Befutottak az Xbox One X első értékelései

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 3.
  • Hír
Link másolása
November 7-től végre elérhetővé válik a Microsoft - a vállalat szerint a világ - legerősebb konzolja, az Xbox One X. A nagyobb külföldi oldalak már tesztelik a gépet, és az embargó lejártával a véleményüket is elmondják róla.

Hatalmas várakozások előzik meg az Xbox One X november 7-i premierjét, és ez maximálisan érthető is, hiszen a világ egyik legerősebb konzolja érkezik meg a napokban. A nemzetközi sajtó már le is csapott a masinára, és el is mondta első gondolatait arról.

Szinte az összes nagyobb külföldi oldal tesztelésre fogta a legújabb konzolt és úgy néz ki, egyelőre a legtöbben meg van elégedve vele. Az általános vélemény szerint valóban nagyon jól futnak rajta a játékok, és tényleg olyan gyors, ahogyan azt a Microsoft beígérte, de vannak akik szerint még így is drágább, mint kéne.

A GameSpot munkatársa szerint tökéletes vétel az Xbox One X, ha még nincs a háztartásban jelenlegi generációs konzol, viszont ha van, abban az esetben kissé felesleges lehet. Az amerikai IGN szerint ritkán látott, fantasztikus teljesítménnyel fut a gépen a Gears of War 4. A DualShockers írója szerint az Xbox One X a legjobb módja annak, ha valaki multiplatform címekkel szeretne játszani. Az Engadget eközben egyszerűen kijelenti, hogy igaza volt a Microsoftnak, valóban ez a világ leggyorsabb konzolja. 

Persze vannak olyanok is, akik nincsenek maximálisan megelégedve a konzollal, a PC Gamer munkatársa szerint például nem feltétlen kötelező vétel az Xbox One X, mivel a Microsoft eléggé koncentrál a PC-re, így bőven elég azon játszani. Azt azonban hozzátették, hogy a 4K Blu-ray-lejátszó miatt azért nem bűn megvenni. A USGamer írója szerint viszont egyenesen sok érte az 500 dollár, ahhoz képest, amit nyújt a konzol.


62.
62.
zozo76hun
#54: en pl mar alig varom hogy meglegyen a gep, mar megvettem hozza a 140-es 4K-s TV-t is az elozo 120-as, fullHD volt), es igen, azokat a gamek patch-elt verzioit varom ra amivel most is jatszom, csak nagyobb felbontas-t es osszessegeben szebb kepet szeretnek. pont ugy ahogy egy PC-nel is fejlesztenem a videokartyat, a monitort, a tobb FPS-ert, szebb, nagyobb felbontasu, elesebb kepert. miert bun ez?

tudom furcsa de engem nem erdekelnek a robotdinos jatekok, ellenben az elite dagerous, battlefield 1, wildlands (ezt most nyomjuk a haverral) meg igen.
61.
61.
zozo76hun
#59: olvasd el megegyszer mit irtam: "van mittudomen 100 elorendeles"

ez csak egy pelda volt, ne lovagolj a szavakon.
60.
60.
#54: Jó szar ízlésed lehet akkor.
59.
59.
delphijos
#56: 100 db. előrendelés? Bocs hogy ezt mondom, de szerintem eléggé túlbecsülöd a Magyar piacot. Szerintem még egy játékból sem adnak el ennyit egy boltban. Még augusztusban rendeltem meg, szóval ha a megrendelés sorrendje számít, akkor szerintem jutni fog. De azért nem leszek öngyilkos ha csak sima jut. Azért vicces, hogy a neve miatt ez XBOX PS Edition. :D
58.
58.
frankdelgado
#55: Elite kontirol hallottam rosszakat, azt mondjàk dràga de legalàbb hamar szétesik. :) Ne így legyen...én egy patrol tech kontival lepném meg magam ez gumirozva van a fogós részénél, elég jó, megtapiztam.
57.
57.
zozo76hun
#54: Hagyd ezt a hulyeseget. Neked nincs semmi erdemleges XBOX/PS-en, de hidd el mas nem igy van vele.
56.
56.
zozo76hun
#48: jojo, de ha az lesz a vege hogy van mittudomen 100 elorendeles, aztan kapnak csak 50 gepet, akkor hiaba igergettek neked hogy "minden rendben van az elorendeleseddel"... :)

Egyebkent en is ott rendeltem elo, mar 2 honapja, attol fuggetlenul nem 100% semmi sem...
55.
55.
delphijos
#48: Én is ott rendeltem elő. Nekem is azt mondták minden OK. Egy Elite kontrollerre még fáj a fogam, de az decemberre marad, mert a Fifa-t meg a Quantum Break-et még meg akarom venni.
54.
54.
Csoki80
#50: Most komolyan mivel játszanál X en vagy PS-en nincs egy normális játék. Talán majd lesz új GTA, vagy Cyberpunk 2077 majd egyszer.... Engem az ilyen "szoríccsadadzsojsztikot, húdege*i jó a garfikája lőjjé robbancs agyatlanul" Játékok valahogy nem fognak meg. Most azért van új gépem, hogyha egy jót akarok játszani egy régebbi játékot, vagy annak remake-jét kell előszednem, mert az újaknak "aszszinkrid20 és az exckulaziv játékok" semmi játékélménye nincs másolgatják az elődjeiket.....
51.
51.
frankdelgado
#49: Majd jàccunk àncsàrtiddel ps4 pron. Télre veszek ugyis egyet, mert dràga a tüzifa. Ezzel meg felfűtöm a nappalit hamar. Csak beszélgetni nem tudunk mellette.
50.
50.
PaprikaJancsi
#49: Olyan vicces gyerek va....ja, nem
49.
49.
Csoki80
4k, 1080P, super éles textúrák, HDR, Color by Technicolor OK! Na akkor mivel is játszunk.............. Error
48.
48.
supair
#47: Most hivtam a konzolok szervizet.....nekem elvileg minden rendben van az elorendelesemmel.....az jon.-))
47.
47.
zozo76hun
4 oraja kerult fel a gamestar fele kicsomagolas. baromi jol nez ki a gep, allitolag a hutes is peldas, le a kalappal. tenyleg egy brutal gep lett. most mar csak az kerdes hogy az elorendeles kereteben hozzajutok-e egy project scorpio edition-hoz...?
44.
44.
frankdelgado
1050 az pc vonalon belépő a jàtékok vilàgàba a jelen gen es vgk- esetében. Én egy i5 mellé legalàbb egy 1060 at odapakolnék. Persze mit is vàrhatnànk el a ganékapocson, ha a moderàtor is offolja topikot. Hogy a témàhoz is szoljak, eddig minden biztató a géppel kapcsolatban, fasza hűtés, szépen mennek a jàtékok. Én személy szerint fizettem volna többet is egy erősebb cpu ért, mert làtható, h inkàbb a 4k ra gyurtak. Hogy megéri v nem az egyéni preferencia kérdése. Ps makiknak meg nem kell hisztizni itt, elég jó az ő gépük is.és arra még àncsàrtid is van. még az is lehet h a félretett pénzemből kifutja egy hasznàlt, teleh@kizott ps4 re és akkor màr nekem se lesz savanyú a szőlő ;)
42.
42.
Grabowsky30+
#13: Mindenre elég így van, de azért fenntartásokkal kezeld, mert csalódni fogsz! Van szerencsém egy olyan laptopot használni amiben 1050ti 4Gb van és mondjuk egy Rise of Tomb Raider (azért mondom ezt mert ennél néztem benchmarkot) fullhd felbontáson high beállításokkal átlag 50 fps-t hozott! Ez azért messze van a 4K 60fps-től. Ja és ebben a gépben van egy i7 7700 meg 8giga ddr4. Szóval csodák nincsenek!
39.
39.
ollie92
#13: Hát yanez, ha 1050Ti mellet maradsz, azzal nem mész sokra....:D
34.
34.
Yanez
#27: Úgy van! Nem írtam, hogy kell a 4K, max az 1080/60, ahhoz meg tényleg elég az a kari! Köszi Stranger! Te legalább emberségesen szólsz ember társadhoz! :)
31.
31.
KRAT0S
" A DualShockers írója szerint az Xbox One X a legjobb módja annak, ha valaki multiplatform címekkel szeretne játszani. "

Nagyon jól megfogalmazta! Ennyi nem több! Nincs is értelme tovább vitázni!
30.
30.
felegyi
#19: Kicsit is tágabb látókörrel rendelkező gamereknek nem kell elmagyarázni hogy exkluzívok nélkül nem lenne minőségi játék. "A MS legalább multiplatform címeket ad ki"... mert ha azok exkluzívok lennének akkor a számokon egyértelműen látszódna hogy bebuktak velük, alias nem egy "must have" kategóriájú játékot hoztak ki... mindenre lehet mondani hogy "de hát ott a PC" és azon veszik.

Régen is így volt, erre jött a MS és kiadott egy multimédiás eszközt konzol helyett...
27.
27.
Stranger
#1: Azért ne téveszd össze a saját igényeiddel:
"Ami a VGA-t illeti, nincs szükségem valami kúlra, ami minden új játékot tökéletesen futtat. Nem kell a 4K sem"

Egy 4GB-os 1050Ti, kb. tökéletes 1080p High/Ultra minőségre jelenleg:
https://www.youtube.com/watch?v=wwI7uEJRaqA

#18 De ő arról beszél, hogy egy videokártyán belül a nagyobbat veszi. 2GB-os 1050Ti hülyeség, sokkal többre képes a kártya, de a 2GB lelimitálja a lehetőségeket. Azért ne a kevés VRAM miatt fusson rosszul egy gém.
26.
26.
kamgecam
#19: Az exkluzív címek nem azért vannak hogy valaki arra verje hogy BEBE más nem játszhat vele. Aki ezért tartja jónak az durván sérült. A first party studiók miatt fontosak az exkluzívok mert támogatva vannak és egy platformra kell csak fejleszteniük anélkül hogy baszogatnák őket (mint pl ea hogy félkészen adják ki a játékokat) mert a kiadónak is az a célja hogy system-seller ergó minőségi AAA címek legyenek amihez idő kell. Én meg nem vagyok semmi jónak elrontója, inkább legyen egy Breath of the Wild vagy Odyssey ami sosem készült volna el a nintendo nélkül még ha nem is tudok vele játszani.
25.
25.
Darksiders84
#20: Nekem is 160 rémlik ami akkor nagyon magasan drága volt. Most se kevés de elérhetőbb mint régen akinek erre van igénye.
23.
23.
PaprikaJancsi
#14: A One ára kinect-tel együtt volt e körül az ár körül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...