Újabb ingyenes hétvégét kap az Overwatch

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 10.
  • Akció
Link másolása
A Blizzard megerősítette, hogy jövő héten hétvégén ismét ingyenes Overwatch-hétvégét tartanak. A többnapos próba során 16 helyszínt és 26 játszható karaktert próbálhatunk majd ki.

Ha jövő héten hétvégére még nincs programod, és esetleg az őszi felhozatalból sem találtál kedvedre valót, akkor az Overwatch ingyenes hétvégéje megoldás lehet a számodra.

A Blizzard ugyanis megerősítette, hogy november 17-én, vagyis jövő héten pénteken ismét megnyitják a széles publikum előtt a játék szervereit, így PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is ingyen nyüstölhető lesz a multiplayer shooter.

A próbaváltozat egészen hétfőig lesz játszható és többek között 16 térképet és 26 játszható karaktert tartalmaz majd. Kipróbálható lesz a Quick Play, a Custom Games és az Arcade mód, továbbá lootboxokat is nyitogathatunk. A Competitive mód nem lesz elérhető, de az elért eredményeink továbbvihetőek lesznek a teljes változatba - feltéve, ha megvásároljuk azt.

Az ingyenes változathoz PlayStation 4-en és Xbox One-on is szükség lesz PS Plus- és Gold-előfizetésre.

35.
35.
Firsttime
#33: Uhum. Rosszul emlekeztem. Aszittem akkor is 40 volt a sima. Hahahaha.
33.
33.
szinkron
#27: http://blog.cubot.net/2017/05/5180.html

Egészen pontosan május 23-án az egy éves évrodulón volt a standard 20 euro, pontosan tudom, mert gondolkodtam hogy megveszem. Hahaha
27.
27.
Firsttime
#21: Hahaha. Jó vicc. Szerintem az negyven volt ;) És eddig két alkalommal tolták le 40-re. Kb két három hétre.
21.
21.
szinkron
#8: ez jó vicc volt, kb egy hónapja volt 20 euro a játék akciósan a blizzárdnál.
15.
15.
Firsttime
#10: A legnagyobb hiba az irasodban meg a játékról alkotott képedben, hogy beskatulyazod a karaktereket. Mondjunk észrevettem, hogy sokan vannak így vele. Vegyünk pl téged sombra ként. Sombra amellett hogy flankel egy igazából baromi erős ultival rendelkezik. Főleg defensnel fasza. Jönnek pontra emp, aztán egy sima tactical visor vagy high noon team vipeot csinál. Semmi képesség semmi ellen ulti. Perfekt.
Mei-t masterban meg grandmasterben sokan használják. Elég nagy előnyre lehet szert tenni , ha fallal elzarsz valakit a csapattól. Kinyiffan. Utána mindjárt csak 5v6 van. Meg baromi idegesítő. Ha ügyesek vele kb halhatatlan.
Nem értem doomfist miert lenne használhatatlan. Még mindig bármilyen 200 hp-s karit one-hitel.
Dva defensive mátrixát nem bánom, hogy lejebb vették. Elég unalmas volt ugy játszani ellene, hogy abcsapatod fele sebzését képes volt kb megenni.
Még jobban orulok Mercy átalakításának. A teljes teamres egy katasztrófa volt.
Amúgy a skatulyazasod itt jön elő a legjobban. Tank destroyer. Ilyen nincs :D nincs olyan, hogy te vagy a reaper aztán neked akkor biza csak tankokat kell olnod. Dps. Mész azt akibe csak tudsz lősz.
Ez pont olyan mikor meglatnak egy pharat azt akkor köll egy soldier, merthát le köll lőni a pharat. Közben van egy zen egy dva meg egy vonaton a csapatban. Ezek hárman együtt könnyen leszedik pharat. Sőt. Elég zen meg dva. Az persze más ha kőkemény pharmercy van. Egy pocketed pharat már más móka leszedni.
Supportban sem ertek egyet. Azért azt lasd, hogy Mercy solo heal, 50 hp/sec asszem. Közben mást nem tud csinalni. Vagy damage boost. 25%. Nézzük mondjuk zent. Solo heal. 40 vagy 45 hp/sec Mindezt elég messziről. Discord +30% damage, de és ez nagyon fontos. Zen sebzése hatalmas. Konkrétan bármelyik dps el felér.
Anna nagyjából Ugyanez. Sokkal több mindent tud csinálni egyszerre azon kívül hogy healel. Sleep dart. Ultik ellen. Legjobb móka. Egy saját ultit megtamogatsz egy gránáttal. Nincs heal. Ana gránát után meg zen trans sem használ.
Szóval a lényeg az, hogy minden karakter jó a maga módján. Mondjuk a junkrattol szépen visszavehetik a masodik mine-t. Szörnyű.
A lényeg a játék stilusodon van. Gondolkodás mód. Csapatjáték. Gamesense...
10.
10.
leviske
#7: Ez nem minden karakterre igaz. Én mostanság leginkább Sombra-val tolom és annak ellenére, hogy off-meta illetve nagyon csapatfüggő karakter, tudom, hogy elsősorban az én bénázásom, ha nem nyerünk. Meg van benne a potenciál, hogy az enemy Zen-t és Mercy-t teljesen kivegye a játékból.

Viszont minden tierben vannak olyan hősök, akik egyszerűen túl sok overbuffed counterrel rendelkeznek jelenleg.
Mei pl szinten sehol nem játszható, mert Junkrat-et még bronzban is tudják használni valamennyire. Ráadásul már Phara sem annyira könnyű célpont, mint a megjelenéskor. Mangachu pl. az oroszokat spawncampelte a saját (kanadai) spawnpontjukról Ilioson és ezt annak köszönhetően tehette meg, hogy Phara az egyetlen karakter, aki kellően magasra tudja pozicionálni magát ennek a kivitelezéséhez.
Doomfist is a nerf óta igazából használhatatlan és látszólag nem is dolgoznak a probléma megoldásán. Pedig a tank nerfek (..khm ... D.Va... khm..) helyett logikusabb lenne a két tankdestroyer karit (Reaper, Doomfist) helyzetbe hozni.

És akkor ezek még csak a nagyon látványosan elnyomott karakterek. Pedig balance probléma az is, hogy egy Mercy+random 5 karakter ellen egy Mercy mentes felállásnak CSAK akkor van esélye, ha skillben jelentősen magasabban helyezkednek el, mint az ellenfél. Az ilyesmi meg competitívben azért elég ritka. Ezzel minden más support másodlagos státuszba van erőltetve és ezen még Moira se fog változtatni, ha nem erősítenek rajta. Pedig a tényleg változatos játékhoz szükség volna arra, hogy komoly játék esetén se öntökönlövés legyen egy agresszívebb Lúció + Zenyatta, vagy egy tank-túlsúlyos Ana + Zenyatta. Emiatt az egyhangúság miatt hagyta ott a játékot DSPStanky és kezdtek el távolodni olyan játékosok, mint Wraxu, Zylbrad, Kephrii. Ez meg egy lassan két éves játéknál nem biztató, ha szeretnének neki olyan pályafutást, mint amilyen a CSGO-nak jutott.
8.
8.
Firsttime
#3: Blizzard nem nagyon tolja lefele az árakat. Majd talán öt év múlva megveheted 6 ezerért. Sok kitartást kívánok a várakozáshoz.
7.
7.
Firsttime
#4: Mindenhol vanna toxic emberek, multizol nem tudod elkerülni. Balance meg annyira nem szar. Minden karakter jó a maga módján. Csak meg kell tanulni játszani Velük.
1.
1.
szinkron
Na, gáz van? úgy tolják az ingyenes hétvégéket, mintha nem lenne holnap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...