Decemberben költözik Xbox One-ra a PUBG

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Kicentizték a srácok: a PUBG Corp. bejelentette, hogy december közepén jelenik meg Xbox One-ra a PlayerUnknown's Battlegrounds, egyúttal az év végére ígérik a PC-s változat "befejezését" is.

A PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló PUBG Corp. bejelentette, hogy december 12-én érkezik meg Xbox One-ra a játék. No nem a végleges változat: a PUBG kezdetben az Early Access helyi megfelelőjeként üzemelő Xbox Game Preview programban lesz elérhető 30 dolláros áron.

Habár a cél az, hogy a PC-s és az xboxos változatot egy szintre hozzák, kezdetben előfordulhat, hogy a konzolos játék lemaradásban lesz a számítógépeshez képest. Annál is inkább, mert a csapat szintén decemberre ígéri, hogy a PC-s játék kilép az Early Access-státuszból; pontos dátumot nem említettek, az a terv, hogy a sivatagi pályát, az akadályok átugrásának mozdulatát és a továbbfejlesztett visszajátszás rendszerét tartalmazó 1.0-s frissítést fícsör-kész állapotba hozzák. A fejlesztés persze ezután sem áll le, a készítők ezért nem is gondolkodnak folytatásban.

A készítők emellett bejelentették, a játékból eddig 18 millió példány talált gazdára PC-n.

14.
14.
frankdelgado
#12: Én öreganyám szenes vasalóján játszottam vele, de nem gonoltam, hogy switch-en is elfut. Elég jól van optimalizálva a motorja nekije.
13.
13.
frankdelgado
#11: Már régen trollkodtam :). Amúgy azt olvastam 30 ójró körül lesz, nagyon népszerű pc-s körökben és lehet, hogy nem tipikusan az X kihajtására való, de azért nagy buli lehet. Várjuk szeretettel.
12.
12.
Ooorky
Végigvittem Switch-en, nem nagy szám, szerintem az év játéka.
8.
8.
supair
Jönnek ám az EXCLUZIIIIIVOK!!!!!!-)))))
7.
7.
Dresa
Kíváncsi vagyok az árára X-en.. egy próbát megér majd bár nem tudom h ezt hogy lehet kontrollerre optimalizálni normálisan a sok loot, meg menedzselés miatt..
4.
4.
frankdelgado
Nahàt, xboxra jelenik meg jàték? Biztos nem elíràs?
3.
3.
zozo76hun
na vegre! mar eppen ideje hogy konzolon is elerhetove valjon!
1.
1.
A pubg szar és rohadjanak meg. Megadtam az alapot a hülyéknek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...