Ghost of Tsushima PS4, PS5

Szamurájos játék érkezett az inFamous-csapattól.

Japán nyelven forgathatják a Ghost of Tsushima-filmet

A Ghost of Tsushima egyik legfontosabb alappillérét a japán kultúra és a mongol megszállás hiteles ábrázolása jelentette. A teljes autentikusság Chad Stahelski filmadaptációjában is kulcsszerepet játszik majd.

Kétéves a Ghost of Tsushima - közel a tízmilliomodik eladás

Ma van kereken két éve, hogy a Sucker Punch megjelentette a Ghost of Tsushimát. A stúdió ünneplésképp visszatekintett az elmúlt évekre, és összeírta kedvenc adatait.

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

Megvan a Ghost of Tsushima-film írója

Sorra érkeznek a vászonra vagy a tévéképernyőre a Sony legsikeresebb játékai, a listáról pedig nem hiányzik a Ghost of Tsushima sem. A filmváltozat rendezőjét eddig is ismertük, most azonban megtudtuk azt is, ki felel az adaptáció forgatókönyvéért.

Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Komoly mérföldkövet ért el a Ghost of Tsushima

A Sucker Punch a Twitteren jelentette be, hogy újabb eladási mérföldkövet ért el a 2020 nyarán megjelent Ghost of Tsushima, amivel egyre magabiztosabban ostromolja most már a tízmilliós álomhatárt.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Brit toplista: a Deathloop kapásból aranyérmes lett

Az Arkane Studios időhurkos játéka remekül kezdte az első hurkot: egyből a brit dobozos játékeladási lista élén. A szigetországba érkező friss PlayStation 5-szállítmányból más konzolexkluzív játékok is profitáltak.