This Land is My Land címmel jön az új western játék

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Game Labs nevű stúdió új vadnyugatos játékot jelentett be PC-re, This Land is My Land címmel. Talán a Red Dead Redemption 2 komoly vetélytársa készül a kis fejlesztőgárda boszorkánykonyhájában.

A mai napon a Game Labs nevű kis fejlesztőstúdió új vadnyugat témájú, nyílt világú akciójátékot jelentett be PC-re. 

A fejlesztők elmeséltek pár dolgot a programról, és úgy tűnik, nem éppen egy kis projektben gondolkodnak. A szabadon bejárható játéktér például az elmondottak alapján még a Skyrim játszóterénél is nagyobb lesz, és nem mellesleg folyamatosan változni fog. Ahányszor újrakezdjük a történetet, annyiszor találkozunk egy egészen más területtel, melyben másképp fognak növekedni a városok és fejlődni a táborok. Az in-game világ a cselekményeinktől függően folyamatos növekedésben lesz, de hogy pontosan mi mennyit változik, az nagyban rajtunk is múlik majd. Továbbá minden egyes végigjátszásnál másképp fognak viselkedni ellenfeleink, és a járőrök is más-más útvonalakon fognak közlekedni.

A helyszín természetesen Amerika lesz, mi pedig egy indiánt, az egyik helyi törzs tagját fogjuk alakítani. Feladatunk nyilván a telepesek megállítása lesz. Az ígéretek szerint a program számos innovatív játékmechanikát fog tartalmazni, amelynek köszönhetően még izgalmasabb lesz a vadnyugati kaland.

A fejlesztők szerint ellenfeleink rendkívül okosan fognak viselkedni, és ha kell, össze is fognak majd ellenünk. Azt is megtudtuk, hogy a cím nem fogja nélkülözni az akciót sem, de talán még nagyobb hangsúly lesz a lopakodáson.

A játékról készült első képeket alább leshetitek meg.

12.
12.
hedzsooo
#11: Minek dupláznák a kiadási + terjesztési költségeket? Oo

Értem, h mit írsz de szerintem az üzleti szempontból egyáltalán nem tűnik egy ésszerű dolognak.
11.
11.
crytek
#8: Ha valaki merne utat törni elterjedhetnének lazán a játékok külön megoldással... Külön a single külön a multi.....Engem pl rohadt mod nem érdekel a multi. Viszont a single igen... Csak 1 nagy cégnek kéne így kiadni egy új game-et a többi követné
10.
10.
hedzsooo
#5: Köze nincsen a No manás sky-hoz. Másrészről meg hasonló játékok olyan tekintetben készültek sikerrel, ahol nyílt, szabadon bejárható világgal találkozhattunk, ami reagál a tetteinkre, + döntéseink kihatással vannak a játék végkimenetelére is.
8.
8.
Juha
#6: Amúgy én is bírom a R*-t, de a gta5 a multi miatt lett olyan sikeres, remélem nem fordulnak teljesen ebbe az irányba. Ha mégis, akkor remélem átveszi valaki a helyüket a SinglePlayer terén, mert pl. nekem nincs időm multicsapattal tervezetten játszani.
7.
7.
Juha
#6: Azért a Witcher is így kezdte, az első rész is meg tudott kapaszkodni, és a 3. rész után igencsak ismert lett a lengyel csapat.
Legalább nem a divat-mmokat majmolják, mint sokan mások.
A témaválasztás szerintem jó, rdr-n kívül most hirtelen nem is tudok sandbox-os western-játékot mondani (volt a Gun!, de az rég volt), így elég sok lehetőségük lesz bemutatni, ha valamiben egyedit akarnak alkotni.
És pont elfér a rdr mellett a polcon, mint ahogyan az Elder Scrolls 3-4-5, Dragon Age 1-2, és a Witcher 1-2-3 sem veszett még sohasem össze. (Vagy komolyra fordítva a témát: nekem a ps3 a pc közvetlen közelében van, szerintetek mikor fogják megölni egymást, mint ahogyan az itt kommentelők sokan hiszik?)
6.
6.
JackBauer7
Esélye sem lesz a Red Dead ellen, ne vicceljünk már! A GTA-t sem tudják lekoppintani, pedig minden adott lenne. Csak a tehetség nem ugyebár, amiről a Rockstar-osok elég híresek! Fák jú Rockstar vagy nem, kevés olyan kiadó van manapság, aki 5 évente csinál játékot és addig a csúcson is csücsülnek vele. A GTAV még mindig 20e és benne van a top 3 eladásokban 4 év után. Mondj mán még egyet na! :) Nagyon fel kell kötni a gatyát fiúkák, mert ezek valóban szép ígéretek! Én szurkolok. :D ui.: Nekem nem jön be ez a vadnyugatosdi egyébként, de a RDR2 kell, mert ütni fog a maga FCK YOU ROCKSTAR módján!!!! :D
5.
5.
Buggy
Sounds good, doesn't work. No man's sky is hasonló ígéretekkel volt. Az a gond az ilyen felépítésű játékokkal, hogy nagy valószínűséggel egy repetitív gameplay lesz. Sajnos ebbe buknak bele ezek a játékot, hogy van egy nagy játszótér, de jó történetvezetés nélkül dög unalmassá válik, mindig ugyanazt csinálni. De ne legyen igazam.
4.
4.
markoci555
Ezek bitang nagy ígéretek, remélem mind igaz is, simán lepipálja az rdr-t akkor.
3.
3.
Slik
tenyleg alig van nehany cowboyos jatek, pedig nagyon sokat ki lehet hozni az akkori vilagbol, hangulatbol, emberekbol stb de persze minden ceg csak ostoba multis fps ben gondolkozik
2.
2.
crytek
Fák you roksztár. Végre egy cég legyen bármilyen kicsi is akinek van agya és látja ,hogy több millió ember epekedik egy ilyen game-ért..
1.
1.
Yanez
Komolynak tűnik a cucc! Kíváncsi leszek majd az első gameplay jelenetekre! Ha nem csak pisztolyforgatásról fog szólni, mint általában az ilyen játékok, akkor talán még engem is érdekelni fog. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...