Készen áll a The Last Jedire a Battlefront II

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
December 5-től négy héten hát a The Last Jedi körül forog majd a Star Wars: Battlefront II. Új ingyenes hősök, járművek, fegyverek, frakciók és napi kihívások várnak ránk a friss mozifilm tiszteletére.

Egész december folyamán a The Last Jedinek adózhatunk a Star Wars: Battlefront II-ben, számos ingyenes tartalom lát napvilágot a játékhoz az új mozifilm jegyében. A szezon december 5-én kezdődik, amikor le kell tennünk a voksunkat a First Order vagy a Resistance mellett. Döntésünk nagyban befolyásolja, hogy a későbbiek során milyen napi kihívásokban vehetünk részt, és ez alapján kapunk frakcióspecifikus jutalmakat is.

December 13-á élesedik Finn (Resistance) és Captain Phasma (First Order) karaktere a játékban, a hősöket ingame kredittel oldhatjuk fel. Az az oldal, amelyik a héten a legtöbb kihívást teljesíti, olyan jutalmakat kap, amikkel fejleszthetik karaktereiket. Ugyanezen a napon kapjuk meg a Crait és a D’qar nevű térképet - utóbbi az űrharcokra hegyeződik ki, ahol még Tallie Lintra RZ-2-es A-szárnyúját vagy Poe Dameron T-70-es X-szárnyúját is vezethetjük.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az EA vagy Origin Access-tagok már most játszhatnak a 10 órás próbaverzióval.

13.
13.
suresz
ja szar challange ekkel
11.
11.
Gykrizsi
#8: Dettó, ez szerintem sem gond egy multiban nem igazán izgat az ilyen.
10.
10.
delphijos
#8: Szerintem sincs ezzel gond. Ez multi, nem egy történet.
9.
9.
PaprikaJancsi
8.
8.
#4: Pont ez a jo benne, rovid ido mulva unalomb fulladna, hogy adott palyan csak a kanon szerinti hos lenne, es aki mondjuj utalja azokat az skippeli a palyat es megosztottsag lenne hamar. Pont jo, hogy barkivel lehetsz barhol.
7.
7.
ollie92
#5: Igen, hősöket nem rendezi kor szerint, simán randalírozhat Rey Yodamesterre, vagy Kylo vaderrel. Boba fett meg Kaminon ??, WTF ? Elmennek a kurva anyjukba, hősök 90!!!! % a BFI-ből lett simán átemelve ! Miből állt volna átfestni Bobát Jangóra ? Olyan kurva sok lett volna ?
6.
6.
ollie92
Anúgy elmennek a kurva anyjukba az egész EA, egy dolog, hogy 60€ játékba tesznek mikrotranzakciót. Ezt még fokozzák, hogy enyhe boostokat is lehessen nyitni. DE, HOGY A KURVA DART VADER 60 000 ingame credit ??!! Igen, sok hőst meg kell venni ! Az egész játék kész verzióban, olyan alapokon nyugszik, mint egy free to play szar mobilra, amit a miktrotranzakció tart fent. Na, ez már kurva sok egy full áras AAA játéknál !
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: A betaban így volt, de a rendesben is így maradt?
4.
4.
strike19
Nekem egy valamiért nem tetszik a játék.Az pedig a mix miatt.
Mi a fenét keres a Naboon Han Solo vagy Rey?
Nem hiszem el hogy nincs elég gonosztevő a prequal triology-ban.
3.
3.
delphijos
#1: Ennél azért nagyobbat is hibázhat az ember az életben. :)
1.
1.
Gykrizsi
Egyre jobban tetszik a dolog, tényleg olyan érzésem van, hogy törődni akarnak a játékkal. Én mindenesetre megszavazom nekik a bizalmat, max benézem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...