Már 35 millió játékost vonz az Overwatch

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 17.
  • Biznisz
Link másolása
A Blizzard Entertainment shootere új mérföldkövet ért, elvégre már 35 millió játékost állított maga mögé az Overwatch. Töretlenül menetel előre a játék, április óta 5 millióval bővült a felhasználói bázis.

A folyamatosan élesedő eventek, próbahétvégék, valamint az ingyenes pályák és hősök megtették a hatásukat: az Overwatch játékosbázisa folyamatosan növekszik. A Blizzard a Twitteren jelentette be a legújabb mérföldkövet: a három platformon együttvéve már 35 millióan játszanak a shooterrel.

Ez a szám persze a regisztrált felhasználószámra vonatkozik, ami nem feltétlenül egyezik az eladott darabszámmal, lévén egy játékosnak több profilja is lehet, és az ingyenes játéklehetőségek alatt is születhettek fiókok. Ám ne legyenek kétségeink: az Overwatch bitang sok embert mozgat meg és rengeteg pénzt hoz az Activision-Blizzardnak.

Legutóbb áprilisban kaptunk játékosszámot. Az akkori adatok szerint 30 millióan sorakoztak fel a játék mögé, azaz fél év alatt 5 millióval bővült a szám.

Egyébként jelenleg is zajlik a Halloween Terror nevű esemény a játékban.

6.
6.
ollie92
#4: Ruszkik minden játékban egyfromák...200 ping, krumpli mikrofon.
5.
5.
hadzsime
#4: Annyira azért nem durva a helyzet mint LoL-ban. Ott volt olyan, hogy már azelőtt el volt cseszve egy meccs, hogy betöltődött a játék :D
Engem annyira nem zavarnak a csapattársaim, habár én csak quickplay módban játszom, mert a ranked minden játékban tömve van idegbetegekkel.
Általában healert vagy tankot játszom, DPS-ből sosincs hiány szóval az esetek nagy részében összeáll a csapat.
4.
4.
Firsttime
#3: Hát azért itt is van jópár idióta. Instalock dps, aki amúgy béna mint a tök. De ha szépen mondod neki sem váltana. 4-5 dps Játékok, instant agyrák. Valakik akik csak elszarjak a játékod. Pl mercy ami csak rohangál körbe körbe, semmi heal. Van sok idióta. Ruszkiktol mentsen meg az isten. Kilencven százalékuk idióta. Jofejek viszont a belgák, hollandok, svédek, lengyelek, nagyrészt uk-bol is jofejek. Amúgy aki teheti jatszon hétköznap délelőtt. Teljesen best genji wanabe mentes a játék.
3.
3.
hadzsime
Örülök a sikerüknek.
Tényleg egy király játék és ingyen adják hozzá az új hősöket, pályákat és a játékmódokat, szóval nem kell amiatt aggódni, hogy kidobnak valamit, amit ha nem veszel meg, akkor kimaradsz egy csomó mindenből.
Én még akkoriban a LoL-ról váltottam erre a játékra és meglepett, hogy milyen nyugodtak benne a játékosok. Felüdülés volt úgy végigjátszani egy meccset, hogy nem azzal ért véget, hogy 8 ember spammeli a chatet azzal, hogy: "REPORT! REPORT! FEEDER! NOOB!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...