer is, amely láttán mi egyől mennénk is vissza a coloradói kisvárosba szuperhősöset játszani.
1524506520

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!
1521633620

A Vivendi végre leszállt a Ubisoftról

Hosszú idő után végre pont került a Ubisoft és a Vivendi közti huzavona végére. A francia konglomerátum eladja az eddig megszerzett részvényeit a kiadónak, így az megmenekül a felvásárlástól.
1521486000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.
1520586000

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.
1516114807

Switch-kiadást kap az új South Park-játék?

Egy ausztrál viszonteladó, a Sanity honlapján található adatlap szerint a South Park: The Fractured but Whole sem kerüli majd el a Nintendo Switch-et. A weboldal szerint már márciusban megjelenik az átirat.