Már itthon is kapható az új Ace Combat

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
A Sony európai divíziója örömmel számol be arról, hogy fél éves késéssel bár, de végre itthon is kapható a nagy érdeklődéssel várt Ace Combat The Belkan War.
A Sony európai divíziója örömmel számol be arról, hogy fél éves késéssel bár, de végre itthon is kapható a nagy érdeklődéssel várt Ace Combat The Belkan War.

A hivatalos sajtóközlemény: "Az Ace Combat The Belkan War egy lenyűgöző harci játék, egyben a szuper sorozat legújabb darabja. A PlayStation 2-re készült népszerű Ace Combat sorozat sikerére építő játék egész sor újdonságot vonultat fel, melyek mind azt célozzák, hogy az új játék berobbanjon a játékosok figyelmébe. 18 küldetés köszönti az Ace Combat sorozat régi ismerőseit és újdonsült pilótáit, akik felvehetik a harcot a megszálló erőkkel – a tét Ustio és népének sorsa.  

Harmincnál is több rendszeresített repülőgéptípus közül válogathatsz, és átélheted, milyen élmény a világ legelitebb modern vadászgépeinek irányítása. Ismerd meg a légi csata izgalmát – a szédítő sebesség és kifinomult tudás nem a félőseknek való!

A PlayStation 2-n játszható Ace Combat The Belkan War a következőket kínálja:
  • 18 küldetés és harmincnál is több rendszeresített repülőgéptípus
  • ”Ace Stílusú Műszerek” – harcmodorod hatással van az ellenfél reakcióira és a jövőbeni küldetések felépítésére
  • 2 játékos mód – osztott képernyős légi csatákat vívhatsz a barátaid ellen
  • Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia – néhányan összeállnak ellened, mások viszont inkább magányos légi párbajra hívnak ki

A sokat méltatott játéksorozat legújabb fejezete indulásra kész – és te készen állsz a levegő meghódítására?  

A www.acecombatgame.com oldalon rengeteg információt, szórakoztató mini-játékot és részletet találsz a következő Ace Combat X: Skies of Deception játékról – ez a legújabb Ace Combat, amely kizárólag PSP (PlayStation Portable) platformon lesz kapható."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...