Öt perc a The Last of Us: Part II-vel

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 30.
  • Videó
Link másolása
A Sony hallgatott a rajongókra, a Paris Games Weekre ötperces kedvcsinálóval érkezett a The Last of Us: Part II-ből. Gameplayt még mindig nem kaptunk, de így is ülni fog az előzetes, ezt megígérhetjük!

A Sony legkevésbé mutogatott projektje még mindig a The Last of Us: Part II, azonban a Paris Games Weeken tartott konferenciájára legalább újabb előzetest hozott magával a játékból - egy ötperces darabot ráadásul. Jó szórakozást!

122.
122.
kamgecam
#118: Ha megnézed a settinget egyértelmű hogy jóval a fertőzés után játszódik. Szerintem ez nem kérdés. A végén a zombik illetve a fegyverek, nyíl stb is ezt sugallják.
121.
121.
KRAT0S
Azt A Qrva...!!!! mintha elgázolt volna az Intercity...
Csak győzzük kivárni a megjelenést!
118.
118.
PS4 Dreyelander
#115: Nyilván csak feltételezni tudunk dolgokat, egy forgatókönyvíró bármire képes.
De egyelőre ez tűnik a legvalószínűbbnek, hiszen Marlene az általa ismert információk alapján halottnak mondta, márpedig Ő sokkal jobban ismerte Annát mint Te, vagy én. :-D

Ezt miből állapítod meg, hogy egyértelműen a fertőzés után játszódik? Nekem az alapján az 50 m2 alapján, éjjel egyáltalán nem egyértelmű egy erdőben. Sőt, egy lángoló autó inkább régebben volt életszerű, hiszen működőképes autó igen ritka, mint a fehér holló.

Ha az anyja akkor meg a jelen időhöz képest túl fiatalnak tűnik.
Bár Neil Drukman már elárulta, hogy pár évvel később játszódik a sztori.
Persze ettől még 1-1 jelenet lehet flashback.

Áhh, én nem tudom, teljesen belezavarodtam már ebbe az egészbe. :-)
Egy biztos, megjelenés után kb. 10 mp-el már menni fog a letöltés nálam. :-D
116.
116.
Yonkou
#115: Jogos, az előző rész folyamán az eleinte ellenséges viszonyból komoly összecsiszolódás lett Joel és Ellie között... mivel Joellel már jól kijönnek, nem kizárt hogy anyucival fogja most ezt a hasonló utat bejárni Ellie...
115.
115.
madSci
#109: "a jövőben nem játszódhat, hisz Ellie anyja meghalt (ezt a Firefly laborban Marlene rögzítőjén hallhatjuk)"
Amit nem láttál, csak elmondanak, annak nem szabad hinni.:)
Szerintem egyértelműen az anyja, viszont flashback sem lehet szerintem, egyrészt, mert a világ egyértelműen jóval a ferzőzés után játszódik, plusz a két fiatal karaktert nem fogják itt nekünk mutogatni, ha csak flashback szereplők lennének.
Ellie és az anyja kapcsolat pedig nem kicsit illik a koncepcióba, és ebből elég kemény karaktersztori is kijöhet.
114.
114.
Codehook1337
112.
112.
Yanez
De tényleg, annyira látszik, hogy a lógó csaj nem Ellie, mint a pinty. Nem is értem hogyan lehetett hinni, hogy ő az. Az anyja? Ahhoz kissé fiatalnak tűnik. Flashback? Nem úgy néz ki, hisz ahhoz már túlságosan is fertőzött a trailerben látott világ. Max valami rokon, de inkább egy karizmatikus új törzsszereplőt tudok elképzelni, aki még komolyabb bemutatásra kerül a közeljövőben.
110.
110.
Duken
#109: Nem biztos hogy meghalt...
109.
109.
PS4 Dreyelander
A nő Ellie anyja lehet. A TLoU képregényben és az UC4-ben, Cassie szobájában a falon lévő poszteren erre utalnak. Ha így van, ez a jelenet "valós időben" vagy a jövőben nem játszódhat, hisz Ellie anyja meghalt (ezt a Firefly laborban Marlene rögzítőjén hallhatjuk), tehát ez egy flasback jelenet. Ha az egész játék erről szól, akkor azonban egy előzmény játék lesz.
107.
107.
FlexSteel
#104: :D :D :D hagyd már abba. Fáj már a hasam a röhögéstől.
105.
105.
Zoli0507
#104: Szerintem egyedül vagy az "igazaddal". Egyèbkènt meg te kezdted hogy ez bromsàg szòval neked kène "bizonyìtani" nem neki.
Ellenben adòs vagy a tökèletes fizikàjù jàtèkaiddal amit sokan kèrtünk
102.
102.
vincentvega
Az első részt konzol hiányában youtube-on néztem végig. Egy filmnek is elmegy ;). A másodikkal is ez lesz asszem.
101.
101.
madSci
#97: Laura Bailey a karakter hangja, nem Ashley Johnson, és Bailey egy jelenleg név nélküli karakterhez szerepel színészként, akit láttunk a trailerben, plusz twitteren Druckmann megszellőztette, hogy egy négybetűs név tartozik hozzá, és nyilán nem azért adogatnak ilyen kulcsokat, mert egy random névhez tartozik. Eliie anyját Anna-nak hívták.:)
Szóval, tuti, nem Ellie, de random új karakter, aki nem kötődik Ellie-ékhez nem lenne olyan érdekes, hogy egy egész videót szórnak el rá.
Viszont valószínűleg nem flashback jelenet volt, mert a két fiatal szereplő, Yara és Grace is központi karakternek tűnik a sztoriban, és nem hinném, hogy egy 20 évvel korábbi énjüket mutogatnák.
98.
98.
Yonkou
#97: Hasonlít Ellie-re, de nincsenek rajta a korábbi sebek, tetkó stb, amiket már korábban megemlített valaki, ésszerű következtetés, hogy talán az anyja.
97.
97.
Duken
#84: Miből gondolod hogy az anyja? Egyébként érdekes lenne de ez még csak feltételezés nem? Viszont a hangja olyan volt picit mint Ashly Jonsoné.
96.
96.
PaprikaJancsi
#94: Én nem reagáltam hadzsime kommentjére. Én csak kiírtam, hogy 87 darab komment érkezett. Ha valamire reagál az ember van előtte kettős kereszt (#) ;)
95.
95.
Beniciodeltoro
Lust of us = Black mirror
CoD = NCIS vagy Izaura
94.
94.
Beniciodeltoro
#92: azt nem is olvastam amit a cod gyerek irkált , de te arra reagáltál amit a hádzsime pakolt ki, ő meg az enyémre reagált, szóval.... :P
A lényeg az hogy COD-ot kb vagy 10 évig pihentetni kéne, már akinek még van annyi még hátra :) hogy összekapják magukat, de félő hogy ezek nem állnak le, mert csurog a lé a kasszába így is úgy is.
Hála istennek jelennek meg ilyen Last of usok is, meg RDR2-k.
93.
93.
dvs00
Az az ezer dislike a videó alatt gondolom XBox-userektől ered. :D

Mocskos jó egyébként, bár őszintén bevallom egy sima sztori-cut scene közzététele "trailer" gyanánt elég smucig dolog, jobban megerőltethették volna magukat, de a semminél jobb és persze baromi jól néz ki.
92.
92.
PaprikaJancsi
#91: Ez nem irónia. Állít valami kreténséget, és folyamatosan azon lovagol. Későbbi kommentekben már érződik némi irónia az irásaiban, de ez lehet csupán védekezés, hogy ha már ő elvesztette a harcot, jöjjön valaki más(jelen esetben te), aki előveszi az iróniát mint védelmi eszközt.

Viszont, hogy elmondjam mégis mi az ami leginkább azt támasztja alá, hogy ez nettó baromság, mintsem irónia, az a cod40 nevű felhasználóra való első reakciója. Egy mondat darabban sem lehet semmi irónia szerű dolgot felfedezni. Ez nem más mint egy vitában való csökönyös védekezés.

Viszont a tényleg iróniának szánta volna a dolgokat, azt olyan hülyén alkalmazta, hogy ugyancsak megérdemli a sértő szavakat.
91.
91.
Beniciodeltoro
#89: és a legviccesebb az mikor valaki nem fedezi fel az iróniát, na ott már gondok vannak :P
90.
90.
kamgecam
#88: Most látom már írták.
89.
89.
PaprikaJancsi
87 komment :) Az ember feljön (PS hír) gondolja - na egy jó kis fan boy harc. Erre meg csak valaki a saját fizikai (biológiai) hülyeségeit akarja bizonygatni. Ez az oldal se a régi. :D
88.
88.
kamgecam
#73: Lehet hogy Ellie anyja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...