Ghost of Tsushima - a fejlesztők mesélnek róla

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 31.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi Sony-konferencia egyik nagy durranása kétségkívül az a Ghost of Tsushima volt, melyet az inFamous alkotói készítenek, immár három esztendeje. A fejlesztők most egy videóban árulnak el érdekességeket a játék kapcsán.

Új videót tettek közzé az inFamoust is fejlesztő Sucker Punch emberei a készülő Ghost of Tsushima kapcsán. A négyperces videóban több érdekességet is elárulnak a játékról, többek között azt, hogy már három éve, titokban fejlesztik.

A munkálatok akkor kezdődtek el, amikor befejezték az inFamous: Second Sont, és a First Light DLC-t is kiadták hozzá. Ekkor már javában azon gondolkoztak, hogy mi legyen az új projektjük fő témája, ami aztán hosszas válogatás és ötletelés után a japán szamurájok világa lett. Az már a kor és a téma kiválasztása előtt biztos volt, hogy egy újabb nyílt világú címet szeretnének letenni az asztalra. Végül összeállt a csomag, így kezdtek el munkálkodni a Ghost of Tsushimán, amelynek Tsushima szigete adja a játék hatalmas területét.

Főhősünk egy korabeli szamuráj lesz, aki szembeszáll a mongol megszállókkal, hogy megvédje hazáját. Ennek érdekében minden eszközt bevet, így lehetőségünk lesz nyíltan harcolni, de a lopakodást is segítségül hívhatjuk majd az ellenálláshoz. Az óriási játéktéren olyan sorrendben végezzük majd feladatainkat, amilyen sorrendben mi szeretnénk, ebben nem fogják korlátozni lehetőségeinket a készítők.


A Ghost of Tsushima PlayStation 4-exkluzív, a bemutatkozó előzetesét itt találjátok meg!

4.
4.
kastorhun
A viking kor mellett a japán a kedvencem...
3.
3.
Őrnagy
Kicsit már én is unom a nyitott világot, de ezzel teszek majd 1 próbát. Bár kevés bizalmam van azok felé, akik sísapkát hordanak bent is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...