Sword Art Online: Fatal Bullet PC, PS4, XBOXONE

Az akció-RPG sorozat ötödik része, immáron lövöldözéssel megspékelve.
1578420000

Négy új címmel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyek az Xbox Game Pass könyvtárát bővítik majd a hónap során. A konzolosok három remek játéknak, a PC-sek pedig két indie gyöngyszemnek örülhetnek.
1565010120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1545130800

SAO: Fatal Bullet - új előzetesek érkeztek

Sűrű napot zárt a Sword Art Online a Bandai Namco YouTube-csatornáján. Saját trailert kapott a Sword Art Online: Fatal Bullet legteljesebb kiadása, valamint a január közepén érkező Dissonance of the Nexus DLC is.
1521731580

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.
1519650000

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.
1519034400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.
1509008445

Nyugatra jön a Sword Art Online: Fatal Bullet

A népszerű japán mangából készült játéksorozat ötödik darabja is tiszteletét teszi Európában. A címével ellentétben ez nem egy MMO, hanem RPG-elemekkel vegyített küső nézetes akciójáték, a Hollow Realization folytatása.