Elérhető az Attack on Titan rajongói változata

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 23.
  • Hír
Link másolása
Ismerjük azokat a lelkes rajongókat, akik bármit megtesznek, hogy kedvenc játékuk abban a formában is játszható legyen, amelyet nem feltétlenül a fejlesztők képzelete szült. Az Attack on Titan ezen verziója már mindenki számára elérhető!

Régebben már napvilágot láttak olyan hírek, melyek szerint egy lelkes rajongó saját játékváltozatot készít az Attack on Titanhoz. Mára odáig jutottunk, hogy a program alfaverziója mindenki számára elérhetővé és ingyenesen tölthetővé vált.

A játék az Attack on Titan - Fan Game névre hallgat és több dologban is eltér eredetijétől. Érdemes elsőként megemlíteni, hogy jelen fejlesztés Unreal Engine 4-et használ, ami egy biztos alapot ad a címnek. A program fő erőssége, hogy multiplayer élményre van kihegyezve, így a szűkebb pályákon érdemes haverokkal pusztítanunk az ellent a teljes élmény eléréséhez. A Shiganshina District régión zajló csatákat azonban ebben a korai fázisban még bosszantó hibák tarkíthatják, de a lelkes hozzáállás egyből szembetűnik.

A fejlesztő elárulta, hogy a játék javított teljesítménnyel, és a harci mechanika korai megvalósításával operál. 

Az mindenképpen jó jel, hogy az Attack on Titan eddigi rajongói változatai a mai napig elérhetőek, ezért is remélhetjük, hogy a rendkívül jól mutató új üstökös is elkerüli a Koei Tecmo vétóját. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...