Elérhető a Battlefront II próbaváltozata

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 9.
  • Korai verzió
Még bő egy hét hátravan a Star Wars: Battlefront II premierjéig, de ha EA vagy Origin Access-tag vagy, már most nyüstölheted a shootert tíz órán át. Ha nem vagy előfizető, néhány gameplay videóval gazdagodhatsz.

Noha a Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik, de az EA és az Origin Accessnek köszönhetően a játék egy tekintélyes szeletét már most kipróbálhatják az előfizetők. A kampány első három küldetését teljesíthetjük, illetve a teljes multiplayer módhoz hozzáférhetünk. Egyetlen megkötés van: a trial csak 10 órás játékidőt biztosít.

Az alábbiakban megnézheted a kampány első küldetését az elejétől a végéig - a DICE szerint 5-8 órás sztorimód vár ránk.

Végül pedig a multiba is belenézhetünk. Terítéken a Kamino bolygó:

A végleges változat természetesen PS4-re is jön. Köszi, ollie92!

10.
ollie92
Ezidáig nagyon negatívak az élmények! Beta után sokat romlott a balansz...
9.
delphijos
Na, pont jókor vettem a box-ot. Konzolos fps nem az erősségem, de csak ránézek már a kampányra.
8.
Gykrizsi
#7: Nem, soha nem játszhatóak le az ilyen játékok. Majd ha bekerül a vaultba a játék, ott elérhető lesz. Ez mégiscsak inkább egy demo, csupán a multi 10 óráig nyomható, a kampány meg egy kedvcsináló erejéig.
7.
Nando
#6: Igen, de ha jól értem, a megjelenés után nem lesz korlátozva, végig lehet vinni... Vagy rosszul gondolom?
6.
HeniCicaVagyok
#5: Szerintem te saját magaddal baxol ki ezzel a sok marhasággal amit össze írsz. Melyik az a hülye kiadó aki fillérekért hagyja kijátszani a vadi új, még meg nem jelent játékát?
Ez a lehetőség annak szól aki ki akarja próbálni és el akarja dönteni a próba alatt, hogy meg veszi e vagy nem. Persze aki annyira fillértelen, hogy sajnálja a pénzt az előfizetésre, amit persze simán le is lehet mondani, nem tart egy örökkévalóságig, az úgysem fog megvenni egy teljes árú játékot. vagyis csak annyit akartam mondani, hogy amit írtál azt inkább tartottad volna meg magadnak és akkor nem nevettetnéd ki magad.
5.
markoci555
2x-esen is b*sszatok ki velem, valami előfizetőnek kell lenni, tudod mikor leszek.., és csak 3 küldit lehet csinálni, miközben 10 óra alatt kivinném a játékot...
3.
ollie92
Amúgy, sajnos a játék mégis pay2win lett, 90 dodóért bevásárolt ládákból, már olyan előnyre lehet szert tenni, hogy bárkit simán le lehet amortizálni a multiban. Persze, aki sok órán át fogja gyúrni, az is fel tud oldani eleget, de ha van a zsebben, te lehetsz a király, főleg az űrcsatákban. Több info XFactor új videójában :

https://www.youtube.com/watch?v=1GynsazTkww&t=0s
2.
ollie92
#1: Ezt most nem értem, mi is a kérdés lényege ? 10 órát játszhatsz a játékkal, majd ha megveszed, a már megszerzett/feloldott cuccok átkerülnek a teljes játékba. 10 óra alatt mindenki eltudja dönteni, hogy megéri-e.
1.
Nando
Naív kérdés, de a trial 10 óra beleszámít a 10 órás origin access biztosított keretbe?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...