Frissült egy nagyot a Wolfenstein II

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
Egy terebélyes patch látott napvilágot a Wolfenstein II: The New Colossushoz, így a főmenüben eddig elérhetetlen The Vault is kitárta a kapuit, továbbá a szezonbérletesek és előrendelők már játszhatnak az első DLC-vel is.

Már elérhető a Wolfenstein II: The New Colossus legújabb javítása, amely rengeteg stabilitási gondot orvosol PC-n, illetve az Xbox One X-támogatás is bekerült a kalapba.

Végre az eddig elérhetetlen The Vault menüpont is kitárta a kapuit. Tíz új harci szimulációt tolhatunk végig, egyetlen megkötés csupán, hogy a kampányban mindenképp el kell érnünk a Chapter 2-t. A szimulációkhoz online ranglista is társul, így a barátainkkal versenyezhetünk a lehető legnagyobb pontszámért.

Az előrendelők és a szezonbérletesek számára jó hír, hogy a Freedom Chronicles: Episode Zero is játszhatóvá vált. Ebben három új amerikai szabadságharcost - Joseph Stalliont, Jessica Valiantot és Gerald Wilkinst - ismerhetünk meg. Lényegében a kampány előzményével van dolgunk, ne gondoljuk hosszú küldetésfolyamra, nagyjából fél óra alatt teljesíthető.

5.
5.
GAMEROD
Azt megértem ha egy játék kb. negyed év után frissül egy nagyot, de megjelenés után másfél héttel már túlzás. Stilszerűen a német tengeralattjárók kora jut a jelenségről eszembe, hogy menet közben még építik.
4.
4.
delphijos
Ezek a nevek - de főleg a Stallion - mintha pornósztárok nevei lennének. K a franc találta ki ezeket?
3.
3.
ollie92
#2: https://vignette.wikia.nocookie.net/vampirediaries/images/a/a9/I-see-what-you-did-there.jpg/revision/latest?cb=20160224212016
1.
1.
Neo1989
Fél órás DLC. Ajándék lónak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...