Halloweeni akciók mindenhol

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 27.
  • Akció
Link másolása
Mindenszentek ünnepe alkalmából a legnagyobb digitális áruházak is akcióznak. Most jelentős kedvezménnyel ruházhatsz be a legjobb régi és új horrorjátékokba, valamint sok másba is a Steamen, a GOG-on, a Humble Store-ban és a GMG-n.

Egyetlen nap alatt a legnagyobb digitális boltok mindegyike heves akciózásba kezdett halloween alkalmából. November 1-ig egy sor akciós tétel vár ránk, így ha kellően borzongató ünneplésre vágysz, érdemes átböngészni a kínálatot.

A Steam Halloween Sale-en is a horrorjátékok vannak túlsúlyban, illetve egy rakás VR-játék is akad a kínálatban.

Csak néhány ajánlat:


Ami a VR-címeket illeti, most a The Vanishing of Ethan Carter VR, a Narcosis és a The Brookhaven Experiment árát nyomták le.

A Humble Haunted Halloween Sale keretében egy ingyenes játékot is osztanak. Az első két napban a Guns of Icarus Online lehet a tiéd. Tedd a játékot a kosaradba, kattints a fizetésre (most ugye nem vonnak le semmit), és megkapod a steames kulcsot!

Lássuk a kínálatot!


A Humble Store akciója november 2-ig tart.

A Green Man Gaming Halloween Sale-je keretében már olyan frissebb címeket is akciósan vehetünk meg, mint a Prey, az Observer és a Resident Evil 7. Ami pedig a korosabb játékokat illeti, a Left 4 Dead 2, a Limbo és a Deadly Premonition is aprópénzbe kerül, nem is beszélve a Doomról, a Killing Floorról, a Call of Cthuluról és Layers of Fearről. Csekkold a kínálatot!

A GOG sem marad ki a jóból, a Halloween Sale apropóján több mint 200 játék árát faragták le. Ha legalább 15 eurót költesz november 2-ig, akkor a Tales from the Borderlands ingyenes példánya lehet a tiéd.

Csak néhány ajánlat:

16.
16.
hedzsooo
#7: Hát az 1. része egyáltalán nem volt rossznak nevezhető de a 2.-ban valóban még jobb lett több tekintetben is. F.E.A.R. 1-2 alap, ahogyan a DOOM 3 is, ha vki szereti az akció/FPS/horror mixet. :)
15.
15.
Heldengeist
#13: Én sem voltam még idősebb 16-nál, amikor játszottam vele. Középiskola elején valahogy 2005 környékén. Akkor pedig még azt sem lehetett ráfogni, hogy az újabb játékok grafikája feljebb tolta az ingerküszöböt.

Nekem még megvan az eredeti első kiadású 3CD-s változat, ami akkoriban kijött:
https://www.gamekapocs.hu/tag/heldengeist/blog/9994/egy_gamer_ereklyei

Plusz, ha igaz amit a profilodban írsz, már akkor 19 voltál, amikor a Doom 3 kijött, vagyis nem játszhattad 13-16 évesen.
14.
14.
Banderas
#13: Mert anno egy fred krugert se mertem megnézni ma meg már gyerekmese :D mint a chucky is meg még sorolhatnám.
13.
13.
Banderas
#10: aláírom de viszont az se mindegy hogy te tizenéves fejjel játszottál vele amikor megjelent, vagy már sokkal késsőbb xx+ fellett? Mert én még megjelenéskor 13-16 évesen (pontosan már nememlékszem) játszottam vele . Azért a kor se mind1
11.
11.
markoci555
steam nagyon gyér, amit kiválogattatok azok kb a jók, majd karácsonykor jobb lesz
10.
10.
Heldengeist
#8: Igen, kb az első két órában. De mivel nem atmoszferikus horror volt, hanem jumpscare-eket dobált minden második szobában, gyorsan hozzá lehetett szokni. Bemész egy szobába, villany le, ellenség előtted, ellenség mögötted és kész. Nem is sebeznek nagyot, nincsenek messze, a legtöbb ellenséget egy vagy két fejlövés a sörétessel közvetlen közelről padlóra küldte.

Egy idő után már nem is csináltam mást, csak odarohantam mindenhez és arcon csűrtem őket. Horrornak gyenge, akciójátéknak meg kicsit unalmas. A FEAR 1 akció terén sokkal több kihívást nyújtott. A Doom 3-al bár elvoltam, igazából a sorozat nekem mindig kicsit mellé lőtt. Horror ugyan sosem volt, de az annyira nem is az én műfajom, a sima shoot-em-upokat meg elég hamar elunom.
8.
8.
Banderas
#7: Gondolom akkor nem jatszottal a doom3 al ? Nem vagyok egy fosos de anno 2000 elején olyan durván szaratott hogy arra nem volt példa az elmúlt 15 évben
7.
7.
user101
Hát, ha horror akkor nem fogok sok mindent venni, nem igazán a zsánerem... Talán a FEAR2 volt az egyetlen ami kifejezetten ilyen és tetszett is, de az első és a harmadik az borzalmas (an rossz :).
6.
6.
hadzsime
Darksiders 2 – "Death"initive Edition, az a szóvicc, mennyit gondolkozhattak ezen :D
5.
5.
McDuff
Xbox store-ban is tart még a héten!
4.
4.
szinkron
#3: már javították, köszi
3.
3.
crytek
#2: Alien Isolation 37 euró a teljes ára és 70 százalék kedvezményt kapott :)
2.
2.
szinkron
Az Alien isolation 11 euro és a collection csak 13. nem tudom, ti mit néztetek.
1.
1.
crytek
Őlég gyér akciók....főleg hogy bármikor bekerülhet bundleba minden...kár a pénzt költeni a storeokban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...