Elérhető a Battlefront II próbaváltozata

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Még bő egy hét hátravan a Star Wars: Battlefront II premierjéig, de ha EA vagy Origin Access-tag vagy, már most nyüstölheted a shootert tíz órán át. Ha nem vagy előfizető, néhány gameplay videóval gazdagodhatsz.

Noha a Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik, de az EA és az Origin Accessnek köszönhetően a játék egy tekintélyes szeletét már most kipróbálhatják az előfizetők. A kampány első három küldetését teljesíthetjük, illetve a teljes multiplayer módhoz hozzáférhetünk. Egyetlen megkötés van: a trial csak 10 órás játékidőt biztosít.

Az alábbiakban megnézheted a kampány első küldetését az elejétől a végéig - a DICE szerint 5-8 órás sztorimód vár ránk.

Végül pedig a multiba is belenézhetünk. Terítéken a Kamino bolygó:

A végleges változat természetesen PS4-re is jön. Köszi, ollie92!

10.
10.
ollie92
Ezidáig nagyon negatívak az élmények! Beta után sokat romlott a balansz...
9.
9.
delphijos
Na, pont jókor vettem a box-ot. Konzolos fps nem az erősségem, de csak ránézek már a kampányra.
8.
8.
Gykrizsi
#7: Nem, soha nem játszhatóak le az ilyen játékok. Majd ha bekerül a vaultba a játék, ott elérhető lesz. Ez mégiscsak inkább egy demo, csupán a multi 10 óráig nyomható, a kampány meg egy kedvcsináló erejéig.
5.
5.
markoci555
2x-esen is b*sszatok ki velem, valami előfizetőnek kell lenni, tudod mikor leszek.., és csak 3 küldit lehet csinálni, miközben 10 óra alatt kivinném a játékot...
3.
3.
ollie92
Amúgy, sajnos a játék mégis pay2win lett, 90 dodóért bevásárolt ládákból, már olyan előnyre lehet szert tenni, hogy bárkit simán le lehet amortizálni a multiban. Persze, aki sok órán át fogja gyúrni, az is fel tud oldani eleget, de ha van a zsebben, te lehetsz a király, főleg az űrcsatákban. Több info XFactor új videójában :

https://www.youtube.com/watch?v=1GynsazTkww&t=0s
2.
2.
ollie92
#1: Ezt most nem értem, mi is a kérdés lényege ? 10 órát játszhatsz a játékkal, majd ha megveszed, a már megszerzett/feloldott cuccok átkerülnek a teljes játékba. 10 óra alatt mindenki eltudja dönteni, hogy megéri-e.
1.
1.
Nando
Naív kérdés, de a trial 10 óra beleszámít a 10 órás origin access biztosított keretbe?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...