The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

Neil Druckmann végzett a The Last of Us-sorozattal

Úgy néz ki, hamarosan véget érhet a The Last of Us-sorozat forgatása, az adaptáció író-rendezője, Neil Druckmann ugyanis már elhagyta a forgatást. A játékfranchise atyja ezzel vissza is tért a Naughty Dog csapatához.

The Last of Us-sorozat - jöhet még néhány fotó?

Már nagyban forog a The Last of Us sorozatváltozata Kanadában, és mivel a munkálatok közterületeken zajlanak, egyre több fotót kapunk róluk. Nézzünk meg néhány újabb példányt!

Képek a The Last of Us-sorozat forgatásáról

Noha a készítők - érthető módon - viszonylag szűkmarkúak a The Last of Us-sorozat látnivalói kapcsán, a szivárogtatókat ez nem akadályozza meg semmiben: érkezett Joelről egy új fotó, és a díszletet is alaposabban szemügyre vehetjük.

Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.

The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.

The Last of Us-sorozat - Druckmann a rendezők közt

Újabb direktort talált az HBO The Last of Us-sorozata, ráadásul nem is kellett messzire menni érte. A Naughty Dog társelnöke és a játékszéria atyja, Neil Druckmann is beül a rendezői székbe.

Elkészült a The Last of Us-sorozat pilotja

Egyre több jel mutat arra, hogy teljesen sínen haladnak a The Last of Us-sorozat munkálatai. A pilotepizódot rendező Kantemir Balagov közösségimédiás posztjai szerint az első rész forgatása már le is zárult.

The Last of Us: Part II - ismét felbukkant a multi

Egyre kacifántosabb a The Last of Us: Part II többjátékos módjával kapcsolatos helyzet, hiszen amint egy kicsit elfelejtjük, hogy a Naughty Dog még mindig adós a játék ezen részével, akkor azonnal tovább szivárog valamilyen formában.

Tess sem marad ki a The Last of Us-sorozatból

Noha a The Last of Us-sorozat forgatása már kezdetét vette, még mindig szállingóznak az újabb nevek a színészgárda kapcsán: most éppen a Tesst alakító színésznőről hullott le a lepel.

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.