Rainbow Six: Siege - jönnek a koreaiak

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-jét: az Operation White Noise a második évad negyedik, egyben utolsó kiegészítője lesz. Főszereplői a dél-koreai operátorok lesznek, az új pálya is Szöulban játszódik.

Hamarosan véget ér a Rainbow Six: Siege második évada. Az Operation White Noise DLC a korábbi kiegészítőkhöz hasonlóan három új operátort, valamint egy teljesen új térképet tartalmaz majd.

Utóbbi Dél-Korea fővárosában, Szöulban játszódik. A játékosok egy megfigyelőtoronyban eshetnek egymásnak, magasan a város sziluettje fölött. A három új karakter közül kettő szintén a koreai speciális egység (707th Special Mission Battalion) tagja, de lesz egy lengyel operátor is, aki a GROM brigádját erősíti. Hasonlóan az Operation Blood Orchid Elájához.

A pontos megjelenési dátum még nem ismert, a Ubisoft a Pro League döntőjében leplezi le a csomagot november 18-19. között.

2.
2.
Blazkowicz
A ratyi kínai szerverekhez pont illeni fognak... A játék király, viszont a kivitelezés az utóbbi évszázad legundorítóbb munkája.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...