Itt a Stranger Things új évadának utolsó előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Október 27-től újra a feje tetejére áll a világ, visszatér a Netflix misztikus sorozata a második évaddal. A utolsó előzetes szintetizátoros zenei aláfestést kapott, és süt róla a nyolcvanas évek hangulata - te is beleborzongsz majd!

A lenti képsorokat végigülve nagyon úgy tűnik, hogy a készítők ígéretéhez híven ezúttal egy sokkal sötétebb etapot izgulhatunk végig. Már-már a horrorfilmekre jellemző atmoszféra lengi körbe az egészet, azaz a készítők betartották az ígéretüket.

Hawkins városa sokkal nagyobb veszedelemmel néz szembe, mint korábban, de a srácok nem hagyják annyiban a dolgot, Halloween éjszakáján akcióba lendülnek.

A Stranger Things második évada október 27-én landol a Netflixen.

14.
14.
Beniciodeltoro
#12: Fargo 2-nél picit elgurult a gyógyszer az UFO-kkal, de a színészek egytől egyig rohadt jók voltak.
Fargo 3-ban pont a főszereplő McGregor nem tetszett annyira, a többi hozta, nyomozócsaj is szuper volt, igaz kicsit laposodott szerintem is a 3. évadra, de bízom benne hogy a folytatás jobb lesz.
12.
12.
hadzsime
#11: Nézni fogom, persze. Nem azt mondtam, hogy szar volt a második évad, csak így tudat alatt szerintem az első évad hangulatát vártam vissza és mást kaptam helyette.

A Fargoval pedig tényleg nem tudnám elmagyarázni, hogy mi volt pontosan a gondom. Egyszerűen minden évaddal egyre kevésbé tudtak lekötni. A harmadikat abba is hagytam a felénél mert egyik szereplő sorsa sem érdekelt.
Biztosan jó volt, de nekem nem volt türelmem eljutni a végére.
11.
11.
Beniciodeltoro
#9: Akkor a TD3-at se fogod nézni ?

" Mit tudunk a True detective 3. évadjáról?
azt, hogy meg van írva.
hogy minden részt Nic Pizzolatto jegyez, kivéve a 3×04-et, amire David Milch is kapott is kapott megosztott kreditet (aki nyilván az egész szezonon dolgozott, csak a konkrét szkripteken nem)
a rendezője Jeremy Saulnier lesz (Murder Party, Blue Ruin, Green Room)
tényleg Mahershala Ali lesz az egyik főszereplő, és egy Wayne Hays nevű állami nyomozót fog alakítani
a történet három idősíkon fog játszódni, és több évtizeden át ível, a helyszíne pedig az Ozark-hegység lesz Arkansas államban, annak is az északnyugati részén. "

Nem lesz rossz, NCIS-nél biztos jobb.
Fargoval se volt semmi gond.
10.
10.
Kalácsképű
Hogy aggodik mindenki. En tukon ulve varom.
9.
9.
hadzsime
#4: "Vannak sorozatok amikkel én úgy vagyok, hogy kapnak egy tökéletes lezárást (még ha az nyitott is egy kicsit), ahonnan én nem akarom hogy folytatódjon tovább."

Milyen igaz: Odaát, Sherlock, Mr. Robot, Hannibal... kapásból az eszembe jutottak, de a Stranger Things-ből szerintem még kihozhattak egy tisztességes évadot, hacsak nem siették el.

Ez a minden évad más történet nekem nem tetszene. Már a True Detective-nél sem szerettem, mert annyira különböztek, hogy már zavart. A Fargo pedig minden évaddal egyre kevésbé kötött le.
Rossz az, amikor megszeret az ember egy sorozatot "valamiért" és a következő évadban pedig azt látja, az új történetben már nincs benne az a "valami".
8.
8.
silkgoat
#6: Szamodra nem erte el...ennyi
6.
6.
Beniciodeltoro
#4: De sajnos ez a Fargo szintjét nem érte el, de a más más szereplős évadok tényleg jó ötletnek tűnne, mert a Fargonál bevállt.
5.
5.
markoci555
Jacksonos zenét a multkoriban annyira bírtam, azt hittem egy kicsit itt is felcsendül majd
4.
4.
Necreon
Az OST-vel most sem lesz baj, annyi már biztos. Vannak sorozatok amikkel én úgy vagyok, hogy kapnak egy tökéletes lezárást (még ha az nyitott is egy kicsit), ahonnan én nem akarom hogy folytatódjon tovább. Ilyen a Hannibal a második évad után (a harmadik borzasztó első fele után mondjuk kapott egy még jobb lezárást a végére, de örülök hogy ott elkaszálták és megmarad zseniálisnak túlhúzott helyett).

A Stranger Things számomra ilyen volt. Nem akarom szuperhősnek látni a karaktereket több évadon át ahogy mindig ugyanaz a pár gyerek and support cast megoldja a nagy misztikus rejtéjt és legyőzi a szörnyet. Egyszer elég volt, imádtam, de elég volt.

Úgy folytattam volna mint a FARGO sorozatot, hogy minden évad más történet, más szereplőkkel.
3.
3.
Beniciodeltoro
Többet vártam az első évadtól, sajnos felültem a hájpvonatra, második évad már nem érdekel.
Vinonarájder, és a zsaru jó volt benne, meg ahogy visszadják a 80-as éveket, de a sztori....ennyire még nem vártam egy sorozatnak a végét sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...