Dead by Daylight - Freddy Krueger is megérkezett

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Új karakter érkezett a napokban a Dead by Daylightba. A Behaviour Interactive új videó formájában mutatta be a legújabb gyilkost, aki az A Nightmare on Elm Street Chapter Pack nevű DLC-vel került a játékba.

Új videó került nyilvánosságra a Behaviour Interactive horrorjátéka, a Dead by Daylight kapcsán. Már a DLC neve elárulja az új gyilkos kilétét, hiszen az Elm utca réme, Freddy Krueger teszi tiszteletét a programban. 

A fejlesztők őt és a többi apróbb újdonságot is sorra veszik a legújabb kisfilmben. Fontos adalék még a DLC-ben található új térkép is, amely a Badham Preschool nevet viseli, és természetesen egy rideg alagsor is tartozik hozzá.

A legújabb DLC már elérhető a játékhoz, így aki Freddy nagy rajongójának vallja magát, most találkozhat vele a játékon belül is.

4.
4.
dante92
#1: Akik kátszottak mind a kettővel azt mondják a Friday jobb. Viszont nekem sajnos Jason kalandjai ni cs még meg, DBD-t meg napi szinten tolom, mert imádom! Most le van akciózva Steam-en mind a kettő. Dbd 3k. Péntek meg 6k.

Még nem találkoztam Freddyvel, állítólag baromi erős lett. Igaz néha Mayers ellen se tudunk megszökni :/
3.
3.
Guba32
#1: Ez engem is érdekelne!
2.
2.
hadzsime
Kár, hogy a remakelt Freddyről mintázták az arcát, a régi sokkal betegebb volt.
1.
1.
zozo76hun
ugy aki jatszott ezzel is meg a friday 13-al... melyik a jobb? mert nagyjabol hasonlo a 2 jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...