The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.

Frissítve: Januárban érkezik a The Last of Us-sorozat az HBO Maxra

Újabb értékes taggal bővül a videójátékokból készült sorozatok listája. A The Last of Us hivatalos előzetese immár landolt az HBO Maxon is, és vele együtt a premierdátum is.

Kék fény nélkül is játszhatsz a The Last of Us hőseivel

A The Last of Us: Escape the Dark egy új társasjáték, amelyet a Naughty Dog szeretett játékfranchise-a ihletett. Rajongóknak kötelező!

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Abby szinkronszínésze szívesen visszatérne a karakterhez a The Last of Us: Part II-ból

Abby karakterének szinkronszínésze, Laura Bailey szívesen visszatérne a karakteréhez annak ellenére, hogy mennyire megosztó lett.

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

The Last of Us-sorozat - lehullt a lepel a Henryt és Samet alakító színészekről

Habár a The Last of Us-sorozat forgatása már véget ért, akad még egy-két név a színészgárdából, akit nem mutattak be nekünk a készítők.

Lesifotó és videó a The Last of Us forgatásáról

Javában zajlik az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása. A stáb a minap ismét Calgary utcáin vett fel néhány jelenetet, ezt látva pedig néhány élesszemű helybéli gyorsan elő is kapta a mobilkamerát.

Csak jövőre jön a The Last of Us-sorozat

Aki esetleg abban bízott, hogy még idén műsorra tűzheti az HBO a The Last of Us-sorozatát, csalódni fog: a csatorna tartalomért felelős igazgatója jelentette ki, hogy a premierre csak jövőre kerülhet sor.

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.