Mától végre a fotelből is gazdálkodhatunk

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 20.
  • Videó
Link másolása
A mai nappal elérhetővé vált a Soedesco farmszimulátora, melyben egy saját gazdaságot kell a lehető legjobban felvirágoztatnunk. A debüt mellé befutott a launch trailer is.

Jó hírünk van azoknak, akik szeretik a gazdaságokat és egy farmon is otthonosan mozognának, csak éppen teljesen más irányt vett az életük. A mai napon ugyanis megjelent a Real Farm, így ezentúl a meleg lakásból is menedzselhetjük saját farmunkat.

A Real Farm mától tölthető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ennek örömére a Soedesco kiadta a játék launch trailerét is. De nemcsak ennyivel kedveskednek nekünk a fejlesztők, hiszen már most feltették a kérdést a közösségnek, hogy milyen tartalmakat és frissítéseket szeretnének látni a jövőben: a visszajelzések alapján sokan a lovakra és a valósághű időjárásra voksolnak, de akadnak olyanok is, akik az öntözési lehetőségeken finomítanának.

A Soedesco egyébiránt említést tett arról is, hogy milyen vassal kell rendelkezniük a kapálás szerelmeseinek. Ezek alapján minimum egy Intel Core i5-ös processzor, egy NVIDIA GeForce GTX 950-es videokártya és 8 GB RAM szükségeltetik az induláshoz. 

5.
5.
GAMEROD
Na belenéztem, valóban nem egy nagy eresztés, olyan mintha napfogyatkozás lenne a játékban, fényes nappal is sötét van, rosszak a shaderek, rossz a fizika, gyengék a grafikai elemek. Az Agrar Simulator sokkal jobb volt, abban szinte érezte az ember a föld szagát. Egykét patch, aztán talán jó lesz.
4.
4.
GAMEROD
Előbb megnézem a játékból a virágbolti verziót, aztán majd döntök hogy megéri e. Az értékelések nem mindig fedik a valóságot, sokszor olyanok értékelnek akiknek fingjuk nincs az egész témáról, mint például a horror filmeket is azok húzzák le akik nem szeretik a horrort.
3.
3.
Bauff
eleg az ertekeleseket megnezni :D pedig vartam en is
2.
2.
GAMEROD
Nekem sem tetszett a téma, viszont régebben kipróbáltam az Agrar Simulator valamelyik részét, és valamiért rohadtul bejött. Van egyfajta hangulatuk. Persze én sem úgy toltam hogy én szántottam meg arattam, mert az egy idő után unalmassá válhat, hanem vettem fel rá embereket.
1.
1.
Juha
Igazán, de tényleg szépen tudnék ebben 2 óra után unatkozni, pedig holnap megyek almaszedésre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...