Xbox One-ra is megjelenik a War Thunder

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az xboxosok eddig csak távolról figyelhették a Gaijin Entertainment harci MMO-jának menetelését. A srácok bejelentették, hogy egy évvel a többi verzió után végül Xbox One-ra is befut a free-to-play War Thunder.

A War Thunder a második világháború légi, tengeri és szárazföldi csatáit kínálja egyetlen csomagban. A free-to-play MMO cross-platform funkcióval is fel van vértezve, de eddig csak PC-n és PS4-en tette tiszteletét a program. Ennek vége, a Gaijin Entertainment bejelentette, hogy majdnem egy évvel a premier után Xbox One-ra és Xbox One X-re is ellátogat a játék.

Az új verzió jellegzetességeiről még nem sok konkrétum ismert, az biztos, hogy kihasználja majd a Microsoft novemberben megjelenő konzoljának erejét, és hasonlóan a PS4 Próhoz, itt is 4K-támogatásnak örülhetünk.

Már több mint 20 millió játékos szavazott bizalmat a War Thundernek, és hamarosan az Xbox-tulajok növelhetik tovább ezt a pazar számot.

Júliusban kaptunk utoljára egy nagyobb tartalmi frissítést az MMO-hoz, új járművekel, rombolókkal és egy sor friss eseménnyel bővült a felhozatal.

A pontos dátumra még várunk. Köszi, rayden02!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...