Injustice 2 - bemutatkozik Hellboy

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 27.
  • Videó
Link másolása
Ha valaki még mindig a tegnapelőtti bejelentés hatása alatt lenne, és szomorkodna, hogy elmarad az Injustice 2 PC-s bétatesztje, annak most kárpótlásként érkezett egy trailer a következő karakterről, Hellboyról.

Két napja jelentettük, hogy elmarad az Injustice 2 hangosan beharangozott PC-s nyílt bétája. Azóta nem jöttek hírek a NetherRealm verekedős játéka felől, most viszont érkezett egy trailer a legújabb karakterről, Hellboyról.

A legújabb hős már puszta megjelenésével kivívja a többiek tiszteletét, hát még ha megszólal. Ahogyan azt a karakterét feldolgozó filmekből is megszokhattuk, egészen frappáns szöveggel érkezik a játékba is, amely már önmagában elegendő a megkedveléséhez. Persze egy ilyen típusú játékban nem feltétlenül a duma segít előrébb jutni, sokkal inkább a fizikum. Hellboy esetében természetesen ezzel sincsen probléma, és ehhez társulnak még saját fegyverei is.

Érdemes megnézni, ahogy rongybabákként bánik az ellenfeleivel az új szereplő, és félkézzel vágja őket földhöz, minden erőlködés nélkül. A vörös pokolfajzat november 14-én csatlakozik a csapathoz. 

4.
4.
zsmester
Hellboy klasszikus Dark Horse Comics karakter (nem Dc s nem Marvel) :)
3.
3.
tirpa
Úgy tudom Hellboy Marvel karakter. Kíváncsi lennék, hogy DeadPool hogyan szerepelne ebben a játékban. :D
2.
2.
Harkat
Most akkor a jobb vagy a bal keze a "kő" kéz? Döntse már el szegény, mert engem összezavar. :D
1.
1.
hadzsime
Ebben a játékban ezek a super move-ok kurva látványosak. Ez is királyul néz ki, még a pokolba zuhanva is üti az ellenfelet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...