Mégsem készül egyjátékos kampány a PUBG-hez

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 27.
  • Hír
Link másolása
Brendan Greene, a PUBG atyja egy friss interjúban beszélt a játék jövőjéről, és több érdekes dolgot is megemlített. Egyrészt kijelentette, hogy cross-platform címet szeretne csinálni a PUBG-ből, másrészt elkaszálta a játék egyjátékos módját.

Korábban felvetődött, hogy egyjátékos kampány is érkezik a PlayerUnknown's Battlegroundshoz. Ezt maga Brendan Greene, a játék úristene jelentette ki, ma azonban már más szelek fújnak. 

Egy friss interjúban beszélt ismét PlayerUnknown a cím jövőjéről, amelyben elmondta, hogy az eddigi tervekkel ellentétben mégsem készül el a program kampánya, hiszen nem fér bele a projektbe. Annak ellenére, hogy már egy komolyabb sztori is készült a játékmódhoz, most úgy tűnik, hogy ebből már soha nem lesz semmi.

A beszélgetésből azt is megtudtuk, hogy más célok viszont egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, ilyen például a játékélmény cross-platformmá válása. Év vége felé megérkezhet a PUBG Xbox One-ra is, és ezzel megnyílhat az út a közös játszadozás irányába.

Brendan Greene elmondta, szeretné, ha a PC-sek és az xboxosok együtt tudnának játszani a jövőben, ezért ez a terv minden eddiginél nagyobb jelentőséggel bír a fejlesztők körében. Elmondása szerint a játék mindkét platformon ugyanazt fogja hozni, így minden gond nélkül tudnának együtt harcolni a játékosok. Hozzátette azonban, hogy nem könnyű kivitelezni a dolgot, semmi konkrétumot nem ígér ezzel kapcsolatban, de megnyugtatott mindenkit, hogy rajta lesznek az ügyön.

17.
17.
sloth
Jó srácok amíg minden pubg-s hír alatt öszejön 30+ komment, addig a legkisebb fejleményekről is lesz hír az oldalon, mert a statisztikák azt mutatják, hogy erre van igény.
Szóval a következő bejegyzésnél gondoljátok meg rendesen: Tényleg érdemes hetvenedszerre leírni mennyire nem szereted a játékot, vagy jobb lenne inkább figyelmen kívül hagyni a cikket.
15.
15.
Ooorky
#14: Legalább szereted önmagad.
11.
11.
Geribácsi
#10: Ügyes vagy. Én is:
Sz@r PUGB. Sz@r Sz@r Sz@r.
Meg utálok mindenkit, mert lelőnek benne engem. ENGEM. Pedig ügyes vagyok, a múltkor majdnem 59. lettem.
És utálom a készítőket mert sok pénzt kerestek én meg nem. Ezzel a sz@r játékkal.
Pedig sz@r agyonhájpolt sz@r. Én különben is sz@r. A sok millió légy aki megvette mind sz@r. Azok is.
10.
10.
Ooorky
Én is hozzászólok mán valamit.
6.
6.
ollie92
A játék még csak alpha fázisban sincs, még ki a fasz várt itt kampányt ??
3.
3.
logic5
A szokásos, menetrendszerű pubg shit... Agyon hájpolt hulladék! Ha elfingja magát a készítő, már az is hír...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...