Nyugatra jön a Sword Art Online: Fatal Bullet

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A népszerű japán mangából készült játéksorozat ötödik darabja is tiszteletét teszi Európában. A címével ellentétben ez nem egy MMO, hanem RPG-elemekkel vegyített küső nézetes akciójáték, a Hollow Realization folytatása.

Egy kis gyorstalpaló, ha nem ismered a Sword Art Online világát: egy Japánban népszerű anime- és mangasorozatról van szó, amiből már jó pár éve készülnek folyamatosan a játékadaptációk. A Fatal Bullet a sorozat ötödik darabja, a történet a PC-re éppen a héten megjelent Hollow Realization után folytatódik a széria atyjának, Reki Kawaharának bábáskodása alatt.

Egy RPG-elemekkel megspékelt akciójátékról van szó, amit kooperatív vagy kompetitív módban is játszhatunk, az anyag 2-8 játékost támogat. A kardpárbajok mellett lövöldözés is helyet kapott a programban.

A Sword Art Online: Fatal Bullet 2018. február 23-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en, csupán két héttel a japán premier után.

Az előrendelők egy különleges Silver Assault Gunt kapnak, továbbá övék lehet Asuna és Kirito eredeti kosztümje. A veteránok dönthetnek a limitált Phantom Edition mellett, amely Kirito és Sinon figuráját, valamint egy művészeti albumot tartalmaz.

5.
5.
kastorhun
Eléggé ocsmány 2017-hez képest.
Az anime pedig hát, borzalmas, igaz csak az első két szezont láttam, de az is sok volt.
3.
3.
#1: Csak nem a te vilagod, ez kibaszott nagy jatek lesz, a trailer ota varom es jon pc-re is juheeee!
1.
1.
Sun9us
Ez valami metál szarul néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...