The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

Frissítve: Csúszik a The Last of Us: Part II

Alig örömködtük ki magunkat azon, hogy a Sony bejelentette a The Last of Us: Part II megjelenési dátumát, most a Kotaku arról ír, hogy elhalasztották a megjelenést. A pletykák szerint tavasszal jöhet a várva-várt játék.

The Last of Us: Part II - ügyelj a pulzusodra!

A Naughty Dog társvezetője, Anthony Newman a Polygonnak adott interjúban elárult egy újabb érdekes részletet a The Last of Us folytatásáról, amiben ezúttal már a szívverésünknek és a pulzusunknak is szerepe lesz.

The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.

Mitől olyan jók a The Last of Us: Part II animációi?

Az életszerű mozgáshoz néha egyszerűen nem elég a motion capture, főleg ha egy interaktív játékról van szó. A Naughty Dog elárulta, hogyan alkották meg a The Last of Us: Part II megdöbbentően folyékony animációit.

Videón a multi nélkül érkező The Last of Us: Part II

Iszonyatosan felpörgött a The Last of Us: Part II körüli felhajtás az utóbb napokban; a szerdai trailer óta rengeteg új információ és látnivaló érkezett, melyeket az alábbi cikkben gyűjtöttünk össze részletesen.

Két lemezen terpeszkedik a The Last of Us: Part II

Ha hihetünk a Best Buynak, a The Last of Us folytatása két Blu-ray-lemezen terpeszkedik majd, ami annak tükrében nem meglepő, hogy Neil Druckmann direktor szerint a The Last of Us: Part II az eddigi leghosszabb játékuk.

Februárban jön a The Last of Us: Part II

Vége a találgatásoknak, hivatalosan is megerősítést nyert, hogy jövő februárban jelenik meg a PlayStation 4 utolsó évének egyik legjobban várt játéka. Mindezt egy játékmenet-pillanatokkal alaposan nyakon locsolt előzetesből tudtuk meg.

Itt nézd vissza a State of Playt!

Magyar idő szerint ma este 22 órakor veszi kezdetét a múlt héten beharangozott State of Play, ami úgy néz ki, tartogat némi meglepetést, hiszen jó eséllyel felbukkan majd a The Last of Us: Part II és a MediEvil is.

Jövő héten végre visszatér a The Last of Us: Part II

Bejöttek a korábbi feltételezések, a Naughty Dog a hivatalos Twitter-csatornáján ugyanis egyértelművé tette, hogy a The Last of Us: Part II bizony biztos szereplője lesz a jövő hét kedden esedékes State of Playnek.

Jövő héten lesz a következő State of Play

Jövő héten adják le a PlayStation Dir... izé, State of Play következő epizódját. A Sony next-gen terveiről garantáltan nem lesz szó, a The Last of Us folytatását viszont jó eséllyel megmutatják majd.