Parkourozás a Seven: The Days Long Gone-ban

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 13.
  • Videó
Aranylemezre került a lengyel Fool’s Theory és az IMGN.PRO közös projektje, a Seven: The Days Long Gone. Az biztos, hogy nem pont úgy mozog benne hősünk, mint más akció-RPG-kben: falakat mászunk és lopakodunk.

Végre aranylemezre került a Seven: The Days Long Gone, így a játék már biztosan megjelenik december 1-jén PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A legújabb előzetesben a parkourozásé lesz a főszerep.

A játékban egy Teriel nevű agilis tolvajt irányítunk, aki egy Artanak nevű démon befolyása alá került. Hősünk képes falakat mászni, háztetőkön ugrálni, így a játékos gyorsan és folyékonyan navigálhat a pályákon. Mozgékonyságunk még a csaták közben is jól jön, de a lényeg az, hogy ne keltsünk feltűnést, ezért akár felülről is ráugorhatunk az ellenfélre, és csendben intézhetjük el.

Ilyen rendszerrel nem sűrűn találkozunk akció-RPG-ben, ezért is lesz egyedi a Seven: The Days Long Gone. A betétzenéket ráadásul Marcin Przybylowicz szerzi, akinek a The Witcher 3 mámorító dallamait is köszönhettük.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...