The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1710766800

Szavazhatunk, melyik a kedvenc PlayStation-játékunk

A Sony egy, az X-en történő szavazás keretében kérdezi a játékosokat, hogy szerintünk melyik a legjobb PlayStation-játék, azonban a rajongók ki vannak akadva, hiszen a Bloodborne nem került fel a választási lehetőségek közé.
1709460039

The Last of Us - újabb négy szereplőről hullt le a lepel

Már tudjuk, ki játssza Manny-t, Nora-t, Melt és Owent a The Last of Us-sorozat második évadában, elvégre az HBO újabb színészeket erősített meg. A forgatás javában zajlik, a premier pedig jövőre esedékes.
1707073200

Rajongók fenyegették a The Last of Us Part II színészének gyerekét

Az Abby-t szinkronizáló Laura Bailey arról számolt be, hogy a játék megjelenésekor abuzív üzeneteket kapott, melyek közül nem egy a csecsemőjét célozta.
1706961623

Neil Druckmann bevallotta, hogy már a The Last of Us: Part III-on agyal

A Part II fejlesztését részletező új dokumentumfilmben a széria atyja, Neil Druckmann elárulta, hogy már van egy ötlete a lehetséges folytatást illetően, így "valószínűleg lesz még egy fejezete" a The Last of Us történetének.
1706281200

Más befejezést is kaphatott volna a The Last of Us Part II

A TLoU Part II felújított változatával audiokommentár is érkezett, Neil Druckmann narrációjával pedig kiderül, hogy teljesen más vége is lehetett volna a játéknak. Természetesen spoileres írás következik.
1705849200

Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.
1705312813

Naná, hogy szivárog a The Last of Us: Part II Remastered is

A rajongóknak csupán péntekig kéne kibírniuk a The Last of Us: Part II Remastered megjelenéséig, de a Redditen már számos látnivaló kiszivárgott róla - többek közt No Return játékmódba és a megnyitható skinekbe nézhetünk bele.
1705309200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megjelenik a Ubisoft sorozatának feltámasztása, a The Last of Us Part II: Remastered, és a 2023-ról idénre csúsztatott Bulletstorm VR is – ez lesz az idei év első erős hete.
1705147223

Még egy dokumentumfilm érkezik a The Last of Us: Part II fejlesztéséről

Emlékeztek még a The Last of Us: Part II kulisszatitkait bemutató dokumentumfilmre? A Naughty Dog még ebben a hónapban meglep minket a folytatással, és már most megnézhetünk róla egy kétperces előzetest.
1705077010

Már tudjuk, ki alakítja Jesse-t és Dinát a The Last of Us második évadában

Kezdenek felpörögni az események a HBO-féle The Last of Us 2. évadának forgatása körül, így szinte napi szinten érkeznek a hivatalos casting-bejelentések. Most két kulcsfontosságú szereplőt erősített meg nekünk a Naughty Dog.