Xbox One X-frissítést kap a Master Chief Collection

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 19.
  • Hír
Link másolása
Tovább bővül azoknak a játékoknak a listája, amelyek az Xbox One X premierjét követően valamilyen frissítés keretein belül igyekeznek majd kihasználni a gép erejét. Ezúttal a Halo: The Master Chief Collection is csatlakozott a sorhoz.

A jelenlegi Halo-játékokat készítő 343 Industries egy tegnapi livestream alatt jelentette be, hogy a Halo: The Master Chief Collection is kap egy frissítést, így az Xbox One X-tulajdonosok még teljesebb élményként élvezhetik majd Master Chief korábbi kalandjait.

Egy későbbi blogbejegyzésből aztán kiderült, hogy alapvetően finomhangolásokat takar majd a frissítés, vagyis a játék főbb elemei kapnak majd ráncfelvarrást, mint például a matchmaking, de számos olyan ismert hiba is orvosolva lesz, ami egy ideje már bosszantja a rajongókat. Természetesen az Xbox One X erejét is igyekszik majd kiaknázni a játék ezek után, de egyelőre nem tisztázott, pontosan mire számíthatunk ezen a téren. A javítócsomag valamikor 2018-ban mutatkozik be.

Az viszont már biztos, hogy a korábban bejelentett Halo 5-javítás HDR-támogatást nem hoz magával, így csak a 4K-felbontást kapjuk meg. 

3.
3.
delphijos
Azért rámehettek volna hogy pont egy ilyen meghatározó cimnél kész legyen a patch az X rajtjára.
1.
1.
zozo76hun
furcsaltam is volna ha pont a HALO marad ki az X-es patch-ekbol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...