Ghost of Tsushima PS4, PS5

Szamurájos játék érkezett az inFamous-csapattól.

Készülhet a Sekiro- és a Ghost of Tsushima-anime

Az animehírek szivárogtatója eddig nem tévedett, így jó eséllyel valóban készülnek az adaptációk. Hogy pontosan milyen formátumban és melyik stúdió gondozásában jelennek majd meg, még rejtély.

Elképesztő látványra számíthatunk a Ghost of Tsushima-filmben

A John Wick-filmeket is jegyző Chad Stahelski él-hal a látványos filmekért, ehhez pedig kiváló táptalaj lesz a Ghost of Tsushima. Stahelski egy interjúban mesélt a készülő alkotásáról.

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Japán nyelven forgathatják a Ghost of Tsushima-filmet

A Ghost of Tsushima egyik legfontosabb alappillérét a japán kultúra és a mongol megszállás hiteles ábrázolása jelentette. A teljes autentikusság Chad Stahelski filmadaptációjában is kulcsszerepet játszik majd.

Kétéves a Ghost of Tsushima - közel a tízmilliomodik eladás

Ma van kereken két éve, hogy a Sucker Punch megjelentette a Ghost of Tsushimát. A stúdió ünneplésképp visszatekintett az elmúlt évekre, és összeírta kedvenc adatait.

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

Megvan a Ghost of Tsushima-film írója

Sorra érkeznek a vászonra vagy a tévéképernyőre a Sony legsikeresebb játékai, a listáról pedig nem hiányzik a Ghost of Tsushima sem. A filmváltozat rendezőjét eddig is ismertük, most azonban megtudtuk azt is, ki felel az adaptáció forgatókönyvéért.

Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Komoly mérföldkövet ért el a Ghost of Tsushima

A Sucker Punch a Twitteren jelentette be, hogy újabb eladási mérföldkövet ért el a 2020 nyarán megjelent Ghost of Tsushima, amivel egyre magabiztosabban ostromolja most már a tízmilliós álomhatárt.