EyeToy: Play Sports részletek

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony örömmel jelenti be az EyeToy sorozat legújabb részét, a Play Sports-ot, melyben 101 (nem tévedés, 101) választható minijáték kapott helyet.
A Sony örömmel jelenti be az EyeToy sorozat legújabb részét, a Play Sports-ot, melyben 101 (nem tévedés, 101) választható minijáték kapott helyet.

Szeretnél egy kicsit rögbi-sztár lenni? Vagy talán a pom-pomlányok világa jobban illik a stílusodhoz? Ki akartad valaha is próbálni az elefántversenyt, a siklórepülést, a síelést, a squash-t, a súlyemelést, a darts játékot, a krikettet, a horgászatot vagy akár a gumikacsa-pólót? Az EyeToy: Play Sports mindenki számára kínál valamit.  

A Play Sports több játékos részére is számos lehetőséget nyújt, ezáltal a 101 játék nagy része többféle módon is játszható:   
  • A Fight Night vagy az Air Hockey 1v1 egy ellenféllel játszható
  • Ha néhány barátod meglátogat, próbáld ki a Curling vagy Boulder Ball játékot 3 vagy 4 játékossal
  • Ha csapatversenyt akarsz, próbáld ki az Ice Chase vagy a Free Kick 2v1 játékot
  • Ki akarsz egyenlíteni? Erre az Elephant Chase-t vagy a Leap-Frog 2v2-t ajánljuk
  • Ha a házadat megtöltik a vendégek, a Parachute Plunge játékmódban akár 8 játékos is versenyezhet egymással, melynek során minijátékokat kell megnyerned, hogy játékban maradhass
  • S ne félj, ha egyedül vagy otthon, akkor is számos egyszemélyes játékkal fejlesztheted ügyességed (mint például az Archery vagy a Baseball Batter)

Több különböző játékmód is létezik, néhányat az alábbiakban el is magyarázunk:

Par for the Course: (egy játékossal)
Ez egy fordulatos golfjáték! Különböző minijátékokban vehetsz részt, melyek során a labdát a lyuk felé ütheted. Ha ügyes vagy, a labdát jól ütöd meg. Ha rosszul teljesítesz, akkor viszont a labda valószínűleg a bozótban, vagy még rosszabb helyen végzi! Be tudod járni az összes útvonalat az ütéshatáron belül?

Football Fever (2 - 4 játékos)
A minijátékok megnyerésével előbbre juthatsz a focipályán, s megpróbálhatsz gólt lőni. Győzelemre tudod vinni a csapatodat? Ez egy csoportos játék, a résztvevők megválaszthatják, melyik csapatban kívánnak játszani.  

Scoreboard (2 - 4 játékos)
Mindenki mindenki ellen játszik, s kiderül, ki tudja a legtöbb minijátékot megnyerni, hogy ezzel az eredménytábla csúcsára kerüljön.

Némelyik játék szédítő sebességgel folyik. Ha közben ki akarsz szállni, vagy be akarsz lépni, a Tag in Tag out mód teszi lehetővé számodra, hogy lélegzetvételnyi szünetet tarts, majd újra, versenyre készen visszalépj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...