Nagyon kelendő a SNES Classic

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 31.
  • Biznisz
Link másolása
Egészen parádés eladási számokat produkál a Nintendo retrokonzolja, ugyanis már több mint kétmillió példány talált gazdára belőle világszerte. Ez a szám még erősebbnek tűnik, ha hozzátesszük, hogy szeptember végén jelent meg a gép.

A Nintendo tegnap jelentette be hivatalosan, hogy rendkívül jól fogy a SNES Classic, és immár kétmillió eladott darabnál jár a retrokonzol. Ha hozzátesszük, hogy bő egy hónapja jött ki a masina, még nagyobb taps jár a cégnek.

Eleinte sokan kételkedtek, hogy van-e értelme újra kiadni egy régi konzolt, de erre most ütős válasz érkezett. Bizony nagyon kelendőek a retrodarabok, éppen ezért a Nintendo bejelentette, hogy 2018-ban ismét boltokba küldi a szintén nagy sikereket elért NES Classicot is. A cégnél hozzátették, hogy reményeik szerint a rendszer vásárlását tervezőknek nem kell sokáig várniuk a játékgépre.

3.
3.
kergabi83
#2: Annyiért nekem sem. Kint 30 rugó, egy darab nincs sehol a polcokon. Talán karácsonyra lesz megint, de azt is elő kell rendelni. Szuper kis ketyere, remélem jön az N64 mini is! :D
2.
2.
Norbiii
Két millió??? Az nem kevés, de az ára itthon sok, most azt mondom, nekem ennyit nem ér.
1.
1.
Grabowsky30+
Nálunk undorítóan drágán adják, kb a felét éri!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...