67,5 milliónál jár a PlayStation 4

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 31.
  • Biznisz
Link másolása
Megérkezett a Sony legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből természetesen a PlayStation-üzletág teljesítményére is fény derült. A PlayStation 4 még mindig nagyon kelendő, 67,5 millió darabot szállítottak le belőle a boltoknak.

4,2 millió PlayStation 4-et szállítottak le a boltoknak a szeptember 30-án véget ért negyedévben, 300 ezer darabbal többet, mint a tavalyi év hasonló időszakában. A Sony most arra számít, hogy a pénzügyi év végén (március 31-ig) 19 millióig menetelhetnek, noha korábban csak 18 millió példánnyal tervezett. A konzol összesen 67,5 milliónál jár.

A cég PlayStation-üzletágat magába foglaló Game & Network Services divíziója 433,2 milliárd jenes árbevételt ért el a negyedévben, ami 35,4 százalékos növekedés éves szinten, míg az üzemi eredmény 35,8 milliárdról 54,8 milliárd jenre nőtt. A Sony szerint a játék- és a hardvereladások egyaránt húzták a számokat.

A teljes Sony forgalma 22,1, míg az üzemi eredménye 346,4 százalékkal (!) nőtt.

51.
51.
MKRhun
Most nezem hogy a ps4 slim teteje ugy van kialakitva hogy pont rafer az xo slim. Azert rendesek a sonynal hogy nem a tetejen szellozik a cucc. Biztos osszedolgoznak az ms mernokokkel. Lol
44.
44.
GAMEROD
Júniusi adat szerint akkor már 60,4 millió PS4-et adtak el, és 484,7 millió játékot. Ez így még reális is, viszont akkor nincsenek dugig játékokkal. Átlagban 4-8 darab.
31.
31.
Zoli0507
#24: A most megjelent AC Origins pèldàul teljesen simàn fut a sima ps4-en, ellentètben az xbox-al. Persze le tud esni 26-27fps-re de ugyanott az xbox 22fps.
De van ellenpèlda is. Ez szerintem azèrt van inkàbb mert nagyobb hangsùlyt fektetnek a pro-ra, ahogy majd az ùj xbox-ra is. Gondolom nem bànnàk a fejlesztők ha mindkettő kikopna ès ùjra csak kèt konzolra kène optimalizàlni ès nem 4-re.

Digital foundry elemezte.
27.
27.
GAMEROD
Csak az az érdekes, hogy játékokból közel nem adnak el ennyit. Akkor hol van a maradék 50 millió? Asztali díszként van használva?
26.
26.
supair
Gratula a Sonynak..... kőkemény adatok!A margóra: Nem csoda hogy ilyen "moderátorok"mellett sok kreténnek jó táptalaj a gamekapocs.
25.
25.
SilasGreaves
Szerencsére amik megvannak, ott sehol sem jelentkezik nálam ez a probléma, legyen az autós, kaland vagy akció program. Tudatosan csak olyanokat vettem, amelyek tükörsimán futnak. Imádok meló után, vagy este belemerülni egy-egy ilyen szuper kalandba. Tökéletes kikapcsolódás szerintem. :)
24.
24.
SilasGreaves
Ok, nem is ez a lényeg, inkább az, hogy jókat játszhasson mindenki kedvére, bármelyik platformon. Inkább manapság nekem az tűnik fel, hogy mintha szándékosan készítenének olyan gamékat, amik nem futnak túl jól PS4-en. Pedig szerintem a hardver nem gyenge egyáltalán. Akkor érzem, hogy jó egy játék, ha nem kell azt lesnem, hol kezd el szaggatni, akadozni. Silky smooth-nak :) kellene lenni minden konzolos programnak. Ez lenne az alap, ez a konzolozás lényege. Aztán lehetne tovább csiszolni a kinézetét. Csak így tudja a játékos beleélni magát, így full az élmény. Kb összegyűjtöttem eddig a legjobbakat, végülis el vagyok látva, mégis valahogy ezt látom. Szóval sok helyen frame rate gondok.
17.
17.
SilasGreaves
#6: Semmiféle Xbox360 verés nem volt. Ps4 tulajként mondom ezt.Majdnem minden körben jobban futottak a játékok a Microsoft gépén. Sajnáltam azonban nagyon akkoriban, hogy nem tolhatom a TLoU-t, de szerencsére ps4-re jött a remastered verzió. Fakjee-nek van igaza, szuper így erőlködés nélkül játszani, rengeteg frame rate-tel. Pro-t nem tudok venni már, de mire végigjátszom azt 30 valahány gamet, ami a vinyón van, szerintem jön a PS5. :)
16.
16.
Firsttime
#13: Szóval akkor a Sony a hibás mert nem bírsz értelmes módon regisztrálni, és még el is felejted a kamu reged. Micsoda szemét ez a Sony...
Öcsém ezt nem gondolhatod komolyan :D
15.
15.
delphijos
#13: Ha meg kamu adatot adtál meg, akkor persze ők a hülyék. Ha esetleg feltörik az email fiókodat, és mindenféle extra azonosítás nélkül simán tudnák restelni a psn account-od jelszavát, akkor meg fel lennél háborodva. ( Hozzáteszem akkor joggal )
14.
14.
ollie92
#13: Gondolom tudod mikor születtél...
13.
13.
MKRhun
#9 amugy nem genius mert ha kerek egy kib@szott password resetet a sajat email cimemre akkor mi a f@sznak kell beirni szuletesi datumot hogy tovabblepjek ami persze f@sz tudja mi volt beirva anno.
12.
12.
MKRhun
#10 akkor ugy latszik nem az ember valaszt platformot hanem forditva lol
10.
10.
delphijos
#8: Én azért adtam el a box-ot és váltottam ps-re, mert múltkor melóban nem tudtam felmount-olni egy hálózati drive-ot a Windows-ban. Tudják már kivel szórakozzanak ! :D :D
8.
8.
MKRhun
Vettem egy kb@szott ps4 pro-t anno volt regem a ps storeba de mar nem jo. Probaltam ujra loggolni de a f@szom kapja be a cap cha geci. Szoval ennyit a sonyrol. Xfoshoz siman tudok loggolni szal maradok xboxos. A pro elado.
6.
6.
felegyi
#4: Már ne is haragudj, de anno a PS3-ra a TLoU tette rá a pontot, amivel utolsó körben szilvásra verte a 360-at, nagyon csúnyán! Jövő év elején jön a GoW, Detroit jövő év karácsonyára tippelem, majd utána a TLoU2... de addig is van egy Spider-Man és társai felhozatal amin Only SONY cím, nem is beszélve a többiekről!!

3 éve vettem a PS4-et, idén karácsonyra megválok tőle és veszek egy PRO-t... baráti körből is vannak akik szintén követik a példámat, ez a szám csak felfelé mászik.
4.
4.
ollie92
#1: +#3

Mire azok a játékok kikerülnek, a PS4 már kifutott konzol lesz.
3.
3.
Norbiii
1.
1.
Yanez
Majd a TLoU2 és GoW még jócskán megdobja ezt a számot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...