Januárban érkezik a Railway Empire

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Kalypso soron következő menedzserjátéka, a Railway Empire, amelyben azt a feladatot kapjuk, hogy virágzó vasút-hálózatot építsünk 19-20. századi Amerikában.

A Railway Empire 1830 és 1930 között játszódik Amerikában, a játékos pedig azt a feladatot kapja, hogy építse ki a helyi vasúthálózatot.

Miután menedzserjátékról van szó, minden teendő a mi nyakunkba szakad: nekünk kell felépíteni és üzemeltetni az állomásokat, a gyárakat és a turistalátványosságokat, mi választjuk ki a vonatokat az elérhető 40 típus közül, foglalkoznunk kell a fejlesztésekkel és a munkaerő toborzása is ránk vár.

A Railway Empire 2018. január 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A steames változat előrendelői ráadásul egy zárt bétateszthez is hozzáférhetnek, amely kezdetben a kampány első két pályáját tartalmazza majd az oktatórész mellett. A PC-s változathoz egyébként modtámogatást is beígértek a fejlesztők.

1.
1.
GAMEROD
Inkább megvárom amíg ez is kinövi magát komplett transport szimulátorrá. A Train Fever is bebizonyította hogy önmagában a vasút kevés egy ilyen játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...