A Netflix szakított Kevin Spacey-vel

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A hétvége folyamán szintet lépett a Kevin Spacey-sztori, ami természetesen a House of Cards jövőjére is kihatással van. Jelenleg ott tartunk, hogy a Netflix semmilyen módon nem hajlandó együtt dolgozni a színésszel.

A Netflix közleményben jelentette be, hogy szakított Kevin Spacey-vel, ennek megfelelően a House of Cards hatodik évadát is elengedi, ha ahhoz köze lesz a színésznek - Spacey a sorozat főszereplője egyébként.

A Netflix azt mondta, továbbra is szeretne együtt dolgozni a sorozatot gyártó MRC stúdióval, de Spacey-vel a fedélzeten nem tudják folytatni a munkát. A cég azt is megjegyezte, hogy a Gore című filmet is elkaszálják, amiben Spacey főszerepet kapott, és producerként is részt vett a munkálatokban, jóllehet az alkotás forgatása már véget ért.

A Netflix nem sokkal a Kevin Spacey-botrány kirobbanása után, de állítólag a hírektől függetlenül jelentette be, hogy a hatodik évaddal véget ér a House of Cards. Később a cég úgy döntött, felfüggeszti az új évad munkálatait, amíg kivizsgálják az ügyet. Közben arról kezdtek pletykálni, hogy a Netflix spin-offok formájában vinné tovább a sorozatot, ezek közül az egyik Doug Stamper karakterére koncentrál.

40.
40.
Norbiii
Mint lentebb írtam, ha igazak a vádak, én teljesen elítélem, de azért talán ez már kicsit durva....Leforgatnak Spaceyvel egy filmet, és egy hónappal a tervezett bemutató előtt kitörlik a jeleneteit, és újraforgatják egy másik színésszel?

http://hvg.hu/kultura/20171109_Kivagjak_es_ujraforgatjak_Kevin_Spacey_jeleneteit_a_legujabb_filmjebol
37.
37.
#36: Én is így gondolom, jó komment.
36.
36.
BrockSamson
Nem tudom miert kell vedeni Spaceyt vagy a hozza hasonlokat, a legegyszerubb modon ugy lehet elkerulni az ilyen botranyokat, ha nem zaklatsz soha senkit, es nem elsz vissza a hatalmaddal.
Egy kosza ember vadja mindenfele bizonyitek nelkul meg kivedheto, de amikor tucatjaval jelentkeznek emberek, az mar igen gyanus.
(Raadasul House of Cards-ban kozremukodoknek meg erdekukben sem volt felnyomni Spaceyt, hiszen abbol a sorozatbol elnek, amit igy jo esellyel elkaszalnak, megis megtettek.)
35.
35.
Neo1989
Spacey nélkül semmi értelme a HoC-nak. Olyan lenne mint a Hitman a 47-es nélkül.
Bár én bírtam az AW-ban is.
34.
34.
koponyanyim
#27: Facepalm neked is. Megegyszer: A muvelt angol csak egy kifejezes, amit hasznalhatsz barmilyen nepnel amikor beszursz valami szoveget ami nem az anayanyelveden van.Semmi koze az adott nep kulturalsagahoz. Beszedfordulat.
MAs, ja a kereszteny vallas mar csak ilyen joindulatu megorzo mindenkit a keblere olelo fajta lasd inkvizicio:) Vagy masik pelda amikor bemutattak Krisztus utolso megkiserteset a mozik az Usa-ban, a szereto keresztenyek mozikat gyujtottak fel. Jim Jefferies-nek van a vallasrol par erdekes gondolata az egyik hogy ateizmus neveben nem sokan haltak meg, ateizmus neveben senkit nem egettek el magjan, vagy senkinek nem vagtak le a fejet azt uvoltve a kameraba hogy "in the name of nothing". Persze ez csak egy szelete a vallasoknak, es persze van jo oldala is de azert ne felejtekezzunk el a rosszrol se.
A kereszetny vallas a tobbi vallasal ellentetben kijelentesed teljesen nonszensz. Nem igazan celja egy masik vallas megorzese mint ahogy te allitod, lasd pl Istvan korban a pogany uldozest. Nem mndenki vigan es dalolva valt keresztennye akkoriban, maradjunk ennyiben szerintem. Az hogy meg az akkori vallasunkbol mit vet at a keresztenyseg, szerintem nem sokat, gondolom te se mostanaban aldoztal utoljara kutnal pl, vagy amikor egy szarvast latsz nem fog el vallasos ahitat.
A dec 25 kivalasztasa mint Jezus szuletes napja az kb ugyanez mint amkior egty tv csatorna levesz egy nepszeru programot a helyere egy epp felfutot tesz, remenyekedve hogy a nezok atpartolnak majd.
Igy van a kereszetenyseg resze az eletemnek mint ahogy a tiednek resze a "primitiv" romai hagyomany .
A Nap csak egy egitest, hmm egyreszt igencsak bonyolult szimbolum rendszer tarsul hozza, lasd pl a kereszteny Gloria ami pl. a napot szimbolizalja. Masreszt es ez tudom hogy fajni fog a fiu nelkul teljes eletet lehet elni, viszont a Nap nelkul nincs elet se neked se nekem se a jehova tanuinak se a muszlimoknak, szoval hogy a Nap csak egy egitest... hat nem tudom ha holnap nem kelne fel igencsak szarban lennenk.
Egyebkent kisse vicces, hogy a 10 parancsolat ki mondja ne lopj, erre a kereszetny egyhaz mar megalakulasakor lenyult par pogany unnepet.
32.
32.
Kovbaj
#19: Köszönöm anyuci.
28.
28.
br1Koo
Jajj, a kötelező jópolgári mentalitás.. Véletlenül sem a saját szaros brandjüket védik a csőcselék haragjától.. Ez még százszor gusztustalanabb annál amit Kevin Spacey csinált.
27.
27.
Duken
#24: Facepalm. A művelt angol mi?....Azért választottak pogány ünnepeket mert a többi vallással ellentétben ők nem elpusztítani akarták a néphagyományt legyen az római vagy akármilyen primitív is hanem rá és beépíteni. Ez a magyar egyházban is gyönyörűen tetten érhető. A kereszténység (ami egyébként neked is,akár tetszik akár nem, akár hiszel akár nem, hozzátartozik kulturális hovatartozásodhoz az identitásodhoz,európai és még inkább magyar mivoltodhoz)nem megszüntette a hagyományt hanem tökéletessé tette. A Nap csak egy égitest a Fiú pedig Ember nem is akármilyen.....
26.
26.
Norbiii
Nem tudom miből mennyi igaz, azonban, ha ezek valóban megtörténtek, azokat egyértelműen elítélem! Az már más kérdés, hogy miért pont most állnak elő ezzel, az meg még érdekesebb, hogy most hirtelen hányan teszik ezt... persze ha van egy beindító hang, jön a többi is. Azon meg nagyon meglepődtem, hogy elismerte, hogy nem csak a nő, de a férfi nemhez is vonzódik....

Édesanyám nagyon kedveli Kevin Spaceyt, én meg mostanában kezdtem, kezdem megismerni a munkásságát. Kedves fickónak tűnt, nem gondoltam volna ezeket....ha igazak a hírek.
21.
21.
Ooorky
#15: Közvetlenül választások előtt hány ribanc állt ki, hogy őket megerőszakolta Trump?
Hányat vontak abból vissza közvetlenül a választások után, hogy mégse úgy történt?
Megsúgom mindet. USA-ban következmények nélkül feljelenthetsz, meghurcoltathatsz bárkit szexuális zaklatásért, az a lényeg, hogy az utolsó pillanatban vissza kell vonni a vallomást, mert akkor nem ítélhetnek el hamis tanúzásért...
20.
20.
Beniciodeltoro
Imádom Spaceyt de nyíltan fogdosni másokat forgatáson (meg a többi eset), ez nem normális, sajnos elhitte magáról hogy már akkora név a szakmában hogy senki se meri feljelenteni.
Legalább addig pihent volna a Weinstein botrány amíg leforgatja a 6. évadot a HoC-ból :)
19.
19.
#10: Ugye azt is a férgese közé sorolod, akinek ilyen a helyesírása?!

Magyarul így írjuk ezeket a szavakat:

* képmutatás
* hanem
* visszaélnek
* igenis

Egy mondaton belül négy ilyen hibát elkövetni barátom, nem kis "tehetségre" vall!
17.
17.
delphijos
#14: Ez mekkora marhaság már ne is haragudj. Hús-vér emberekről beszélünk. A stílus ahogy előadtad meg önmagában is gáz. Örülj hogy Veled nem történt ilyen, de ha csak erre futja inkább maradj csöndben.
15.
15.
madSci
Azok, akik még mindig felteszik azt a kérdést, hogy de miért most, miért évekkel, évtizedekkel később... Az empátia úgy tűnik, nem az erősségetek nektek sem, de ebben az esetben legalább érdemes lenne elbeszélgetni olyan ismerősökkel, akikkel történt valami. Nem erőszak, csak megaláztatás, ráutalás, próbálkozás, stb.
Pl. milyen érzéseket kelt az áldozatban mindez, hogyan érzi magát utána, hogy még ő szégyelli magát, ő sérül, és bújna el a világ elől, vagy próbálja inkább elfelejteni, és közben őrlődik azon, hogy ugyan jelenteni kellene, de úgysem történik semmi, hiszen mindig kiderül, hogy ja, ez nem az első eset, nem is az utolsó, tudják róla, de hát ő ilyen, stb. válaszok, meg a finom nyomásgyakorlás nagyon hamar még tovább rombolják az áldozat önbecsülését.
14.
14.
ollie92
Ha most kiderülne, hogy 100 évvel ezelőtt a kedves télapó, seggbekúrt egy kismanót a gyárban, akkor mindenki elfelejtené a karácsonyt ?
13.
13.
delphijos
#9: Erre én azt mondom, hogy persze, értem mi akarsz mondani, de a társadalmi / etikai / erkölcsi szabályok nem általános érvényűek mint modjuk a matematika. Nincs értelme kiragadni őkat abból a közegből ahol "érvényesek". Ha meg az ő oldalukról nézed, ők meg biztos megbotránkoznak azon hogy a mi társadalmunkban a nők "mindenüket" megmutatják. De számtalan ilyen dolog van. Egy indiai-nak meg sem fordul a fejében hogy "hisztzzen" azon hogy a szülei kiházasítják. Félreértés ne essék, nem arról van szó hogy egyetértek / nem értek egyet bármive is. Itt konkértan az a probléma hogy olyan emberek vétenek a ezek ellen a törvények ellen, aki ugyanabban a társadalomban élnek ahol ezek nem elfogadottak. Hatalmas különbség.
12.
12.
Grabowsky30+
#10: Én sem mondok mást megérdemlik, csak a világ egyik felében szarba sem veszik a nőket, de rájuk mosolyog a világ, mert ott sok a lé, oda visszük a sport eseményeket oda hatalmas turisztikai látványosságok épülnek tele európai emberekkel, de ha egy európai vagy egy amerikai csinál egy hülyeséget akkor arra ráhúzzák a vizes lepedőt, teszem hozzá jogosan én is azt mondom, csak ebben érzem a képmutatást. Ha azt mondanák a netflixnek, hogy forgassál sorozatot a szaudi hencegről pénz nem számít azt tapsikolva csinálnák! Biztosan van a zaklatott nők között is olyan akik boldogan mennek egy olyan országba nyaralni ahol a nők vallási alapon vagy társadalmilag el vannak nyomva, de az akkor már nem számít, mert ott szépen süt a nap és megy a csillogás! Érted mire gondolok? Rohadtul nem védem az erőszaktevőket zaklatókat, mélyen megvetem az ilyen viselkedést, de a vallást is ami ezt hirdeti!
11.
11.
tabu3x
Ezt a Rapp gyereket nem értem. Kussolt 20 évig, majd mikor pici haszon reménysugara felcsillant, csak akkor hangoskodik?
Amúgy meg, gondolom, ha Pamela Anderson térdelt volna le előtte azon a bulin, akkor annak fejszkander lett volna a vége - 14 éves kora ellenére - , nem?
Ez a Rapp gyerek semmivel sem különb, mint az, aki visszaél a hatalmával.
10.
10.
Kovbaj
#9: Szia nem tudom hogy jönnek ide a homoki niggerek, de ez nem kép mutatás, ha nem azon emberek csoportja akik vissza élnek a hatalmukkal, szerintem igen is hulljon a férgese.
9.
9.
Grabowsky30+
Részemről nagyon is elítélem, ha a nőkkel nem megfelelően bánnak! De nem gondoljátok, hogy mekkora képmutatás most előszedni mindenféle ügyeket a múltból és lejáratni embereket akik teszem hozzá megérdemlik, de közben meg nyaljuk az arabok seggét akik konkrétan szarba sem veszik a nőket, valami idióta vallásra hivatkozva! Mindenféle szarokkal takargatva kell élniük még a strandra sem mehetnek fürdőruhába, de ezzel valahogy senkinek nincsen baja, mert ez a kultúrájuk része!
8.
8.
mestermagyar
#7: Ja oké. Hát nem változik nagyon a véleményem ettől.
7.
7.
delphijos
#5: Valamit félreolvashattál, mert fordítva volt. Spacey-nél volt a buli, és Rapp volt a vendég. Persze ettől még a kérdés áll hogy egy 14 éves GYEREK mit keres egy ilyen buliban. Én biztos nem engedném el a fiamat 14 évesen huszonévesekhez házibuliba, Hozzáteszem azért az erőszak ettől még nem megbocsájtható, csak nem tudjuk pontosan mi történt.
5.
5.
mestermagyar
Kezdjünk is neki a gyerek #metoo-nak. Na!

Semmi igazat nem adok a képmutató társadalomnak ami a sört nem drognak tartja, méghozzá a veszedelmesebb fajtának. Ebből kiindulva nem tudom mi a probléma? Persze hogy gyereket fog b*szni minden színész hogyha az emberek kellős közepén szarrávedelhetik magukat egy nem-emlékező, lefojtott érzéseket előhozó nektárral. Mit keres Anthony Rapp ágyában? Szerintem ha nem hívták Spaceyre a rendőrséget akkor Anthony engedett be 26 éveseket a házibulijába drogozni.
4.
4.
Futu-Retro
Bezzeg milyen sokan kiálltak anno a hatóságok elől meglógó Roman Polanski mellett és nem kavart hatalmas vihart az sem, hogy újabb filmeket készített. Aztán még ott van Bryan Singer, Roland Emmerich, Morgan Freeman...stb Ezzel természetesen nem Spacey-t akarom védeni. Én is elítélem az erőszaktevőket.
3.
3.
delphijos
#1: Már ne haragudj, de honnan vagy ilyen jólértesült? Többet tudsz mint mások? Ha meg nem, akkor mire fel a megjegyzés?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...