Escape from Tarkov - rövidesen nyílt bétázhatunk

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A Battlestate Games újra szóba hozta az Escape from Tarkov nyílt bétatesztjét, amelyre még idén sor fog kerülni a fejlesztők szerint. Jelenleg még a zárt teszt zajlik, de a következő két hónap valamelyikében mindenki számára megnyílik a játék.

Nyáron írtunk a Battlestate Games bejelentéséről, miszerint idén ősszel mindenki belevetheti magát az Escape from Tarkov nyílt bétatesztjébe. A friss hírek szerint egy kis csúszás előfordulhat ugyan, de a fejlesztők szerint még év vége előtt élesedik a lehetőség.

Jelenleg is zajlik a program zárt bétája, így akinek van hozzáférése, már kíméletlenül nyüstölheti a címet.

A fejlesztők elárulták, igaz, hogy Tarkov utcáin nem rohangálnak különböző szörnyek és mutánsok, de több NPC-vel is összefuthatunk majd, akik ugyanolyan halálos sebzésre lesznek képesek, mint más élő játékosok.

Arról is szó esett, hogy szeretnék az összes fontosabb európai nyelvre lefordítani a játékot, és a kínaiak, koreaiak és japánok sem lesznek elfelejtve.

Továbbá egy több mint 70 új tárgyat tartalmazó frissítés is érkezett a játékhoz. Lehetséges, hogy ezzel már a nyílt bétára készülnek a fejlesztők.

3.
3.
#2: Vélemények alapján kell hozzá a skill, a hisztisek majd rögtön jönnek a p2w sírással.
2.
2.
markoci555
végre, eddig is tudtam hogy csúszás van, de pontos dátumot még mindig nem adtak... félek hogy lekésem ezért egyre gyakrabban nézegetem az oldalt, remélem jön e-mail vagy dobtok hírt róla, azt végre kiderül hogy egy új kedvenc, vagy nem annyira jó a játék
1.
1.
vincentvega
Nagyjából egy hónapja játszom vele, vegyes érzéseim vannak. 10+ év FPS játék után úgy kezdtem ezzel, mintha még számítógépet is csak messziről láttam volna. Emiatt van benne kihívás (újra meg kell tanulni vele lőni) és egyben meg keményen odacsap, ha egy-egy raid után semmid sincs. Igazából nem tudom megfogalmazni, hogy jó e vagy rossz e a játék. Ki kell próbálni, erre a nyílt béta jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...