Wolfenstein II - Hitler is beköszön

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 17.
  • Videó
Lassan ráfordulunk október utolsó hetére, ami egyben azt is jelenti, hogy B.J. Blazkowicz ismét beköszön, csak ezúttal a nácik által megszállt Amerikai Egyesült Államokból. Az utolsó trailer bepillantást enged ebbe a különös kalandba.

A Wolfenstein II: The New Colossus története egy alternatív valóságba kalauzolja el a nácivadászatra éhes rajongókat. A sztori szerint a németek ugyanis nemcsak megnyerték a második világháborút, de az Egyesült Államokat is megszállták, hogy aztán a '60-as évekre kialakítsák a német-amerikai kultúra egyfajta különös egyvelegét. Ebbe az idillinek közel sem nevezhető állapotba csöppenünk majd mi bele, természetesen B.J. Blazkowicz bőrébe bújva, aki a helyi ellenállással szövetkezve igyekszik borsot törni a nácik orra alá.

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, 2018-ban azonban Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

7.
semike
#6: :DDDD
Ez mekkora
:D
3.
csabuszflash
Hitler is beköszön morr like
Hitler is beköhög. :D
2.
NemecsekErno
Bár a néni a legelején valahogy jobban megijesztett, mint az összes rohadt náci együttvéve....
1.
NemecsekErno
Mennyire jó már, hogy a Lincoln Memorial helyett egy Hitler Memorial-t csináltak a videóban. Az ilyen apróságoktól lesz egész életszagú a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...