Ghost of Tsushima PS4

Szamurájos játékon dolgozik az inFamous-csapat.
Típus:

Júniusban jön a Ghost of Tsushima

Sűrű lesz a konzolgeneráció vége a PlayStation 4-tulajdonosok számára, alighogy végigjátszottuk a The Last of Us folytatását, már repülhetünk is rá a Sucker Punch szamurájos játékára.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

Magyar felirattal érkezik a Ghost of Tsushima

A PlayStation Magyarország a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy jövőre is megtartják jó szokásukat, így az idei esztendőhöz hasonlóan 2020-ban is lesznek magyar feliratos játékok. Mint például a Ghost of Tsushima is.

TGA 2019: Nyáron érkezik a Ghost of Tsushima

A Sony a legutóbbi State of Playen tett ígéretének megfelelően kiadós Ghost of Tsushima-kedvcsinálóval jelentkezett a The Game Awards során. Egyúttal a megjelenési dátum is kezd körvonalazódni.

Teaserrel töri meg a csendet a Ghost of Tsushima

Már jó ideje nem hallottunk semmilyen friss infót a Sucker Punch szamurájos játékáról, de a mai State of Play véget vetett a hallgatásnak. Egy új teasert kaptunk, melynek folytatását még a hét során leleplezi a Sony.

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

E3 2019: A Sony kihagyja az expót

A Los Angeles-i rendezvény történetében elsőként fordul elő, hogy a Sony nem lesz jelen. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a konzolgyártó nem tart saját konferenciát, és a játékait sem próbálhatják ki a látogatók.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: Vadiúj Ghost of Tsushima-infók - frissítve!

A Sucker Punch egy lenyűgöző demót villantott a Sony buliján ma hajnalban. Szerencsére megeredt a fejlesztők nyelve és egy rakás friss infót árultak el a nyitott világú szamurájos címről. A nagy adag screenshotról már nem is beszélve.