Seven: The Days Long Gone PC

Izgalmas egyveleg a Kholat és a The Witcher 3: Wild Hunt egykori fejlesztőitől.
Típus: Lopakodós, Lopakodva lopós, parkour, RPG

PS4-re is megjelenik a Seven: Enhanced Edition

Bővített változatot kap a Seven: The Days Long Gone. Az IMGN.PRO szerepjátéka anno kizárólag PC-n jelent meg, az Enhanced Edition azonban elhozza a tolvajkalandot PlayStation 4-re is.

Demót kapott a Seven: The Days Long Gone

A harccal, lopakodással és nagy adag parkourozással nyakon öntött Seven: The Days Long Gone végre kipróbálható változatot kapott. Ezen a héten ráadásul 30 százalékkal olcsóbban juthatsz hozzá a felülnézetes címhez.

Seven: The Days Long Gone teszt

Az IMGN.PRO csapatát a The Witcher 3: Wild Hunt egykori fejlesztői is erősítik, így nem annyira meglepő, hogy a 2015-ös horrorjuk után ezúttal egy izometrikus RPG-vel készültek.

Filmes traileren a Seven: The Days Long Gone

Az elmúlt napok videóáradata után kicsit megnyugodhatunk: boltokba került a lengyel Fool's Theory és az IMGN.PRO felülnézetes lopakodós címe. Már csak a lore-t bemutató két előzetes van hátra.

Így harcolunk a Seven: The Days Long Gone-ban

Folytatódik a Seven: The Days Long Gone legfontosabb mechanizmusait bemutató videósorozat. A parkour-elemek és a lopakodás után ezúttal a csatáké a főszerep. Hősünk szerencsére nem ijed meg a közelharctól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elvétve ugyan, de még akadnak nagy megjelenések, a héten például a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek, hiszen a Resident Evil: Revelations két része mellett a Xenoblade Chronicles 2-t is megkapják.

Így lopakodunk a Seven: The Days Long Gone-ban

A jövő héten érkezik a lengyel Fool’s Theory és az IMGN.PRO közös gyermeke, a Seven: The Days Long Gone. A játékban nemcsak a háztetőkön való kolbászolásnak, hanem a lopakodásnak is komoly szerepe lesz.

Parkourozás a Seven: The Days Long Gone-ban

Aranylemezre került a lengyel Fool’s Theory és az IMGN.PRO közös projektje, a Seven: The Days Long Gone. Az biztos, hogy nem pont úgy mozog benne hősünk, mint más akció-RPG-kben: falakat mászunk és lopakodunk.

Megvan a Seven: The Days Long Gone dátuma

A világvége után áldatlan állapotok uralkodnak a Vetrall Birodalomban. Te is egy börtönben várod a végzetedet, de olyan összeesküvésbe csöppensz, amely eldöntheti az egész emberiség sorsát. Már nem kell sokat várni a Sevenre!

Kivonatok a Seven: The Days Long Gone világából

A januári helyzetjelentés óta nem hallottunk a The Witcher fejlesztőinek új játékáról, amely egy posztapokaliptikus környezetben játszódó, felülnézetes lopakodós cím. Hangulatos talpalávalóval vértezték fel az új trailert.