Tennis World Tour PC, PS4, XBOXONE

A Top Spin 4 egykori fejlesztői készítették el a sorozat szellemi örökösét.

Tennis World Tour teszt

Méltatlanul hanyagolt sportág tért vissza konzolokra és számítógépekre. A Tennis World Tour nem ér fel a Top Spin- és Virtua Tennis-sorozatok szintjére, viszont legalább itt van. Hét év után újra versenybe szállhatunk!

Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is

A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!

Online multi nélkül startolt el a Tennis World Tour

Megjelent a Breakpoint várva-várt teniszjátéka Xbox One-on és PS4-en, ám egy fontos funkció nem készült el a premierrre. Az online multiplayer még nem érhető el, s csak később élesedik. Itt a launch trailer!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Ilyen lesz a karriermód a Tennis World Tourban

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Top Spin szellemi örökösének megjelenéséig. A Tennis World Tour lényege persze a delejes karriermód, melynek minden aspektusába belenézhetünk a legújabb előzetesben.

Május végén érkezik a Tennis World Tour

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Tennis World Tour, amit a Top Spin-sorozat szellemi örökösének szánnak a fejlesztők. Több különböző borítóval érkezik majd a játék, csak Roger Federer szerepel mindegyiken.

Nézzünk bele az idei teniszjátékokba!

Pár nap eltérésével kapott gameplay trailert az AO Tennis és a Tennis World Tour. Az elmúlt években nem sok hasonló próbálkozás született, idén azonban két játéknak is örülhetnek a sportág rajongói.

PSX 2017: Májusban jön a Tennis World Tour

Végre megjelenési dátumot kapott a Top Spin 4 szellemi örököse. A Breakpoint csapata újra megmutatta a játékot, és közben beszélt a fejlesztési folyamatról is. Az ígéretek szerint igazi szimulációt kapunk a pénzünkért.

Ezek mentek még a Sony tegnapi konferenciáján

Habár tegnap este igyekeztünk minden fontosabb hírt és előzetest megosztani veletek a Sony konferenciájáról, maradt néhány apróság, amivel még adósak vagyunk. Ezeket a videókat egy csokorban tálaljuk.

Tennis World Tour - készül a Top Spin 4 utódja

Hat éve várunk egy tisztességes teniszjátékra, de sem a Top Spinből, sem a Virtua Tennisből nem kaptunk új részt eddig. Az előbbi IP fejlesztőstúdiója elébe ment a dolgoknak, és bejelentette a Tennis World Tourt.