2 milliárd forinttal támogatja a kormány az e-sportot

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 12.
  • Hír
A Magyar Közlöny pénteki számából derült ki, hogy a magyar kormány egy V4-es bajnokság és egy konferencia megrendezésében támogatja az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesületet.

Jó hírt kaptak a magyar e-sport elkötelezett hívei, a pénteki Magyar Közlönyből derült ki, hogy a kormány egy V4-es e-sportbajnokság és egy konferencia megrendezésében pénzzel is támogatja a hazai e-sport zászlóvivőjét, az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesületet.

A vicces az, hogy bár az eredeti határozatban legfeljebb 1 999 500 forintos támogatási összeg szerepel, a 444 olvasója által kiszúrt, szombaton megjelent helyesbítés szerint ennél lényegesebb több pénzről, 1 999 500 000 forintról van szó. 

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
58.
Juha
#50: "Csak azoknak a statisztikáknak hiszek, amit én magam hamisítottam!"
56.
kopic
#55: kimoderált üzenet
55.
semike
54.
BrockSamson
A focira ennek szazszorosat elszortak mar, szoval ez olyan...meh...
53.
Csoki80
Ha lehet semmirekellő politikai híreket ne rakjatok ki.
52.
Tuco
#51: Nem éltetek senkit. Csupán annyit írtam,hogy jobb a helyzet mint az mszp kormány alatt.
Nem szeretem a fideszt de a többi alternativa még rosszabb lenne!
51.
shorty123
#50: igen, folyamatosan emelkedik: a környező országokban. Nálunk az ideömlő EU csillárdok ellenére sem sikerül egy épkézláb GDP számot kicsikarni. Az inflációt meg szerintem ne a statisztikából nézd hanem a saját pénztárcádon érezd, kapásból nem olyan fényes a helyzet.
Arról nem is beszélve, hogy a HUF/CHF 2010 április óta folyamatosan emelkedik. Megmentették a deviza hiteleseket? lóf@szt inkább ők tették végképp tönkre őket az MNB az árfolyam nyereségét meg mindenféle hiábavalóságra költötte.
De az elrabolt MANYUP milliárdok és az agitpropagandára költött csillagászati összegek is mind külön-külön is felérnek egy hazaárulással,
de azért csak éltesd ez a bűnöző bandát sok sikert hozzá!
50.
Tuco
#48: Pl.azt,hogy nincs infláció és a gdp folyamatosan emelkedik.
49.
Extol
A kormány mondjon le! Bukott a fociprojekt, most majd kitalálják, hogy digitális focira áldozzunk? Meg az édesanyjuk térde kalácsát!
48.
Firsttime
#47: Most már csak arra vagyok kibancsi mit pofoztak helyre a gazdaságon.
47.
Tuco
#42: Így van ahogy mondod! Sajnos az alternativák még rosszabbak. Valójában nincs is alternativa. Mert hát ugye kit válasszunk meg helyettük? A jobbikot? Akkor lehet mehetünk visszafoglalni erdélyt. Vagy Fletót újra? Majd benyögi megint miután mindent elloptak,hogy: "ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!"
Az a helyzet,hogy én nem szeretem Viktorunkat de látszik azért,hogy nem véletlenül járt az Oxfordra(mondjuk mostanság úgy tűnik elfelejtette,hogy ki tanitatta:))
Mert az mszp-vel ellentétben van annyi esze,hogy a többöl még többet lehet ellopni ezírt olyan embereket tett pozicióba akik helyrepofozták a gazdaságunkat.
46.
Őrnagy
Csak nehogy a nyugdíjasok megtudják.
45.
Firsttime
#42: Ilyen módszereket, Ennyire gusztustalan megfélemlítő demagógiát meg kampányt egyik sem tolt. Tény, hogy lopott mind. Lehet ugyanannyit mint ezek. De a legroszabb az egészbe, hogy már mindent tök nyiltan csinálnak. Arc nélkül hazudnak, és húzzák le a pénzeket. És mosolyogva jelentik be, hogy ja hát még kell nyolcavan milliárd valamire, amit már rég be kellett volna fejezni, negyed Ennyi pénzből, Dehát váratlan gondok adódtak, meg amúgy is ez tök hasznos és jó lesz nektek . Vicc.
44.
Firsttime
#41: Najó de szerintem ez nem közbeszerzésen megy. Ez állami támogatás. Feltételezem, hogy van egy magyar társulat, akik az e sport fellenditesen tevékenykedik. Pályáztak gondolom, most meg kaptak is két milliárdot. Innen már csak rajtuk múlik, hogy ezt valóban jóra használják, vagy példát vesznek a nagyoktól, és az általad leírt módszerekkel égetik el a pénzt.
42.
PaprikaJancsi
#39: Ez politika basszus, nem szeretett szolgálat :'D voltak már más pártok is, amik alkalmaztak ilyen módszereket, mégis leváltották őket. Nem lehet, hogy a sok szar ellenére is azért választják őket, mert az alternatíva még ennél is rosszabb?
41.
Juha
Off:
Az eü rendbetétele: lehetetlenítsünk el mindent pénzügyileg, majd amikor már tarthatatlan, akkor drága kormányunk kifizeti a kórházak adósságait, így ők a jófiúk.

Oktatás: minek? Az alacsony képzettségűeket sokkal jobban lehet terelni, mivel nincs választásuk. Jóhogynemmár sok okos lesz, aki átlát a szitán is. Ezt nem engedhetjük!

On: ebből a kétmilliárdból annyit fogunk látni, mintha a szomszéd pistiék lanpartyját néznénk webcam-on. Azért tudjuk, hogy közbeszerzéssel az 1.000 Ft-os egérpad is nagytételben 20.000 Ft...
40.
Firsttime
#35: Szaros két milliárd. Ezen rugózol. Tudom hogy van szar az országban elég. De minden más nevetséges pénzszóráshoz képest mi ez a két milliárd?? Ott a vizes vb. Nem volt nap, hogy ne cikkeztek volna ujabb száz milliók elkolteserol. Csak maga a magas toronyugro kiépítése került ennyibe :D talán tényleg nem az állam feladata esportot fenntartani. De nem látom a bajt abban sem, hogy dobnak bele némi aprópénzt.
39.
CSOI
#26: Égvilágon semmi... olcsó szavazat vásárlási kísérlet ahogy a nyuggereknél a nyugdíj "prémium" meg az x ezernyi forintnyi bözsi utalvány bezzeg ha nem választási év lenne a kövi mindenki le lene szarva magasról...
37.
SLi
#36: Ezért kell Paks 2, hahó!
36.
krizitomo
#35: igy van.
kulonben is a sok gep miatt elmenne az aram!
35.
SLi
#33: Nem az állam feladata, az esportot az esport közösségnek kellene eltartani nem az államnak. Ha az ég világon minden rendben lenne, akkor persze adják amire gondolják de nem most mikor ilyen állapotban van az ország.
34.
SLi
#32: Az elv ugyanaz ennél is mint a stadionnál, a lépték persze sokkal kisebb. De eleve értelmetlen felvetés ezt a pénzt ezek, soha a büdös életben nem költötték volna se oktatásra se egészségügyre, ugyanis nem érdekük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...