Ezek mentek még a Sony tegnapi konferenciáján

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 31.
  • Videó
Link másolása
Habár tegnap este igyekeztünk minden fontosabb hírt és előzetest megosztani veletek a Sony konferenciájáról, maradt néhány apróság, amivel még adósak vagyunk. Ezeket a videókat egy csokorban tálaljuk.

Blood & Truth

PlayStation VR-exkluzív lövöldözős játék érkezik a Sony londoni csapatától, a Blood & Truth-ban egy Ryan Marks nevű exkatonát alakítunk, aki a londoni alvilágban kíván rendet tenni. Megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá.

Bow to Blood

Léghajók küzdelme a PlayStation VR-on, amit egy tévéműsor stílusában prezentálnak nekünk. További érdekesség, hogy minden véletlenszerűen generált a játékban.

Dead Hungry

Az Oculus Rift és a HTC Vive után PlayStation VR-on is tiszteletét teszi a Q-Games zombietetős játéka, a Dead Hungry. Ráadásul nem is kell sokat várni rá, halloween apropóján már ma lecsaphatunk rá!

Erica

Újabb PlayLink-játékot villantott a Sony, az Erica a cég londoni stúdiója és a Flavourworks koprodukciója. Az Erica Heavy Rain-szerű játékélményt nyújt, érdekesség azonban, hogy teljes egészében élőszereplős jelenetekkel operál.

Invector

Épp két éve, szintén a Paris Games Weeken mutatkozott be a Hello There Games játéka, amelyben Avicii szolgáltatja a talpalávalót. Már nem kell sokat várnunk a megjelenésre, ígérik a srácok.

League of War: VR Arena

Multiplayer valós idejű stratégia PlayStation VR-ra, amelyben úgy kell tologatnunk az egységeinket, mintha egy terepasztal mellett állnánk. A november 7-én megjelenő címben kampányt is találunk majd.

Megalith

A jövőre megjelenő PlayStation VR-játékban egy titánt alakítunk, és a célunk az, hogy a többi titánt legyőzve istenné váljunk. Intenzív lövöldét ígérnek a fejlesztők (bár ez a trailerből nem jön át), rombolható környezettel.

Monster of the Deep: Final Fantasy XV

Nemcsak az Episode Ignis kapott új kedvcsinálót, a Final Fantasy XV horgászós VR-játéka, a Monster of the Deep is tiszteletét tette a tegnap esti műsorban. November 21-én számíthatunk a megjelenésére.

Moss

Ismét hallatott magáról a cuki VR-platformer, a Moss. A játék az új kedvcsináló mellett egy pontosabb megjelenési ablakot is kapott, eszerint 2018 februárjában számíthatunk majd rá.

Oure

A Journey és a Shadow of the Colossus szerelemgyerekének tűnik az Oure, amely ugyan tegnap mutatkozott be, mégis azonnal megvásárolható a PlayStation Store-ból. A játékot a Shadow of the Beast-remake mögött álló Heavy Spectrum Limited fejlesztette. 

Spelunky 2

Bemutatkozott a Spelunky második része, amely az eredeti játék főhősének fiával kell majd kalandoznunk. A Sony-konferencia miatt a játékot még csak PS4-re jelentették be, azonban meglepődnénk, ha előbb-utóbb nem válna multiplatform alkotássá!

Sprint Vector

Gyomorforgató sprintelős játék, amiben a szélsebes száguldozás mellett még a szembejövő akadályokat is le kell küzdenünk természetesen. VR-exkluzív, hamarosan meg is jelenik.

 

Star Child

Új trailert kapott a Playful és a GameTrust E3-on bemutatkozott közös projektje, a Star Child. A platformerben Spectrát alakítjuk majd, aki az egyik fontos küldetése során egy idegen bolygón ragad és szörnyű fenyegetésre bukkan. A mi dolgunk elhárítani a veszélyt természetesen, és Spectra folyamatosan bővülő képességeinek hála nem is leszünk annyira elveszve. A játék PlayStation VR-exkluzív.

Stifled

Szürreális látványvilággal megáldott PlayStation VR-játék, amely ráadásul már ma megjelenik a PlayStation Store-ban!

Tennis World Tour

Ismét hallatott magáról a Tennis World Tour, a 2018-ban PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő teniszszimulátor megkapta az első trailerét. Habár arcokat nem látunk a rövid kedvcsinálóban, a játékot fejlesztő Breakpoint Studio megígérte, hogy nem maradunk licencelt játékosok nélkül.

The Gardens Between

Az év harmadik negyedében PC-re, majd 2018-ban PS4-re is megjelenik a Voxel Agents a The Gardens Between című puzzle-játéka. A történet két barátról szól, akik egy szigetekből álló szürreális világba keverednek. A barátságuk mellett szó lesz a gyerekkorról és a felnövésről is.

The Hong Kong Massacre

A kétfős Vreski által fejlesztett felülnézetes lövölde még PC-re mutatkozott be annak idején, azonban tegnap megtudtuk, hogy PS4-en is tiszteletét teszi 2018-ban. A játék a Hotline Miami és a Max Payne szerelemgyerekének tűnik, nemcsak a hangulata emlékeztet utóbbira, de időlassítást is kapunk majd.

Ultrawings VR

Nyitott világú repülős játék, amelyben mindenféle feladatot és kihívást teljesíthetünk. A PlayStation VR-ra érkező címben a PlayStation Move-ot használhatjuk az irányításhoz.

1.
1.
kergabi83
A Blood&Truth nagyon rendben van. A London Heist szuper látványvilágát ha átmentik egy teljes játékba, az ütni fog. Ez a csapat nagyon tipptopp, már az első perctől kezdve élvonalasok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...