Befutott a Battlefront II új single player trailere

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 19.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően az imént megkaptuk a Star Wars: Battlefront II legújabb single player trailerét. Habár a kedvcsináló több ismerős jelenetet is tartalmaz, bőven akad új snittből is!

A Battlefront II egyjátékos kampánya A Jedi visszatér és Az ébredő Erő eseményei között játszódik, a főhősnőnk pedig a birodalmi Inferno Squad vezetője, Iden Versio. Ahogy a trailerből is látszik, a fejlesztők szabad kezet kaptak a sztori megírásában, így például a Naboo-ra is visszatérünk... ezúttal néhány AT-AT társaságában.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.


20.
20.
Ooorky
#14: CoD Infinite Warfare bétában balhé volt belőle, hogy az első napon a konzolos verzióban nem lassult be a célkereszt mikor az ellenfélen volt, mint az összes többi CoD-ban (meg multi fps-ben). "Szerencsére" gyorsan javították, visszakapták a konzolosok a soft aimbot-jukat, hogy lehessen visítva stream-elni a kill streak-eket...
19.
19.
ember27
18.
18.
#14: Ez mekkora fail, még az ellenfél is máshogy mozog multiban, egyértelműen máshogy irányítják az emberek kontrollerrel a karaktert. Ráadásul sokkal több esélyed van szemtől szemben. Pc-n ha nem találsz, azonnal kicsinálnak. Itt simán van esélyed pontosítani, mert az ellenfél is rengetegszer bénáskodik. Bf only sniper szerveren egyenesen körbe lőnek.
17.
17.
Juha
#14: Újabb példa, konzolon nem lehet tagolni a mondandónkat. :-) (sry, de nekem szúrja a szemem, pedig mobilról írok én is)
15.
15.
user101
Basszus, én egy Raymant nem tudok kontrollerrel játszani, úgy megaláz a gyerek ( nyolc ) box-on, hogy süllyedek el a szégyentől. Aztán mondom neki, hogy visszavágó, de PC-n : én billentyűzet és ő kontroller és esélye sincs... :) Uga-csaka-uga-csaka! :D
14.
14.
csabuszflash
#12: Nem értem ki a béna és miért lassú ? Sokszor olvasom ezt de nem értem h miről beszéltek. Felveszed az érzékenységet és gyorsabban fordul a kamera. Eddig csak pcn játszottam főleg cod multikba nagy kamerarángatásokkal megfűszerezve de hogy most kontrollerrel tolom vagy egérrel csak annyi a különbség h konzolon mindenki azzal tolja így kicsit kiegyenlítettebbek a hardveres dolgok de játékmenetben ugyan ugy gonsolkodok meg manőverezek mintha egérrel játszanék. Azért írom ezt hogy legyen pozitív példa is a témában és nekem ez jobban is jön be mert hátradőlök vagy messzebbről is játszhatok :)
13.
13.
delphijos
Higyjétek el próbálkoztam. Én PC-n "szocializálódtam" fps-eken, ( GLQuake-t szoktam még nyomni, az jól fut a laptopon is :) ) és egyszerűen nem áll rá a kezem. Pedig az első rész megvan ( a fiam jól is nyomja, de ő meg egérrel nem játszott soha ) de elég gyengén muzsikáltam. Ez van.
12.
12.
ollie92
#11: Igen, mert a többi konzolos is béna és lassú. Próbáld ki kontrollerrel PC-n, lemészárolnak baszod :D
11.
11.
csabuszflash
#8: Soha nem volt konzolom . 1 éve vettem ps4et akkor 22 voltam 1 hónap bf 1 multi után ugyan ugy toltam mint pcn a multi meccseket
9.
9.
#8: Amolyan kocajátékos szinten sem érné meg? Előbb-utóbb úgyis fejlődnél szerintem.
8.
8.
delphijos
#7: Egyetértek. Sajnálom hogy olyan béna vagyok konzolon fps-ben, de ezért nem veszek most gépet, csak a single miatt meg most nem veszem meg. Pedig nehezemre esik megállni.
7.
7.
exonic
Azt, hogy a játék milyen lesz még nem tudjuk, de meg kell hagyni, ez a trailer elég ütős.
5.
5.
shorty123
ez nem is tűnik annyira rossznak :)
2.
2.
user101
Kíváncsi vagyok, hogy van-e vér az EA pucájában és be merik-e vállalni, hogy egy totális megsemmisülés és kapituláció az egyszemélyes kampány vége ? Amolyan birodalom visszavág reverse ... :D
1.
1.
_Tappancs_
Eszméletlen ahogy kinéz, mert gondolom ez nem előre rendelt videó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...