Új gameplay trailert kapott a God of War

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 30.
  • Videó
Link másolása
Ugye nem gondoltátok, hogy God of War nélkül maradtunk a Sony konferenciáján? A friss kedvcsinálóból kiderül, hogy Kratos a hirtelen jött atyai szerep ellenére sem puhult el a harcban.

Habár a pontos megjelenési dátum ezúttal is hiányzik a trailer végéről, annak legalább örülhetünk, hogy még mindig 2018 elejére ígéri a Sony a PS4-exkluzív játékot.

9.
9.
Aries
#8: Ez így van. Bár, én itt csak kifejezetten Kratos-ra gondoltam, hogy megérdemelné, hogy nyugdíjba vonuljon. De a folytatásokat nagyon várom természetesen, mert szeretem a sorozatot.
8.
8.
roli33
#7: Ha tippelnem kéne, szerintem Atreus-szal hosszú távra terveznek, és mivel a God of War óriási névvé nőtte ki magát, szinte borítékolható, hogy nem teszik parkolópályára a franchise-t. Mint írtad is, új mitológiák még simán jöhetnek Kratos fiával a főszerepben. Vagy akár az északi mitológia is maradhat, ki tudja? Hiszen a göröggel is összesen 6 játékon keresztül foglalkoztak.
7.
7.
Aries
Kíváncsi vagyok meddig tudják életben tartani a sorozatot. Imàdom Kratos-t, de szerintem lassan parkoló pàlyára kéne tenni. Lehet a Santa Monica is így gondolja, ezért jött a fiú a képbe. Úgyhogy lehet lesz benne csavar. Én személy szerint nagyon örülök szintén ennek az északi mitológiàs kitérőnek. Ez a kedvencem. Viszont, ha itt is isteneket kell gyilkolászni, már nem maradt sok alternatíva. Ezen kívül amit ilyen témában meg lehet valósítani, az indiai istenek, a római istenek (bár az nagyon hasonlít a göröghöz), az egyiptomi és a perui. Kíváncsi vagyok merre halad majd a dolog.
6.
6.
DarkLord
#5: Szerintem a végére kegyetlenebb lesz, mint a fater, tuti lesz benne valami nagy csavar és még talán időugrás is előre, hogy kinyírják nekünk itt Kratost és a srácot átvesszük. Sok fajta okoskodás beleférhet így, hogy előkerült a gyerek is, ami megkavarhatja rendesen a történetet.
5.
5.
Duken
Az első és második trailerben nem idegesített a kölök, ebben nagyon tenyérbe mászó. Remélem változni fog és nem kell végighallgatnunk a bekiabálásait!
4.
4.
DarkLord
Nesze semmi, fogd meg jól :D Csak az early 2018 ne változzon menet közben , akkor nem lesznek bajok :)
3.
3.
kastorhun
Azon kevés PS játékok egyike a God of War amivel mindig is játszani szerettem volna, de most végképp nem örülök annak hogy ez pont a germán, vikinges témában mozog, mivel azt a kultúrát valami elképesztően imádom, talán csak a Hellblade az amely ebben a témában mozog, (az utóbbi évekbe, csak sajnos technikai gondok miatt nem igazán akarok vele egy darabig játszani)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...