Az EA megvette a Respawn Entertainmentet

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 10.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts most remek üzletet csinált: felvásárolta a Titanfall fejlesztőjét, így már a kiadó birtokolja a frencsájz jogait. Most már bizonyossá vált, hogy készül az új Titanfall, de a csapat egy új Star Wars-játékon is dolgozik.

A sajtóközlemény szerint az Electronic Arts már régóta meg akarta szerezni a Titanfall mögött álló Respawn Entertainmentet, és az akvizíció ma végre létrejött.

Az EA 151 millió dollár készpénzt fizetett Vince Zampella csapatáért, és további 164 milliót fektet be a stúdióba négy éven át. 2022-re akár 140 milliós bónuszt is zsebre tehet, ha a Respawn bizonyos mérföldköveket elér a játékaival.

Az EA emellett megerősítette, hogy a fejlesztők egy teljesen új Titanfall-játékon dolgoznak, de nem ez lesz az egyetlen projektjük. Egy új Star Wars-cím és egy VR-játék is készül náluk.

A Titanfall két része az elmúlt öt év legjobb kritikáit kapó címei közé tartozik. Sajnos a második rész tavaly év végén kevesebb rivaldafényt kapott, mivel a Call of Duty: Infinite Warfare és a Battlefield 1 között jelent meg.

A stúdió alapító-vezérigazgatója, Vince Zampella szerint a felvásárlás után is megtarthatják kreatív szabadságukat. Úgy legyen!

10.
10.
a.sebi
Azért egy frostbite ( asszem így írják \ engine Tf nem lehet rosz xbox one x en
9.
9.
leviske
R.I.P.

Én a helyükben nem paktáltam volna le egy olyan kiadóval, aki összepakolta a potenciálisan évjátéka esélyes címemet az évi Battlefield iterációval.
8.
8.
Heldengeist
Tehát a fejlesztők, akik elmenekültek az EA-től az Activision-höz, mert folyton ugyanazt a játékot akarták sorozatgyártatni velük, aztán elmenekültek az Activisiontól, mert folyton ugyanazt a játékot akarták sorozatgyártatni velük, most visszakerültek egy még az eredetihez képest is sokkal ganébb EA-hoz.

Ez nem kétszer ugyanabba a tócsába, hanem harmadszor és mindig egyre mélyebbe és sárosabba.
7.
7.
ollie92
pssszt, nem fog fájni

http://www.daysofourlivesnews.com/wp-content/uploads/2015/10/article1.jpg
6.
6.
Stranger
MMOFPS-t a Titanfallból, persze egy jó kis single mellett. plíz.
3.
3.
Buggy
Valaki csinálhatna egy jó kis Jedi Outkast 3-at. :) Számomra legjobb Jedi játék volt.
2.
2.
rayden02
"Egy bejelentésre váró új Star Wars-cím és egy VR-játék is készül náluk."
Csak nehogy úgy járjanak mint a Visceral games, ezzel lehet hogy aláírták a stúdió halálos ítéletét! :(
1.
1.
Grabowsky30+
2x belépni ugyan abba a tócsába........ :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...