Kétszer annyi Wii startol majd, mint PlayStation 3

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a PlayStation 3 startja körüli mizériák után sejteni lehetett, ám most már hivatalosan is megerősítették a hírt, hogy több Wii-t szállítanak majd a boltokba, mint PS3-t.
Bár a PlayStation 3 startja körüli mizériák után sejteni lehetett, ám most már hivatalosan is megerősítették a hírt, hogy több Wii-t szállítanak majd a boltokba, mint PS3-t.

Ugrás a galériához

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Sony technikai gondok miatt a tervezettnél jóval kevesebb PlayStation 3-t dob piacra Amerikában és Japánban november 21-én - a pletykák szerint a nyugati kontinensre körülbelül fél millió gépet szállítanak majd. A Nintendo szóvívője kérdésünkre azt felelte, hogy Amerikában 1 millió Wii fog startolni november 19-én - tehát mennyiségileg a Nintendo mindenképpen előnyben részesül, azonban ez még nem dönti el azt a bizonyos next-gen háborút. Várjuk a fejleményeket!

9.
9.
pocokpeti
ahogy gondoljátok.nekem most gamecubém van és már 4 éve semmi baja.tökéletesen meg vagyok vele elégedve.én tuti hogy a wii-t fogom megvenni akármit mondanak rola.de ha ti ragaszkodtok ps3-hoz egéségetekre.izlések és pofonok.én mindenkinek ajánlom a wii-t mert megbizhatobb mint a ps3.és ha nem tetszik a kontroler akkor rákötöm a dobozét(gamecube).cee jay-nak teljesen igaza van.
8.
8.
draculla
Hát azt még értem hogy olcsobb lesz a PS3-nál de a PS2-nél is olcsobb lesz?????????????????????
7.
7.
ios008
azt nem értem egyébként, hogy minek itt izzítani ezekkel a gané konzolokkal?

én tuti hogy megvárom a ps3-t, már megvan a hdmi tévé hozzá, aztán ha fos akkor még mindig lehet mást venni.

de nem értem az embereket egyébként: hogy lehet véleményt alkotni olyan dologról, ami még meg sem jelent?

nem hogy bevásárolok vmi vackot, amikor mindjárt itt a következő generáció..vicc,, úgyis a sok madár játékőrült húzza rövidebbet, mert megveszitek.

de gondoljatok bele, mi van akkor, ha minden lejárató-kampány ellenére a ps3 mégis bejön a japóknak? na akkor mi lesz szerintetek?

Billy-bácsi nem fogja kidobni az x-box mittudoménmit?

Nem akarok belemenni, de ez kábé olyan mint az Intel-AMD csatározás..
6.
6.
shyfter
Az nem igaz, hogy PS3 cuccból több van mint X360-ból, ha csak a kiegészítőkre gondolunk p.: skinek, fastplattek akkor jóval több. Eddig amit láttam grafikát azt az X360 viszi a Lost Planettel. Most ne gyertek nekem azzal, hogy nézdd meg a MGS 4-et, mert láttam.

Röviden az X360 eddig a nyerő, és számomra az is marad.
5.
5.
Dajin
A gamespot öszzesített listán meszze vezetnek a ps3-as cumok jelenleg, amugyis a playstation-t eladja a név, hoszzutávon bebüntet a többinek, esetleg wii árthat be, de generácioval az x360 előtt van, magyarul technikailag joval fejlettebb
4.
4.
Mast3rmind
PS3-mat hamarabb "normálisan" kisütik, tehát nekem ingyen játék ;)
3.
3.
Bbsaurus
Ez a Wii nekem valahogy nem tetszik... Bár a mozgásérzékelős kontroller marha jó ötlet és FPSezni ténleg jó lehet rajta=)
2.
2.
Ryo san
Na br4d te aztán egy hozzáértő ember vagy,köszönjük a magvas gondolatokat amiket tényként közöltél egy még meg sem jelent konzolról...
1.
1.
majoros25
Én PC-és vagyok nem igazán szoktam nitendózni vagy PS3-on játszani de a Sonynak ez most biztos nem esett jól vagy nem lesz annyi bevétel úgy látom ezt a csatát mindenképpen a Wii nyeri szerintem:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...